Build the fire in the most important set

Build the fire in the most important set

Build the fire in the most important set: Καταλαβαίνει κανείς το νόημα; Καταρχήν, σε περίπτωση που πρώτη φορά επισκέπτεσαι άρθρο μου ή άρθρο γενικότερα πάνω στο θέμα Dating, να ενημερώσω ότι σετ αποκαλούμε μία οποιαδήποτε παρέα. Οποιαδήποτε παρέα ανθρώπων, από ένα άτομο και πάνω – υπάρχουν και τα μονά σετ – ονομάζεται σετ.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό σετ σε ένα μπαρ με κόσμο;

Κάποιος μπορεί να σκεφθεί, ότι αυτό είναι το σετ που έχει και την κοπέλα που του αρέσει: ΛΑΘΟΣ! Το πιο σημαντικό σετ, είναι αυτό με το οποίο μπαίνεις μέσα στο μαγαζί / μπαρ / πάρτυ. Είναι το σετ με τους ΔΙΚΟΥΣ σου ανθρώπους. Είναι το σετ στο οποίο πρέπει να δώσεις τη μεγαλύτερη σημασία. Το πιο σημαντικό σετ, είναι η παρέα σου. Και δυστυχώς, αυτό που παρατηρεί πολύ συχνά κανείς σε επίδοξους wannabe players που ξεκινάνε να προσεγγίζουν άγνωστες γυναίκες έξω, είναι ότι ξεχνάνε ότι μεταξύ τους αποτελούν παρέα. Ξεχνάνε ότι έχουν βγει για να διασκεδάσουν. Αντί να μιλάνε μεταξύ τους και να απασχολούνται, να γνωρίζονται, να περνάνε καλά, έχουν το νου τους αριστερά – δεξιά, πότε θα μπει κάποια που θα τους αρέσει για να την προσεγγίσουν ή πού ήδη κάθεται κάποια που θα ήθελαν να την προσεγγίσουν. Γίνονται αρπακτικά με την κακή έννοια, και αυτό φαίνεται τριγύρω.

Build the fire in the most important set

Always be in set!

Και αυτό, είναι μια έννοια παρεξηγημένη κατά πολλούς. Θα το ξαναπώ, το πιο σημαντικό σετ είναι αυτό με το οποίο μπαίνεις στο μαγαζί – η παρέα σου. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να κάθεσαι στη γωνία σου λοιπόν και να μη μιλάς σε κανέναν, λέγοντας “δεν υπάρχουν γυναίκες ακόμα στο μαγαζί”. Υπάρχουν οι ΦΙΛΟΙ σου. Η ΠΑΡΕΑ σου. Πρέπει πάντα να είσαι σε σετ και να μιλάς. Αυτό σημαίνει, όταν είσαι με την παρέα σου, ότι πρέπει να μιλάς με τους φίλους σου. Γνωρίσου καλύτερα με τους wings σου – wing: ο συνάδελφος / φίλος στο πέσιμο. Θα σε βοηθήσει αυτό πολύ και στη χημεία που θα έχετε όταν συνεργάζεστε σε σετ.

Be the observed!

Υπάρχουν μόνο 2 είδη ανθρώπων όταν βγαίνεις έξω να διασκεδάσεις. Υπάρχουν αυτοί που παρατηρούν, και αυτοί που ΤΟΥΣ παρατηρούν. The observed and the observing.. έχω υπάρξει στο παρελθόν και τα δύο, για να είμαι τώρα αυτός που ΤΟΝ παρατηρούν, για να σου πω με βεβαιότητα ότι αξίζει να είσαι αυτός που παρατηρούν. Αυτός που παρατηρεί, είναι αυτός που βαριέται. Αυτός που δεν περνάει καλά. Αυτός που φοβάται να περάσει καλά. Που φοβάται να πρωταγωνιστήσει στην ίδια του τη ζωή ενώ έχει βγει να διασκεδάσει. Νιώθει άβολα με την ύπαρξή του σε δημόσιο χώρο, και παρατηρεί πώς περνάνε οι άλλοι. Αυτός που ΤΟΝ παρατηρούν, είναι αυτός που περνάει καλά. Είναι αυτός που είναι δραστήριος, που διασκεδάζει, που μιλάει με την παρέα του, που ηγείται της παρέας του. Είναι αυτός που είναι μέσα στο σετ, που δίνει την περισσότερη προσοχή του στο σετ με το οποίο ήρθε. Και το 80% του Παιχνιδιού, είναι αυτό που παρατηρούν οι γυναίκες για σένα. ΟΧΙ αυτό που θα τους πεις εσύ για τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου λοιπόν στο πιο σημαντικό σετ στο μπαρ.

Build the fire in the most important set

Δώσε όλη σου την ενέργεια σε αυτό το σετ, μοιράσου ιστορίες, γίνε playful και προκλητικός, γέλασε, γίνε αυτός που ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ και όχι αυτός που παρατηρεί.. επίτρεψε σε κάθε άτομο του σετ αυτού να ηγηθεί του σετ κατά διαστήματα, χαλάρωσε, διασκέδασε, πέρνα καλά με αυτό το σετ… Δοκίμασε να βγεις έξω και να συγκεντρωθείς στο να περνάς καλά, αντί να είστε 2-3 άντρες που κοιτάνε αριστερά δεξιά που είναι τα όμορφα μωρά και πού θα χωθούν. Ζήσε τη στιγμή με τους φίλους σου, και μάντεψε τι θα γίνει… αν όλοι δώσετε ενέργεια στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ σετ, τότε όλοι γύρω θα αρχίσουν να σας παρατηρούν. Θα αποκτήσετε proximity – γύρω σας θα υπάρχουν σετ που θα ΘΕΛΟΥΝ να τα ανοίξετε… και μετά, όταν θα έχεις χρόνο – γιατί περνάτε και γαμώ με την παρέα σας η οποία φυσικά και έχει προτεραιότητα – απλά γυρνάς πάνω από τον ώμο και ανοίγεις συζήτηση. Απολύτως φυσιολογικά, απλά, χωρίς το επώδυνο άγχος προσέγγισης (ΑΑ). Άλλωστε, ο πιο σίγουρος τρόπος για να ανταποκριθεί θετικά μια γυναίκα όταν πας να της μιλήσεις, είναι να έχει παρατηρήσει μόνη της ότι ΔΕΝ έχεις ανάγκη να πας να της μιλήσεις για να περάσεις καλά. Περνάς ήδη καλά. Και το μόνο που έχει να πάρει από εσένα σίγουρα, είναι θετική ενέργεια.

Warm up sets

Δεν υπάρχει η δικαιολογία “δεν είναι ωραία αυτή και δεν πάω να της μιλήσω”. Τα πρώτα 2-3 σετ που ανοίγεις, απλά συνήθως, ειδικά στην αρχή, δε μετράνε. Είναι τα λεγόμενα warm up. Αυτά που χρησιμοποιείς για να ζεσταθείς, για να μπεις σε ομιλητική διάθεση. Να ρέει ο λόγος σου εύκολα. Ας είναι και γυναίκες όχι ιδιαίτερα όμορφες. Καλύτερα, γιατί ενδέχεται εφόσον ακόμα είσαι κρύος, να μην πάει καλά και όσο λιγότερο σε ενδιαφέρουν ερωτικά οι συγκεκριμένες, τόσο λιγότερο αγχωμένος θα είσαι. Τώρα θα είσαι έτοιμος για όταν εμφανιστεί μια πραγματικά όμορφη γυναίκα. Θα έχεις την τύχη, μάλιστα, να σε δει ήδη με γυναίκες στην παρέα σου – εφόσον θα μιλάς σε γυναίκες – και να περνάς καλά.

Το Παιχνίδι είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Οι λιγότερο όμορφες γυναίκες, είναι τα πιόνια. Η όμορφη γυναίκα, ο στόχος σου, είναι η βασίλισσα. Θα θυσιάσεις στην αρχή του Παιχνιδιού τα πιόνια, για να ζεσταθείς, αλλά και για να κερδίσεις τη βασίλισσα. Μην ξεχνάς ότι έχεις βγει για να διασκεδάσεις. Μην προσποιείσαι ότι διασκεδάζεις. Διασκέδασε. Γνωρίσου καλύτερα με τους wings σου. Είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο μαγαζί που βρίσκεσαι, πολλές φορές και σε ολόκληρη τη ζωή σου. Συγκεντρώσου στον στόχο σου. Δημιούργησε ευκαιρίες. Όταν η ευκαιρία ανοιχτεί, μη φοβηθείς να ανοίξεις.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.