Χαμόγελο: Το Μυστικό σου Όπλο στο Φλερτ

Χαμόγελο: Το μυστικό σου όπλο στο φλερτ

Το Χαμόγελο Είναι Μυστικό Όπλο Στο Φλερτ

Έχεις βρει το θάρρος, το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση για φλερτ με την κοπέλα που σου αρέσει. Πλησιάζεις με ωραία στάση σώματος, έχεις σωστή απόσταση και αποφασιστικές κινήσεις. Η φωνή σου είναι σωστή, με καλή τονικότητα και ρυθμό. Η πρώτη σου κουβέντα είναι επίσης καλή, αλλά παρ’ όλα αυτά η κοπέλα είναι αρνητική. Τι λείπει;

Αν δεν χαμογελάς συχνά, τότε προτείνω να αρχίσεις να το κάνεις γιατί πρόκειται να σου αποκαλύψω κάτι που θα σε βοηθήσεις πολύ στις προσεγγίσεις σου: Αυτό που σου λείπει είναι το Χαμόγελο.

Ξέρεις τι συμβαίνει; Πολλές φορές στην προσπάθεια μας να δείχνουμε άντρες με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό κλπ κλπ, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να χαμογελάμε και καταλήγουμε να δείχνουμε συνοφρυωμένοι, θυμωμένοι και πιεσμένοι, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό για την πρώτη εικόνα που δίνουμε. Και καταλαβαίνεις ότι δεν το θες αυτό.

Φλερτ Και Αίσθηση Απειλής

απειλητικος στο φλερτ

Ο σκοπός του χαμόγελου στο φλερτ, από πλευράς ενστίκτων, έγκειτο στο να επιτρέπει στους προϊστορικούς ανθρώπους να αναγνωρίζουν αν κάποιος άλλος που τους πλησίαζε αποτελούσε φίλο ή εχθρό. Με άλλα λόγια, ένα καλό χαμόγελο δείχνει στους γύρω σου ότι δεν αποτελείς απειλή, αλλά αντίθετα ότι είσαι φιλικός και playful. Οπότε, όπως είναι λογικό, όταν προσεγγίζεις την κοπέλα που σου αρέσει και δεν χαμογελάς, ενστικτωδώς αυτή σε αναγνωρίζει ως απειλή και θέλει να απομακρυνθεί η ίδια ή να απομακρύνει εσένα από τη φυλή της.

Προφανώς, αυτές οι αντιδράσεις δεν έχουν έτσι ακριβώς πια, αλλά η κεντρική ιδέα παραμένει ίδια. Ως εκ τούτου χαμογέλα και σταματάς να δείχνεις σαν απειλή και χρησιμοποίησε το χαμόγελο σαν όπλο στο φλερτ.

Μήπως Πιέζεσαι;

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό επίσης, είναι ότι όταν δεν χαμογελάς δείχνεις ότι δυσκολεύεσαι και ότι απειλείσαι. Για αυτό χαμογέλα για να δείχνεις στους ανθρώπους ότι δεν φοβάσαι κάτι, αλλά και ότι έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις άνετα. Όπως καταλαβαίνεις, όταν προσεγγίζεις μία κοπέλα, δεν θες να δείχνεις ότι ζορίζεσαι ή ότι είσαι αγχωμένος. Αν δεν χαμογελάς, δείχνεις σα να έχεις μικρότερη αξία.

Για αυτό είναι καλό να είσαι χαμογελαστός όταν κινείσαι μέσα στο μαγαζί που βρίσκεσαι. Τόσο το χαμόγελο, όσο και το γέλιο, είναι σημάδια που δείχνουν στους άλλους ότι είσαι χαρούμενος. Σίγουρα έχεις δει άνδρες που δεν είναι άνετοι με τις γυναίκες και κάθονται σε μια γωνιά σκυθρωποί και ανέκφραστοι. Εμπιστεύσου με, όταν το λέω, ότι οι γυναίκες που είναι πολύ πιο μπροστά σε κοινωνική εμπειρία και παρατηρητικότητα από εμάς, το παρατηρούν αυτό.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, θες να χαμογελάς, ειδικά όταν προσεγγίζεις, αλλά και πριν προσεγγίσεις. Προτού καν σε δει δηλαδή. Είναι σημαντικό να μη νιώθεις ότι χαμογελάς για εκείνην. Χαμογελάς για εσένα.

Χαμόγελο: Το μυστικό σου όπλο στο φλερτ

Τρόποι Να Χαμογελάς

Μην χαμογελάς ψεύτικα στο φλερτ όμως, γιατί θα μοιάζεις με τον ..Τζόκερ. Χαμογέλα αληθινά. Το αληθινό χαμόγελο δεν μπορεί να αντιγραφεί, γιατί σχηματίζεται ασυνείδητα και σε αυτό συμμετέχουν τόσο το στόμα, όσο και τα μάτια. Ο βασικός τρόπος να είσαι χαμογελαστός είναι να είσαι χαλαρός και να περνάς καλά.

Αν χαμογελάς αυθεντικά, θα λάβεις και αυθεντικά χαμόγελα από τους άλλους. Δοκίμασε αυτό: την επόμενη φορά που είσαι έξω με τους φίλους σου και κάτι αστείο συμβεί και χαμογελάσεις, γύρνα το κεφάλι σου και κάνε οπτική επαφή με κάποια κοπέλα. Θα παρατηρήσεις ότι θα σου χαμογελάσει κι αυτή. Όταν κάποιος χαμογελάσει, επειδή του χαμογέλασες γίνεται ανοικτός σε εσένα.

Μάθε στο βίντεο από το Χρήστο ποια λάθη να αποφύγεις για να δημιουργήσεις έλξη.

Και καθώς θα αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα γίνεσαι πιο επιτυχημένος θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να χαμογελάει πιο συχνά και με μεγαλύτερη σιγουριά. Αν βρεθείς έξω και δεν μπορείς να χαμογελάσεις αυθεντικά, να τι μπορείς να κάνεις για καλύτερο φλερτ: Ανακάλεσε κάποια παλιά θετική εμπειρία που σε είχε κάνει να νιώσεις χαρούμενος και θα διαπιστώσεις ότι το προσποιητό χαμόγελό σου μετατρέπεται σε αυθεντικό χαμόγελο. Γύρνα λοιπόν και μίλα στις κοπέλες που κάθονται δίπλα σου ενόσω έχεις αυτό το αληθινό χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να χαμογελάσεις ακόμα περισσότερο.

Τέλος, για μια γυναίκα είναι απαράιτητο να νιώθει άνετα, αν θες η προσέγγιση να έχει θετικό αποτέλεσμα. Μια καλή περίπτωση για έναν άντρα στο φλερτ είναι να καταφέρει να περάσουν καλά και οι δυο και να δημιουργηθεί έλξη. Οι γυναίκες με τους ανθρώπους που τους αρέσουν δείχνουν πάντα σημάδια ότι υπάρχει έλξη, χρειάζεται όμως θετικό κλίμα για να αισθανθούν άνετα και να το δείξουν. Το χαμόγελο είναι μια λύση για τη δική σου περίπτωση, ένα μυστικό όπλο στο φλερτ, θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή. Κατάλαβαίνεις πως είναι δεδομένο ότι για να περάσεις τη βραδιά της ζωής σου χρειάζεται να φαίνεται η καλή σου διάθεση στο πρόσωπό σου!

Μάθε ό, τι σου χρειάζεται για να απογειωθείς στον τομέα του φλερτ. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.