Χαρακτηριστικά Alpha Male και 5 Βασικοί Διακόπτες Έλξης των Γυναικών

Οδηγός 5 συμβουλές για να κάνεις σεξ με μία γυναίκα το ίδιο βράδυ

Η γυναίκα έχει συγκεκριμένους Διακόπτες Έλξης, που αν τους γνωρίζεις και γνωρίζεις και πώς να τους ενεργοποιείς, όπως εγώ, θα μπορείς συστηματικά να δημιουργείς έλξη στις γυναίκες που γνωρίζεις. To alpha male, το λεγόμενο και Κυρίαρχο Αρσενικό, έχει ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζονται ως εξής:

 • 1. Έχει γυναίκες στη ζωή του. Το Κυρίαρχο Αρσενικό (Alpha Male) έχει όμορφες γυναίκες στη ζωή του οι οποίες νιώθουν τυχερές που υπάρχουν στη ζωή του. Αυτό φαίνεται, το εκπέμπει χωρίς να νιώσει την ανάγκη να το προβάλει με κάποιον τρόπο.
 • 2. Χαμόγελο: Το χαμόγελο υποδηλώνει ότι έχεις λόγους να είσαι χαρούμενος. Όταν κάποιος δε χαμογελάει, βγάζει προς τα έξω ότι τα 3 βασικά θεμέλια της ευτυχίας του και της καλοζωίας του, δεν πηγαίνουν καλά. Δηλαδή: οικονομικά / επαγγελματικά, ερωτικά / οικογενειακά / φιλικά, υγεία. αντιθέτως όταν κάποιος χαμογελάει, δίνει την εικόνα ότι αυτά τα 3 βασικά θεμέλια της ευτυχίας του υπάρχουν και βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.
 • 3. Αυτοπεποίθηση: Το Alpha Male πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να αποπνέει μία σιγουριά με τις κινήσεις του, καθώς οδηγεί τη γνωριμία εκεί ακριβώς που επιθυμεί.
 • 4. Playful humour: Τις πειράζει με έναν τρόπο, όπως θα πείραζες ένα κοριτσάκια 5 χρονών.
 • 5. Προσοχή στην εμφάνιση και στην καθαριότητα: Προσοχή!!! Εμφανίσιμος δε σημαίνει να είσαι Θεός / μοντέλο. Εμφανίσημος, σημαίνει να πάνω από όλα να προσέχεις τον εαυτό σου. Γράψου σε γυμναστήριο ή βρες μία δραστηριότητα να αθλείσαι, να κρατιέσαι σε φόρμα (να δείχνεις υγιής και γυμνασμένος. Το να είσαι «φέτες» και «τούμπανο» σου δίνει σίγουρα προβάδισμα αλλά δεν αρκεί, ούτε είναι κάτι που προσέχουν όλες. Να διαλέξεις με προσοχή το στυλ σου στα ρούχα, στα αξεσουάρ. Να είσαι ξυρισμένος ή να έχεις κοντά, περιποιημένα γένια, ΠΑΝΤΑ προσεγμένα, όπως και το μαλλί σου πάντα περιποιημένο. Ο σβέρκος πάντα ξυρισμένος. Αν έχεις υπερβολικές τρίχες στην πλάτη, ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ!! ΠΑΝΤΑ καθαρή αναπνοή!! ΠΑΝΤΑ μπανιαρισμένος, φρεσκολουσμένος!! (το ξαναείπαμε αυτό!) Αν έχεις μυωπία, να φοράς φακούς επαφής!! Εκτός αν έχεις τίποτα cool γυαλιά μυωπίας με ωραίο design. Στατιστική έρευνα δείχνει ότι οι άντρες χωρίς γυαλιά μυωπίας δίνουν την εντύπωση σε άντρες και γυναίκες ότι κάνουν σεξ πιο συχνά. Όπως και οι άντρες που φοράνε σκουλαρίκι, ή γυαλιά ηλίου το βράδυ. Βέβαια, αυτά πρέπει να είσαι ικανός να τα υποστηρίξεις και με τον χαρακτήρα σου, αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός!!! Οι γυναίκες τα προσέχουν αυτά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!! Και αυτό σημαίνει εμφανίσιμος!
 • 6. Δημιουργεί εύκολα με όλους – άντρες / γυναίκες – οικειότητα και κλίμα εμπιστοσύνης.

Και τελειώνοντας με τα 6 κύρια χαρακτηριστικά του Alpha Male (Κυρίαρχο Αρσενικό), ακολουθούν οι 5 βασικοί διακόπτες έλξης που έχουν οι γυναίκες:

 • 1. Leader of men (ηγέτης/αρχηγός των ανδρών): Οι Αμερικάνοι λένε: Lead the men, and women will follow! Ηγήσου των ανδρών και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Να είσαι ο αρχηγός της παρέας σου, της περιοχής, της επιχείρισής σου, μίας ομάδας ποδοσφαίρου/κτλ. Οι γυναίκες βρίσκουν πολύ ελκυστικό ε΄ναν άνδρα που ηγείται μίας παρέας, ακόμα και σε κάτι πολύ απλό, όπως μία βραδινή έξοδο. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Καλύτερα να είσαι ο τελευταίος στην αλυσίδα σε μία γαμάτη παρέα, παρά να είσαι μέτριος σε μία ομάδα με AFCs και να είσαι ο βασιλιάς των losers.
 • 2. Preselected by beautiful women: Οι γυναίκες θα σε προσέξουν περισσότερο και πιο εύκολα αν έχεις κοπέλες στην παρέας σου και στη ζωή σου γενικότερα και αυτό φαίνεται χωρίς να περηφανεύεσαι και να ψωνίζεσαι. Αν πλησιάσεις μία παρ έα με γυναίκες έχοντας αγκαζέ μία
  όμορφη γυναίκα, όλες οι κοπέλες θα σου μιλήσουν γιατί θα δείχνεις ελκυστικός και “ακίνδυνος” (είσαι ήδη με γυναίκα και μάλιστα όμορφη, η οποία δείχνει να περνάει ωραία μαζί σου και νιώθει άνετα να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει).Αν έχεις μάλιστα δύο κοπέλες δίπλα σου στα δύο
  σου μπράτσα, μπορεί κοπέλες να σε πλησιάσουν και να ψάξουν τρόπο να σου μιλήσουν. Σίγουρα θα σε κοιτάνε και θα δέχεσαι proximity από παντού.  Επίσης, ας μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι και το willingness to walk away. Ο άνδρας που δε φοβάται να ρισκάρει να χάσει τη γυναίκα που έχει βάλει στόχο, είναι ο άνδρας που έχει γυναίκες στη ζωή του.
 • 3. Protector of beloved ones (υπερπροστατευτικός με τα δικά σου πρόσωπα): Πόσες φορές θα έχουμε όλοι ακούσει μία γυναίκα να μιλάει για “ασφάλεια” σε μία σχέση, που θέλει αυτή την ασφάλεια προφανώς να της την παρέχει ο άνδρας σύντροφός της. Όταν ένα μέλος της παρέας σου / φίλος σου / αδερφός σου κινδυνεύει, μπορεί να βασιστεί σε εσένα; Δεν αρκεί να είσαι αρχηγός της παρέας σου. Έχεις και την ευθύνη της παρέας σου, να είναι όλοι καλά.
 • 4. Be a successful risktaker: Είσαι αυτός που καταφέρνει χάρη στη φυσική του κατάσταση, στην ευφυία του, στις ικανότητές του και στην τύχη να παίρνει ρίσκα και να πετυχαίνει, σε διάφορους τομείς της ζωής του. Η γυναίκα θέλει πετυχημένους, τολμηρούς, αποφασιστικούς άντρες δίπλα της. Για αυτό και ανάμεσα σε δύο άντρες με περιουσία και κοινωνική / επαγγελματική καταξίωση, η γυναίκα θα επιλέξει τον αυτοδημιούργητο και όχι τον κληρονόμο.
 • 5. Be the ghost and the flame: Φάντασμα και φλόγα.. Φάντασμα: είναι ανεπηρέαστο σε οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει γύρω του από οποιονδήποτε. Με λίγα λόγια,  να μην είσαι reactive. Να μην αντιδράς σε αυτά που οι γυναίκες (ή και άλλοι άντρες) κάνουν ή λένε. Να είσαι proactive. Να είσαι αυτός που δρα πρώτος ή αλλιώς που επιδρά και οι υπόλοιποι αντιδρούν σε σένα. Αυτός που αντιδρά περισσότερο σε αυτά που λέει ή κάνει κάποιος άλλος, θεωρείται ότι έχει και χαμηλότερη αξία. Φλόγα: Έχεις μόνιμα θετική ενέργεια και την διαχέεις στους γύρω σου. Είσαι τόσο χαρούμενος, που δεν έχει σημασία τίποτα και δεν μπορεί να σε βγάλει τίποτα από τη συναισθηματική σου κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός. Να είσαι ενθουσιώδης και αυτό θα το μεταδίδεις μέσα στην παρέα με την οποία γνωρίζεσαι.

*

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.