Χάσε την Παρθενιά σου – Οδηγός για Άπειρους Άνδρες: Εισαγωγή

άνδρες και οδηγός για σεξ.

Οδηγός για Άπειρους Άνδρες: Τα Πάντα Είναι Θέμα Εξέλιξης

Προσοχή: Ο τίτλος είναι παραπλανητικός κατά 50%! Σίγουρα κάποιοι οδηγοί για άνδρες που έχω γράψει μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Όμως, η αποφασιστικότητα σου θα καθορίσει την συνολικότερη αλλαγή που θέλεις να δημιουργήσεις. Οι υπόλοιποι είναι απλά κομπάρσοι στο δικό σου έργο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται σε άνδρες που ο μέσος όρος γυναικών που έχουν κάνει σεξ είναι 3-5 σε όλη τους την ζωή.

Όμως πιστεύω πως θα βοηθήσει και τους άνδρες που θέλουν περισσότερο σεξ στην καθημερινότητα τους.

Αν βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο μην κόψεις φλέβες ακόμα. Περίμενε λίγο.

Αρχικά, θέλω να διευκρινίσουμε μια αλήθεια για να έχουμε μια κοινή βάση συζήτησης.

Ο λόγος που δεν κάνεις σεξ όσο θα ήθελες είναι ένας: Δεν μιλάς συχνά με γυναίκες.

Άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτό με τις 5 συνήθειες που θα μάθεις στο παρακάτω βίντεο του Θέμη, για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις στις γυναίκες.

Οδηγός Για Άπειρους Άνδρες : Πικρές Αλήθειες

Όσοι άνδρες διαβάζουν τα άρθρα μου ξέρω πολύ καλά τι θα σκεφτούν.

« Αυτός δεν γράφει πως παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, το κοινωνικό status, ο αριθμός προσεγγίσεων… κτλ; Βλαμμένος είναι; »

Στο παιχνίδι όλα μετρούν. Όπως έχω γράψει σε αυτό το άρθρο, η διαθεσιμότητα, η εξωτερική εμφάνιση και οι επικοινωνιακές ικανότητες(κυρίως θράσος) είναι κορυφή.

« Ναι, ωραία. Αλλά δεν έχω λεφτά, όταν μιλάω με γυναίκες κατουριέμαι πάνω μου και η μπυροκοιλιά μου πνίγει το σαγόνι. Φταίω; »

Sorry ρε φίλε αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω φταις. Σίγουρα τα παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την σεξουαλική σου ζωή αλλά επίτρεψε μου να φανερώσω δύο αλήθειες.

Αλήθεια πρώτη: Το ότι δεν φροντίζεις τον εαυτό σου δεν έχει σχέση με το σεξ ή τις γυναίκες. Έχει σχέση με το πώς αντιμετωπίζεις την ζωή σου. Αν αισθάνεσαι άσχημα με την εξωτερική σου εμφάνιση, τότε άλλαξε την.

Αλήθεια δεύτερη: Πόσες απορρίψεις έχεις δεχτεί και ξέρεις με σιγουριά πως ήταν λόγω των παραπάνω;

οδηγός για άπειρους άνδρες

Κατάλαβες που θέλω να το πάω; Οι περισσότεροι άνδρες έχουν απόλυτη επίγνωση του προβλήματος αλλά συνεχώς παρατηρώ να δηλώνουν μια συνειδητή απόρριψη και αποδοχή άγνοιας στο πως θα διορθώσουν το πρόβλημα.

Την μαγική ατάκα την θέλουμε όλοι. Είτε έμπειροι είτε άπειροι. Πιστεύεις πως έχω καμιά όρεξη να γυρνάω όλη την Αθήνα τρεις φορές την εβδομάδα και να τρώω άκυρα από κάθε πικραμένη;

Πιστεύεις πως θέλω να αφιερώνω κατά μέσο όρο 8-10 ώρες για να γράφω και να μοντάρω το κάθε άρθρο που διαβάζεις; Όχι βέβαια.

Όμως αυτό είναι το τίμημα και έχει μια σοβαρή ανταλλακτική αξία. Τι εννοώ;

Πριν συνεχίσεις μάθε από το παρακάτω βίντεο ποια είναι τα 4 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις και την πατάς.

Γνωρίζω και γνωρίζεις πως στις γυναίκες δεν μετράει τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο στους άνδρες. Παρόλο που πιστεύω πως αυτή η άποψη είναι περισσότερο Φεμινιστικής φύσεως παρά η πραγματικότητα, κρύβει κάποια δόση αλήθειας.

Δεν λέω πως όλοι οι άνδρες πρέπει να είναι κομμάτια. Ούτε εγώ είμαι και ούτε θέλω να γίνω. Χέστηκα κιόλας. Ωστόσο, το να γουστάρεις τον εαυτό σου είναι ένας καθοριστικός παράγοντας στο φλερτ και το σεξ.

Όμως, για να απαιτείς να έχεις θηλυκά υψηλής αξίας θα πρέπει να ρίχνεις συνεχώς αξία στον εαυτό σου.

Οι Δύο Σημαντικότερες Αλήθειες Που Μπορώ Να Σου Πωοδηγός για άπειρους άνδρες

Οι περισσότεροι άνδρες, αν όχι όλοι, θέλουν να κάνουν σεξ με ωραίες και πολλές γυναίκες(αν μου πεις το αντίθετο θα προβληματιστώ). Όμως αυτό δεν συμβαίνει.

Ο πραγματικός λόγος είναι ένας: Δεν πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις σεξ με ωραίες γυναίκες.

Αν το πίστευες, τότε θα προσέγγιζες ωραίες γυναίκες, θα φλέρταρες ωραίες γυναίκες και εν τέλει θα έκανες σεξ μαζί τους.

Όμως, θέλω να σου πω μια δεύτερη αλήθεια η οποία θα σε ταρακουνήσει λίγο, αν και πιστεύω πως την ξέρεις ήδη.

Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει σεξ και με πιο άσχημο από εσένα.

Πόσες φορές έχεις δει μια ωραία γυναίκα να κυκλοφορεί με άνδρα που μόλις τον είδες πρώτα έφτυνες τον κόρφο σου και μετά έβαλες τα κλάματα για την κατάντια σου;

Στο λέω για το έχω πάθει. Και όχι μόνο μια φορά. Κάθε φορά που βλέπω μια γυναίκα που θα ήθελα να έχω στο κρεβάτι μου, με άνδρα που θεωρώ πως είμαι καλύτερος του, χτυπάει κόκκινο καμπανάκι:

Θα έπρεπε να προσεγγίζεις.

Ο Μύθος Του Alpha Αποκαλύπτεται

οδηγός για άπειρους

Από τότε που έμαθα το παιχνίδι έπαθα εθισμό με τον ορισμό Alpha Male. Δεν θέλω να σου τα πρήζω με εξελεγκτική ψυχολογία (οι φήμες συνεχώς αυξάνονται πως είναι ψευδοεπιστήμη).

Τα βασικά είναι πως το Alpha αρσενικό της αγέλης παίρνει και το καλύτερο θηλυκό. Σίγουρα έχει κάποια βάση, δεν διαφωνώ. Αν είσαι 1.95 και με άνοιγμα πλάτης όσο και ο καναπές μου, τότε βιολογικά επικοινωνείς στο θηλυκό πως έχεις ισχυρό γονίδιο.

Ακόμα, αν έχεις κοινωνική δύναμη τότε η αναπαραγωγική σου αξία βρίσκεται και πάλι ψηλά.

Αλήθεια: Δεν είχα ποτέ πολλά λεφτά στην ζωή μου. Έχει περάσει από τα χέρια μου πολύ χρήμα αλλά ποτέ δεν το έδειξα για να κάνω σεξ.

Αλήθεια: Ποτέ δεν είχα φοβερή εξωτερική εμφάνιση.

Ποια Είναι Η Διαφορά Μεταξύ Alpha Και Beta

Άνδρες που είναι Alpha:

  • Αποφασιστικοί.
  • Ρισκάρουν.
  • Έχουν αυτοπεποίθηση.
  • Έχουν καλή γλώσσα σώματος.
  • Προσέχουν τον εαυτό τους.

Άνδρες που είναι Beta:

  • Δεν ρισκάρουν.
  • Δεν παίρνουν αποφάσεις.
  • Περιμένουν την επιβεβαίωση και την κατεύθυνση από τους άλλους.
  • Είναι ντροπαλοί.

Πρώτον, θέλω να εκθειάσω άλλη μια αλήθεια. Δεν χρειάζεται να είσαι Alpha για να κάνεις σεξ και να αλλάξεις την σεξουαλική σου ζωή.

Αν έχεις κάνει σεξ με 5 γυναίκες από τότε που γεννήθηκες(οι επαγγελματίες δεν μετράνε), δεν φταίει πως δεν είσαι Alpha, φταίει πως δεν ασχολείσαι με γυναίκες. Απλά πράγματα.

Δες εδώ το βίντεο για τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι ελκύεις μια γυναίκα.

Αν τώρα είσαι σε αυτό το επίπεδο και θέλεις να διαχειρίζεσαι χαρέμια από μοντέλα τότε τρέφεις ψευδαισθήσεις. Ξεκίνα από τα απλά. Δεν χρειάζεται να σε πνίγουν οι προσδοκίες.

Δεύτερον, έχω γνωρίσει εξαιρετικά χαρισματικούς ανθρώπους και μάλιστα άνδρες που με βοήθησαν απίστευτα στην ζωή μου που ήταν ντροπαλοί, εσωστρεφείς και άπειροι με τις γυναίκες.

Οπότε, ο δικός μου ορισμός του Alpha, με απλά λόγια είναι:

Alpha είναι ο άνδρας που πιστεύει πως του αξίζει μια καλύτερη ζωή και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να την αποκτήσει

Είσαι έτοιμος λοιπόν να ξεκινήσει ο Οδηγός;

Οδηγός Για Άπειρους Άνδρες : Προσεχώς

οδηγός για άπειρους άνδρες

Σκοπεύω να δημιουργήσω τέσσερα μέρη(συμπεριλαμβάνεται και αυτό που διάβασες).

Η δομή θα είναι κάπως έτσι:

Μέρος Δεύτερο: Πρόγραμμα Για Άγχος Προσέγγισης

Μέρος Τρίτο: I’m Human Mode

Μέρος Τέταρτο: Επικοινωνιακές Ικανότητες

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή ως άνδρας; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr