Με Χώρισε Χωρίς Να το Περιμένω – Τι Κάνω Για Να το Ξεπεράσω;

Χωρισμός – Μια λέξη που είναι συνώνυμη δύσκολων καταστάσεων και πόνου. Ας πούμε ότι σε χώρισε και τώρα είσαι σε δύσκολη φάση.

Έχει ενδιαφέρον το εξής : Ήξερες ότι το ίδιο τμήμα του εγκεφάλου που βιώνει τον σωματικό πόνο, είναι υπεύθυνο και για τον πόνο του χωρισμού;

Και καλά να ήθελες ή να το περίμενες όταν σε χώρισε ή ακόμα και να προκάλεσες τον χωρισμό. Αν όμως σου έρχεται ξαφνικά, τι κάνεις και πως το ξεπερνάς;

1) Πρέπει να έχεις επαφή μαζί της αφού σε χώρισε;
2) Γιατί έχει μεγάλη σημασία να μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τον χωρισμό;
3) Πόσο εύκολο και εφικτό ειναι το να μείνετε πραγματικοί φίλοι;
4) Τι ρόλο παίζει η εκ νέου κοινωνικοποίησή σου;
5) Είναι σημαντικό να εισάγεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου;
6) Γιατί πρέπει άμεσα να αρχίσεις να μιλάς ξανά με γυναίκες που σου αρέσουν και να φλερτάρεις;

Σκοπός δεν είναι όμως να κρατήσεις εν γένει τον εαυτό σου απασχολημένο, αλλά να αποδείξεις στον εαυτό σου, ότι μπορείς να διαχειριστείς αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να επανέλθεις δυνατότερος.

Να θυμάσαι είναι καλύτερα να τελειώσει, παρά να είσαι σε μια σχέση που κρατάς με το ζόρι ή επειδή πιστεύεις ότι δύσκολα θα έρθει κάτι εξίσου καλό ή καλύτερο.

**————————-**

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Κάνε Δωρεάν Εγγραφή εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.