Χρειάζομαι Αυτοκίνητο για να Έχω Κοπέλα;

porsche

Βρισκόμαστε στο έτος 2016. Το αυτοκίνητο εδώ και πολλά χρόνια είναι στη ζωή μας και είναι για πολλούς ένα απαραίτητο εργαλείο. Πόσο απαραίτητο όμως είναι όντως στο θέμα dating;  Υπάρχουν άνδρες που έχουν την άνεση χώρου (μένουν σε δικό τους σπίτι) αλλά δεν έχουν μεταφορικό όχημα.

Ας ξεκαθαρίσουμε τα αυτονόητα πρώτα:

 • Το να έχεις αυτοκίνητο βοηθάει.
 • Το να έχεις ακριβό αυτοκίνητο, βοηθάει ακόμα περισσότερο.
 • Το να έχεις μηχανή βοηθάει.
 • Το να έχεις εντυπωσιακή μηχανή μεγάλου κυβισμού (π.χ. Ducati) βοηθάει ακόμα περισσότερο.
 • Είτε μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο αυτό τον καιρό είτε όχι, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχεις άδεια οδήγησης από μικρή ηλικία. Μην το αμελήσεις. Να είναι στις άμεσες προτεραιότητές σου.

Μερικοί μαθητές με ρωτάνε πώς να βγούνε ραντεβού με μία κοπέλα  ή πώς να διατηρήσουν μία σχέση όταν δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Πώς θα πάνε για ένα ποτό σαν άνθρωποι, πώς θα πάνε μία εκδρομή και πολλά άλλα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι τεράστιο:

 1. Η συγκεκριμένη κοπέλα που γνώρισαν να δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά, στο φαίνεσθαι, στο κοινωνικό στάτους.
 2. Ο συγκεκριμένος άνδρας που δεν έχει μεταφορικό μέσο να νιώθει ως ένα σημείο ευνουχισμένος.

Τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο πρόβλημα μπορεί να είναι η απουσία αυτοκινήτου;

Πρώτο ραντεβού

πρώτο ραντεβού

Ειδικά σε μεγάλες πόλεις, το ραντεβού γίνεται πιο εύκολο όταν έχεις αυτοκίνητο. Ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις την κοπέλα από το σπίτι της, να την πας σε ένα ωραίο μέρος όπου δεν έχεις πρόσβαση με τη συγκοινωνία. Ωστόσο υπάρχουν οι εξής λύσεις αν δεν έχεις αυτοκίνητο.

 • Δίνετε ραντεβού στο μπαρ / καφετέρια όπου θα πάτε. Είστε και οι δύο ενήλικοι, ξέρετε να κυκλοφορείτε μέσα σε μία πόλη. Δε χρειάζεται να πάτε μαζί στο μπαρ / στην καφετέρια. Μπορεί η συνάντηση να γίνει απευθείας εκεί. Το πρόβλημα τώρα που μπορεί να υπάρχει στο μυαλό σου είναι: πώς μετά θα πάμε σπίτι αν η κοπέλα είναι πρόθυμη και θετική για κάτι τέτοιο; Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις ραντεβού σε καφετέρια ή μπαρ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου. Όσο μικρότερη είναι η (χρονική) απόσταση που πρέπει να καλύψετε, τόσο λιγότερο χρόνο έχει η κοπέλα να σκεφτεί ότι ίσως βιάζεται και να αλλάξει γνώμη. Επίσης κράτα και αυτό υπόψιν: Τα πιο όμορφα πρώτα ραντεβού που μπορείς να έχεις, ΔΕΝ απαιτούν μεταφορικό μέσο ή μπαρ / καφετέρια. Μπορούν να είναι μία βόλτα πρωινή στα μαγαζιά, ένας περίπατος στην παραλία. Ένα πέρασμα στο Allou Fun Park.
 • Η κοπέλα έχει αυτοκίνητο. Εύλογη ερώτηση: “Δε με ευνουχίζει η κοπέλα αν έρθει να με πάρει με δικό της αυτοκίνητο;” Ακόμα θυμάμαι το πρώτο μου ραντεβού ως φοιτητής. Έκανα αγγλικά φροντιστήριο για να πάρω Proficiency (ευτυχώς το πήρα) και στο τμήμα ήταν μία κοπέλα που της άρεσα. 19 ετών εγώ, 21 αυτή. Μου ζήτησε να βγούμε. Μόλις είχα δώσει εξετάσεις και δεν είχα ακόμα την άδεια οδήγησης και αυτοκίνητο. Στο πρώτο ραντεβού συναντηθήκαμε στο μπαρ, ήπιαμε ένα ποτό και με γύρισε σπίτι. Φιληθήκαμε στο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι μου.

Γιατί πήγε καλά το ραντεβού;

Πολύ απλά, γιατί δε με ένοιαζε. Είχα αυτοπεποίθηση.Ήξερα ότι της άρεσα, ήξερε ότι δεν έχω αυτοκίνητο και μου ζήτησε να βγούμε. Γιατί να ντραπώ; Γιατί να νιώσω μειονεκτικά όταν η ίδια ένιωθε ότι είναι τυχερή που είπα ναι;

Θες να μάθεις με επαγγελματική προσέγγιση πως να έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση; Μάθε περισσότερα εδώ.

button1

Έχω σχέση και δεν έχω αυτοκίνητο.

Πού είναι το πρόβλημα εδώ;

 • Η κοπέλα σου έχει αυτοκίνητο: Κανένα πρόβλημα. Αν έχεις αυτοπεποίθηση και δικό σου σπίτι, δεν έχεις λόγους να νιώθεις μειονεκτικά. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Σε ερώτηση “γιατί δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο;” η μόνη απάντηση είναι “γιατί δεν μπορώ να έχω τώρα” με χαμόγελο σαν να της λες ότι έχεις Πόρσε και συνεχίζεις να μιλάς. Αν πάτε καμιά εκδρομή, μπορείς φυσικά να συνεισφέρεις στη βενζίνη και στα διόδια ή και να οδηγήσεις εσύ σε ένα τμήμα της διαδρομής εφόσον η κοπέλα σου σε εμπιστεύεται στο τιμόνι.
 • Δεν έχει ούτε η κοπέλα σου αυτοκίνητο: Είναι πρόβλημα και πάλι μόνο αν θέλεις εσύ να είναι. Μιλούσα στο τηλέφωνο πρόσφατα με έναν μαθητή μου. Θεωρούσε μεγάλο πρόβλημα το ότι δεν έχει αυτοκίνητο. Έχει σταθερή δουλειά και εισόδημα, δικό του σπίτι αλλά δεν αντέχει προς το παρόν οικονομικά να πάρει αυτοκίνητο και το βρίσκει εμπόδιο στις σχέσεις που κάνει. Θεωρεί τον εαυτό του ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση επειδή σε μία σχέση δεν μπορεί να πάρει την κοπέλα του να πάνε μία εκδρομή για διακοπές.

Είναι αυτό πρόβλημα άλυτο;

Ας δούμε τα δεδομένα που λειτουργούν υπέρ του μαθητή στη συγκεκριμένη περίπτωση:

 1. Τα ξενοδοχεία λόγω κρίσης έχουν ρίξει υπερβολικά τις τιμές. Μπορείς λοιπόν να κάνεις κράτηση έγκαιρα και να εξοικονομήσεις πάνω από 100 ευρώ για 4 διανυκτερεύσεις.
 2. Με αυτά τα 100 + ευρώ, νοικιάζεις ένα αυτοκίνητο για 5 μέρες. Είσαι έτοιμος.

Δε θα σου πω ψέμματα. Μερικές γυναίκες – ειδικά οι γυναίκες που έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους και τους γύρω τους – θα θεωρήσουν μεγάλο μειονέκτημα το να μην έχεις αυτοκίνητο. Ωστόσο, θα θεωρήσουν μεγαλύτερο μειονέκτημα το να είναι με έναν άνδρα που:

 1. Δεν έχει άδεια οδήγησης.
 2. Δε σκοπεύει να πάρει αυτοκίνητο.
 3. Δεν προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του και μένει στάσιμος.
 4. Δεν είναι ενεργός κοινωνικά / δε βγαίνει / χρησιμοποιεί την έλλειψη αυτοκινήτου ως δικαιολογία για να περνά το Σαββατόβραδο στον καναπέ του.

Εφόσον βλέπουν έναν άνδρα με όραμα, στόχους, σωστά κίνητρα, διάθεση εξέλιξης και ενθουσιασμό, ο ενθουσιασμός του θα τις παρασύρει. Ο ενθουσιασμός, άλλωστε, όπως διδάσκουμε και στο Premium Bootcamp, είναι μεταδοτικός!

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.