Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η φωνή του Σύγχρονου Ποδοσφαίρου

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, γνωρίζει τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Mια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής αθλητικογραφίας, με ευρύ επίπεδο γνώσεων, αλλά και μια από τις αναγνωρίσιμες φωνές, άρρηκτα συνδεδεμένη με μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρέθηκε πολύ κοντά και έφερε κοντά και σε εμάς, τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα.

Δεν είναι όμως μόνο μια αναγνωρίσιμη φωή που ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για μια έντονη προσωπικότητα με ευρύ φάσμα γνώσεων που μας έκανε την τιμή να βρεθεί σε ένα podcast του Apla + Andrika μαζί μας.

Δες το podcast

Μέσα σε 1,5 ώρα συζητήσαμε για τα πάντα.

Από το πώς ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του, μέχρι και το σήμερα.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Αλλά και τα μαθήματα ζωής που ο ίδιος πήρε και μετέδωσε με την σειρά του.

Και φυσικά μας παρουσιάζει το βιβλίο του #FootballTalk!

Όπως αναφέρεται και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, που αφορά σε έργο ζωής για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

“Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ροναλντίνιο έως τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Φαν Ντάικ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συνάντησε σχεδόν όλους αυτούς που έγραψαν τη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία. Στις σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν οι συζητήσεις που είχε με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Πεπ, τον Μουρίνιο, τον Κλοπ και τον Λουίς Μενότι, τον Φερνάντο Σάντος, τον Κένι Νταλγκλίς, τον Κέβιν Κίγκαν, τον σερ Στάνλεϊ Μάθιους, τον Πάολο Ρόσι και τον Κρίστο Στόιτσκοφ…
Μίλησε, τρεις φορές μάλιστα, με τον Τζορτζ Μπεστ, του άνοιξε την καρδιά του ο Ρόμπι Ρένζενμπρινκ και του εκμυστηρεύτηκαν ωραίες ιστορίες ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και ο Ντένις Λόου…
Ο μόνος που του έχει ξεφύγει; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ωστόσο δεν λείπει από το βιβλίο, που αποτελεί μια ωδή σε όλους αυτούς που μετέτρεψαν το ποδόσφαιρο στο καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας!”

Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτό είναι ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις!

Απόκτησε πρόσβαση στο Digital Academy

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.