Χτίσε Ερωτική Οικειότητα ΧΩΡΙΣ να σε δει ΦΙΛΙΚΑ! (7 tips)

Πρόβλημα : Πώς να αποκτήσεις ερωτική οικειότητα μαζί της, χωρίς να γίνεις τόσο καλός που θα θέλει να σε δει φιλικά μετά;

Κακά τα ψέματα. Δύσκολα μια γυναίκα θα σου αφεθεί αν δεν νιώσει οικειότητα πρώτα μαζί σου.

Πολλοί άνδρες προσπαθούν να αποκτήσουν τέτοια οικειότητα με την γυναίκα που ξεπερνούν την λεπτή γραμμή της ερωτικής οικειότητας που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και φτάνουν στην φιλική.

Με ρίσκο να πέσουν σε Friendzone.

Σε αυτό το video o Θέμης ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ γνώση με 7 απλά και πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να μη ξεπεράσεις τα όρια και από εκεί που θες να γίνεις εραστής να γίνεις το καλό παιδί που θέλει για φίλο της. (ΟΧΙ πάλι φιλική ζώνη)

Αν σου αρέσει το video, τότε ΤΕΛΕΙΑ γιατί φτιάχνουμε πολλά αντίστοιχα και καλό θα είναι να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μας ώστε να παρακολουθήσεις και τα επόμενα που βγάζουμε κάθε 2-3 μέρες.

Πάτα εδώ

Δες το πρόγραμμα εκπαίδευσης εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.