Μαθήματα e-Learning

Δημοφιλή Μαθήματα

Διάλεξε το μάθημα που σου ταιριάζει, προχώρησε στο πακέτο της συνδρομής που θες και ανακάλυψε πως μπορείς να βελτιώσεις αποτελεσματικά την επικοινωνία σου με το άλλο φύλλο!

Προβολή 1-0 από 13 αποτελεσμάτων

Κοινωνική Άνεση σε Αντίξοες Συνθήκες

14 Μαρτίου, 2020 / No Comments

Οι συνθήκες στις οποίες καλείσαι να λειτουργήσεις είναι κάτι που δεν μπορείς πάντα να το ρυθμίσεις. Κάποιες φορές είναι ευνοϊκές και κάποιες άλλες πάλι όχι. Φυσικά όταν οι συνθήκες σε ευνοούν, τα πράγματα μπορούν να είναι πιο εύκολα. Όταν όμως οι συνθήκες είναι αντίξοες, τότε τι γίνεται; Σε αυτή την σειρά μαθημάτων θα μάθεις πώς…

Διαχείριση Αποτελεσματικού Πρώτου Ραντεβού

17 Φεβρουαρίου, 2020 / No Comments

Το Πρώτο Ραντεβού είναι το πιο κομβικό για την εξέλιξη της γνωριμίας. Πώς όμως μπορείς να το διαχειριστείς αποτελεσματικά ώστε να είναι ευνοϊκή η εξέλιξη; Σε αυτήν την σειρά μαθημάτων θα μάθεις ακριβώς αυτό. Όλη η γνώση που χρειάζεσαι, βρίσκεται σε αυτό το σεμινάριο από τον Σπύρο και τον Θέμη. Με ανάλυση πραγματικών περιστατικών και…

Ανάλυση Πραγματικών Προσεγγίσεων

21 Ιανουαρίου, 2020 / No Comments

Αναρωτιόσουν για ποιο λόγο κάποιες προσεγγίσεις πάνε καλά και κάποιες άλλες όχι και τόσο; Σε αυτή την σειρά μαθημάτων θα δούμε πραγματικές προσεγγίσεις ώστε να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε σε αυτό ερώτημα όσο πιο κατανοητά γίνεται. Μείνε συντονισμένος ώστε να μάθεις μέσα από ανάλυση πραγματικών καταστάσεων, πώς μπορείς να βελτιωθείς!

Φλερτ στο Instagram

27 Δεκεμβρίου, 2019 / No Comments

Στην σημερινή εποχή, μεγάλο μέρος του φλερτ γίνεται μέσα από τα Social. Υπάρχει όμως σωστός και λάθος τρόπος για να γίνει αυτό. Σε αυτή την ενότητα μαθημάτων, ο Ανέστης θα σου δώσει όλη την πληροφορία που χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να φλερτάρεις πετυχημένα στο Instagram.

 • Anestis Εισηγητής Anestis
 • 294Μαθητές

Τα Μυστικά της Έλξης

30 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Ο στόχος μιας προσέγγισης είναι να δημιουργήσεις έλξη. Υπάρχουν τεχνικές που μπορείς να ακολουθήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτή την σειρά των μαθημάτων θα δεις τι μπορείς να κάνεις, μαθαίνοντας τεχνικές και με παραδείγματα.

 • Anestis Εισηγητής Anestis
 • 301Μαθητές

Πώς Κάνω Σεξ ΣΩΣΤΑ

29 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Καλώς ήρθες στο σεμινάριο του σεξ! Όλα όσα ήθελες να ρωτήσεις και όσα πρέπει να ξέρεις, βρίσκονται σε αυτή την σειρά των βίντεο.

 • Themis Εισηγητής Themis
 • 301Μαθητές

Δημιούργησε Μια Πλήρη Εικόνα του Στιλ

25 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις το στυλ σου, άρα και την εικόνα που προβάλλεις στους γύρω σου. Σε αυτά τα μαθήματα θα δεις πώς μπορείς να τα καταφέρεις, απλά μαθαίνοντας ποιο στυλ σου ταιριάζει και πώς μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα.

 • Themis Εισηγητής Themis
 • 301Μαθητές

Χτίζοντας ένα Αποτελεσματικό Επικοινωνιακό Πλάνο

25 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Ποιο είναι το πιο βασικό σου όπλο όταν πας να προσεγγίσεις μια άγνωστη γυναίκα; Μα φυσικά το να έχεις χτίσει ένα αποτελεσματικό πλάνο προσέγγισης. Είναι κάτι απαραίτητο και σε αυτά τα μαθήματα θα μάθεις τον τρόπο να το κάνεις.

 • Themis Εισηγητής Themis
 • 301Μαθητές

Βασιλιάς του Δρόμου – Street Game

24 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Ποιο είναι το μέρος που μπορείς να συναντήσεις περισσότερες γυναίκες από οποιοδήποτε άλλο; Μα φυσικά ο δρόμος! Γι’ αυτό, εάν θέλεις να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές σου στο φλερτ, πρέπει να εξερευνήσεις και αυτό το πεδίο δράσης. Με αυτή την σειρά βίντεο ερχόμαστε να σε βοηθήσουμε ώστε να γίνεις ο Βασιλιάς του Δρόμου.

 • Themis Εισηγητής Themis
 • 301Μαθητές

Φόβος Προσέγγισης – Πώς Αποκτάς Κίνητρο να Κάνεις το Πρώτο Βήμα

23 Οκτωβρίου, 2019 / No Comments

Ο φόβος προσέγγισης είναι ίσως ο πιο κοινός φόβος που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας άντρας. Όμως, είναι ένας φόβος που μπορείς να ξεπεράσεις αρκεί να βρεις το κίνητρο να κάνεις το πρώτο βήμα. Αυτή η διαδικασία είναι που θα σε κάνει πιο δυνατό! Kαι αυτή η σειρά μαθημάτων είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

 • Christos Εισηγητής Christos
 • 301Μαθητές

Η Γλώσσα του Σώματος στο Πρώτο Ραντεβού

20 Αυγούστου, 2019 / No Comments

Το πρώτο ραντεβού είναι αυτό που θα καθορίσει όλα τα υπόλοιπα. Κυρίως εάν θα υπάρξουν επόμενα. Γι’ αυτό πρέπει να δώσεις βάση σε όλα αυτά που πρέπει και που δεν πρέπει να κάνεις ώστε να φτάσεις στην κατάληξη που επιθυμείς.

 • Anestis Εισηγητής Anestis
 • 301Μαθητές

Γλώσσα Σώματος – Πώς να Προσεγγίσεις μια Γυναίκα σε Ένα Μπαρ

20 Αυγούστου, 2019 / No Comments

Η προσέγγιση σε μπαρ είναι μια από τις προσεγγίσεις που όλοι κάποτε έχουμε κάνει. Κάποιες φορές είναι πετυχημένη και κάποιες άλλες όχι. Σε αυτή την ενότητα μαθημάτων ο Ανέστης θα σου δείξει τι μπορείς να κάνεις ώστε κάθε σου προσέγγιση να είναι πετυχημένη. Και μάλιστα θα δεις πώς αυτό γίνεται πρακτικά!

 • Anestis Εισηγητής Anestis
 • 301Μαθητές

From Zero to Hero

5 Αυγούστου, 2019 / No Comments

Όπως κάθε άντρας, έτσι και εσύ, έχεις την δύναμη να έχεις επιτυχίες με τις γυναίκες. Είτε είσαι επιχειρηματίας είτε ένας άνθρωπος του μεροκάματου έχεις μέσα σου την δύναμη να καταφέρεις περισσότερα με τις γυναίκες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον τρόπο να καλλιεργήσεις συγκεκριμένες ικανότητες που χρειάζονται για να έχεις τα…

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.