Είμαι Ντροπαλός στο Φλερτ – Apla + Andrika #082

Το φλερτ είναι μαι από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ. Ο τρόπος με τον οποίο τα πράγματα θα εξελιχθούν ιδανικά, θα την γοητεύσεις, θα βάλεις τις βάσεις για την έλξη, θα ζητήσεις να την ξαναδείς και θα το απολαύσετε και οι δυο… Ναι, αλλά τι γίνεται αν δεν νιώθεις αρκετή αυτοποεποίθηση για να τα κάνεις όλα αυτά;

Ντροπαλοί Άντρες Και Φλερτ

φλερτ

Μια εκπομπή αφιερωμένη σε όλους όσοι είναι «πολύ ντροπαλοί» για να φλερτάρουν και να εκφράσουν τις προθέσεις τους.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι εκ φύσεως λίγο ντροπαλός στο φλερτ και ως ένα βαθμό να μη νιώθεις άνετα να πάρεις κάποια ρίσκα στη ζωή σου. Παρόλα αυτά, συχνά βλέπουμε άντρες οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη δικαιολογία για να συνεχίζουν να βρίσκονται στη ζώνη άνεσής τους.

Ποια η σχέση κοινωνικότητας και ικανότητας να φλερτάρει κανείς; Γίνεται να φλερτάρω και να εκφράσω τις προθέσεις μου στη γυναίκα που μου αρέσει, αλλά και να δείχνω ελκυστικός, όντας ντροπαλός;

Σήμερα συζητάμε για όλα τα παραπάνω, και για πολλά άλλα, με την ελπίδα πως θα βοηθήσουμε  στο θέμα του φλερτ έστω και έναν από εσάς που μπορεί να είναι «πολύ ντροπαλός για να φλερτάρει».

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes 

Spotify 

TuneIn 

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

 

Τι Είναι Το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά. Επίσης το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά. Και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Τι Έμαθες Στο Σημερινό Επεισόδιο Για Το Φλερτ

προσεγγιση

Από τη στιγμή που μια γυναίκα είναι διαθέσιμη θα στο δείξει, αλλά από τη δική σου πλευρά οφείλεις να μπεις σε μια διαδικασία σκέψεων. Αν πιστεύεις ότι χάνεις κάτι από τη ζωή, επειδη η εξωστρέφεια δεν είναι από τα δυνατά σου σημεία, επαναπροσδιόρισε κάτι από αυτά που σκέφτεσαι.

Αν θες να είσαι από τους ανθρώπους που εκφράζονται λίγο πιο έντονα, που είναι στο επίκεντρο της προσοχής, ξέρεις ότι πρέπει να περάσεις σε μια περίοδο αλλαγών μάλλον.

Στο θέμα του φλερτ πάντως, είναι διαχρονική πια η συμβουλή, ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις είναι να βγεις και να προσεγγίσεις και να εκτεθείς. Αυτές τις εμπειρίες θα τις χαρακτηρίσουμε εμπειρίες ζωής. Ξεκίνα από ένα σημείο, πάρε την πρωτοβουλία και όλα θα πανε καλά.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου. Γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.