Δε Φταίνε οι Γυναίκες, Φταίει η Νοοτροπία σου

Η ψυχολογία σου, η Νοοτροπία σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι για τον κόσμο και τις γυναίκες παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο άνδρας που νιώθει καλά με τον εαυτό του, γνωρίζει ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για αυτόν. Γνωρίζει ότι είναι ελκυστικός και ότι μπορεί να έχει γυναίκες στο κρεβάτι του. Δε θεωρεί τις γυναίκες βραβείο, αλλά τον εαυτό του.

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που έχει αναφερθεί σε πολλά άρθρα. Το να νιώθεις ότι έχεις γυναίκες στη ζωή σου και δεν “καίγεσαι” για μία συγκεκριμένη, είναι κάτι που μπορείς να νιώθεις και με μία γυναίκα μόνο στη ζωή σου αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ή να μην το νιώθεις ενώ έχεις αρκετές. Όσο και αν βελτιώσεις την τεχνική σου στην επικοινωνία, η λάθος νοοτροπία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πάντα θα σε σαμποτάρει. Σε αυτό το άρθρο θα δοθούν μερικές συμβουλές για να αλλάξεις τη νοοτροπία σου.

  • Σταμάτα να επικεντρώνεσαι στα λάθη των άλλων γύρω σου ή σε συμπεριφορές άλλων που σε ενοχλούν.

is there something wrong

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε: η αλλαγή είναι δύσκολη. Προϋποθέτει πόνο και συνεχή προσπάθεια για να αρχίσεις να δημιουργείς νέες συνήθειες και να αλλάξεις τη νοοτροπία χρόνων. Ακόμα πιο δύσκολο, όμως, είναι να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιον άλλον. Ειδικά όταν και εσύ έχεις τα δικά σου θέματα και τις δικές σου αδυναμίες. Παράλληλα, το να ασχολείσαι με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα των άλλων γκρινιάζοντας για αυτά, είναι πάντα μία καλή δικαιολογία για να μην μπεις στη διαδικασία να κοιτάξεις αυτά που θέλεις να αλλάξεις στον εαυτό σου. Είναι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία που βρίσκει ο άνδρας χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς καλή ψυχολογία για να μην προσπαθήσει να αλλάξει.

  • Αποδέξου τους κανόνες του φλερτ και ότι δεν είναι πάντα δίκαιοι, όπως και τα περισσότερα πράγματα στον κόσμο δεν είναι.
Ξεχωρίζεις;
Ξεχωρίζεις στο πλήθος. Είναι πάντα καλό;

Ένα είναι σίγουρο: έχεις λιγότερα φυσικά προσόντα από τον Σπαλιάρα ή λιγότερη αναγνωρισιμότητα από τον Michael Jordan, όπως και έχεις πλεονέκτημα από κάποιον που έχει αναπηρία και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχει σημασία; Όχι. Είσαι αυτός που είσαι. Φρόντισε να γίνεις η καλύτερη έκδοση του δικού σου εαυτού. Δούλεψε με τα πλεονεκτήματά σου ώστε να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο και αντιμετώπισε τα μειονεκτήματά σου.

Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Άρα, η τελειότητα δεν είναι μία πράξη, αλλά μία συνήθεια. Αριστοτέλης

  • Είσαι αυτό που κάνεις κατ επανάληψη.

κακές συνήθειες

Ο Αριστοτέλης θεωρείται από τους πιο σημαντικούς φιλόσοφους όλων των εποχών. Δεν ξέρω αν ήταν καλός με τις γυναίκες, αλλά σε αυτό είχε απόλυτο δίκιο. Πρόσεξε σε τι δραστηριότητες ξοδεύεις το χρόνο σου και πώς τον ξοδεύεις. Είσαι αυτός που δείχνουν οι πράξεις σου ότι είσαι. Αν μιλάς συνέχεια με γυναίκες, θα γίνεις καλός στο να μιλάς με γυναίκες. Αν δε μιλάς με γυναίκες, δε θα γίνεις ποτέ κάποιος που τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

  • Μην πεις ποτέ – ειδικά σε κοπέλα που δεν έχετε κάνει σεξ ή δεν έχετε βγει ραντεβού – ότι θέλεις σχέση.

Λαμβάνω συχνά άρθρα από αναγνώστες που ζητάνε βοήθεια για μία συγκεκριμένη κοπέλα που τους αρέσει και μου λένε “εγώ θέλω σχέση μαζί της”. Και μου γεννιέται η απορία: Πώς ξέρεις ότι θέλεις σχέση μαζί της; Δεν έχετε κάνει ποτέ κάτι προσωπικό μαζί. Δεν έχετε μοιραστεί προσωπικές στιγμές. Δεν ξέρεις αν είναι πιστή, αν είναι ειλικρινής ή αν είναι βαρετή αν την ζήσεις σε καθημερινή βάση. Δεν ξέρει καν αν θα σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Και θέλεις σχέση; Πρώτα γνωρίζεις μία γυναίκα, μετά βγαίνεις ραντεβού μαζί της, κάνετε σεξ και μετά βλέπεις πώς θα πάει και τι θέλεις από αυτήν. Σίγουρα μία προδιάθεση θα έχεις, αλλά η εξέλιξη της γνωριμίας θα σε κατευθύνει. Μην αποφασίζεις αν θα φας το καρπούζι πριν καν το ανοίξεις. Μην κολλάς λοιπόν με μία κοπέλα που δε σου έχει προσφέρει τίποτα ώστε να μπορείς να την “αξιολογήσεις” αν αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σου (ή να μπει στη ζωή σου).

  • Μη ζηλεύεις.

πήγε με άλλη

Όσο περισσότερο ζηλεύεις, τόσο περισσότερα θέματα έχεις με τον εαυτό σου. Η ζήλια σε όλους τους τομείς δείχνει ανασφάλειες. Προσπάθησε συστηματικά να αποβάλεις τη ζήλια από τον οργανισμό σου. Να χαίρεσαι με την επιτυχία των άλλων αλλά και να νιώθεις αυτοπεποίθηση ότι η γυναίκα που σε ενδιαφέρει θέλει μόνο εσένα. Αυτό θα σε κάνει πιο δημοφιλή στις παρέες σου αλλά και θα σου δώσει επιπλέον εφόδια να μπορέσεις να κρατήσεις μία γυναίκα πιο εύκολα και για περισσότερο καιρό, εφόσον σε ενδιαφέρει.

Το Premium Bootcamp παραμένει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα και όχι αδίκως. Κάθε εβδομάδα με περισσότερο ενθουσιασμό και μεγαλύτερη εμπειρία σου προσφέρουμε  το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ο Φεβρουάριος ήδη είναι κλεισμένος. Ως πότε θα περιμένεις; Θα σε βρει και αυτό το καλοκαίρι όπως και πέρσι; Κλείσε τη θέση σου τώρα.

Bootcamps Μαρτίου
Bootcamps Μαρτίου – Κλείσε τη θέση σου τώρα!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.