Δε Θέλει Στοματικό Σεξ – Apla + Andrika #072

Είστε μαζί, μπορεί και καιρό, αλλά δεν καταδέχεται να κάνει κάποια πράγματα, όπως στοματικό…

Μπορεί να σου έχει συμβεί, μπορεί και όχι, αλλά δεν είναι σίγουρα σπάνιο φαινόμενο, να είστε μαζί με μια γυναίκα, να έχετε προχωρήσει ενδεχομένως σε πολλούς τομείς, αλλά να μην θέλει, στη διάρκεια του σεξ, να σου κάνει στοματικό.

Γιατί Δεν Κάνει Κάτι Που Σου Αρέσει, Όπως Το Στοματικό;

στοματικό;

Πρόκειται για κάτι φυσιολογικό ή ίσως να χρειάζεται να το συζητήσετε λίγο παραπάνω;

Στο σημερινό επεισόδιο, μπαίνουμε σε βαθιά ζητήματα, που ίσως να σκέφτεσαι πως κανείς δεν θα συζητούσε ποτέ σε ένα podcast. Μα το στοματικό;

Ε λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε διαψεύσουμε. Έτοιμοι για όλα και συζήτηση πάνω σε ένα καυτό θέμα. Πώς αλλιώς; Απλά και Ανδρικά…

Αν σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, προκειμένου να το συζητήσουμε.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla + andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Γιατί Όχι Το Στοματικό Συγκεκριμένα;

στοματικό;

 

Στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika συζητήσαμε τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα αρνείται να σου κάνει στοματικό.

Α) Μήπως οφείλεται στον τρόπο που το ζητάς; Αν επιμένεις πολύ, τότε επαναπροσδιόρισέ το.

Β) Μήπως προσπαθεί να τσεκάρει μέχρι που θα φτάσεις για μια σεξουαλική πράξη;

Μάλλον την αφήνεις να πιστεύει ότι σε έχει σίγουρο.

Γ) Ή μήπως πιστέυει ότι την υποτιμάς και ότι μειώνεται η αξία της λόγω κοινωνικού προγραμματισμού; Να ανταποδίδεις κι εσύ.

Οι προσεγγίσεις σου σε διδάσκουν με τον καιρό όλο και περισσότερα για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αλληλεπιδράς με τις γυναίκες. Τις εμπειρίες σου αυτές μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μας.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε, μέχρι και για το στοματικό!

Κλείνοντας, το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία) Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Kαλή συνέχεια

#Menofstylegr #podcast #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.