Δεν Είναι Απλά Τρίχες – MOS x ANBER Barber Shop | ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

Κάπου μέσα στο θόρυβο της σύγχρονης εποχής, κάποιες ανδρικές δραστηριότητες, σταμάτησαν να προβάλλονται όπως τους αξίζει, αλλά στο Anber ξανασυναντήσαμε μια από αυτές.

Αυτές που απολάμβαναν οι Άνδρες της εποχής των παππούδων μας, όσες οι πατεράδες μας γουστάρουν ακόμα να κάνουν και εκείνες που η γενιά μας δημιούργησε.

Δραστηριότητες που προσφέρουν ψυχαγωγία, χτίζουν υγεία, φέρνουν γνώση, ακονίζουν ικανότητες, δένουν ανδροπαρέες και κυρίως, μας οδηγούν μέσω της εμπειρίας στο σωστό αρσενικό πρότυπο.

Το Men Of Style τις καταγράφει και τις οπτικοποιεί συμμετέχοντας σε αυτές με τον δικό μας τρόπο. Επειδή πιστεύουμε πως αν είναι να κάνεις κάτι, τότε Κάν’ Το Με Στυλ.

Στο Πρώτο Αυτό Επεισόδιο, Πάμε Στο Πιο ΙΝ Barbershop Της Αθήνας.

Image result for anber barbershop

Η επίσκεψη σε ένα μπαρμπεράδικο ήταν για πολλά χρόνια μια αγαπημένη ανδρική συνήθεια.

Κάποια στιγμή αντικαταστάθηκαν από τα κομμωτήρια ή από την περιποίηση στο σπίτι και έμειναν λίγοι συνεχιστές των παραδοσιακών κουρείων. Όμως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε με πολύ χαρά πως πολλά νέα ανδρικά κουρεία με νέους ανθρώπους και τεχνικές αλλά με τον αέρα του παραδοσιακού ανοίγουν και μια αγαπημένη ανδρική δραστηριότητα επανέρχεται δυναμικά.

Με την βοήθεια του Αναστάση, θα δεις πως η επίσκεψη σε ένα ανδρικό κουρείο, όπως και παλιότερα, δεν είναι απλά περιποίηση, αλλά και μια καλή ευκαιρία για ωραίες κουβέντες μεταξύ ανδρών.

Αν σου άρεσε τo video κάνε subscribe εδώ.

Αν θες να μας προτείνεις κάποια ανδρική δραστηριότητα, ενημέρωσέ μας.

Κάνε κλικ εδώ.

| Το παρόν θέαμα δεν είναι επί πληρωμή συνεργασία με το Anber.

Αν ήταν θα το λέγαμε και θα το γουστάραμε το ίδιο γιατί περάσαμε καλά, με μαλλιά ή χωρίς 😛 |

Visit Anber Barber Shop. Μάθε περισσότερα εδώ.
Σωκράτους 10 Αθήνα, Χαλάνδρι

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.