Δεν Θέλει να Κάνουμε Σεξ Όσο Παλιότερα!

Τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Όλοι οι άνθρωποι διαλαλούν ότι οι σχέσεις και οι γάμοι δίχως πάθος και σεξ είναι κάτι αναπόφευκτο. Οι γυναίκες και οι άντρες χάνουν το πάθος και  υποστηρίζουν ότι απλά πρέπει να δεχτείς τη μοίρα σου έτσι όπως είναι.

Γιατί ενώ στο παρελθόν κάνατε σεξ συχνά, ξαφνικά άρχισε να μειώνεται σε μια φορά το μήνα ή λιγότερο;

Οι λόγοι που μπορεί να μην κάνει σεξ ένα ζευγάρι μπορεί να είναι αρκετοί. Είτε υπάρχει μεγάλο άγχος και δεν υπάρχει χρόνος μέσα στην μέρα ή δεν περνούν αρκετές βραδιές μαζί.

Πραγματικά δεν έχετε χρόνο για σεξ ή μήπως αναλώνεται στο να βλέπει τηλεόραση, στον υπολογιστή, στο Facebook και άλλες δραστηριότητες;

Τελικά το σεξ μειώνεται, διότι μειώνεται η έλξη.

Πιστεύεις αλήθεια ότι ο σύντροφος σου δε θέλει πια σεξ; Σταμάτησε την άρνηση. Απλά για κάποιον λόγο δεν νιώθει έλξη. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις.

#1. Αλλαγές Στην ΣυμπεριφοράΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θέλει έναν αρρενωπό άντρα που θα λειτουργεί με βάση τα χαρακτηριστικά του φύλου του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμη από εσένα, ούτε ότι την  ελέγχεις. Σημαίνει απλά ότι διαθέτεις ηγετικά χαρακτηριστικά και είσαι κύριος του εαυτού σου.

Κάποια στιγμή στην πορεία της σχέσης, σταμάτησε να σε βλέπει ως αυτό τον τύπο άνδρα.

#2. Σταμάτησες Να Είσαι ΔιεκδικητικόςΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά ένας λόγος που δεν θέλει πλέον να κάνετε σεξ είναι ότι έπαψες να λες τη γνώμη σου. Έγινες ντροπαλός. Δεν κυνηγάς αυτό που θέλεις και δεν σε ενδιαφέρει το καλύτερο για εσένα.

Δεν έχεις πια στόχους και -το χειρότερο- δεν  ορίζεις και δεν επιβάλλεις τα όρια σου.

Στο επεισόδιο του Apla+Andrika συζητούμε εκτενώς το θέμα.

Δε Θέλει Σ3ξ Όσο Εγώ - Apla + Andrika #053

#3. Έχασες Την Αυτοπεποίθηση ΣουΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Σαν απόρροια των παραπάνω έχασες την αυτοπεποίθηση σου. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν είναι αρρενωπό χαρακτηριστικό και δεν φέρνει έλξη.

Αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, ζηλεύεις συνέχεια και είσαι υπερβολικός και προσκολλημένος, εξαρτώμενος από την γυναίκα, τότε θα αρχίσει να χάνεις το ενδιαφέρον της για σεξ.

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση επηρεάζει την ζωή σου σε κάθε τομέα. Δες στο βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί, πώς επηρεάζει το φλερτ.

Χαμηλή Αυτοεκτίμηση Και Πώς Μας Επηρεάζει Στο Φλερτ

#4. Έχεις Αφήσει Τον Εαυτό ΣουΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Στην αρχή της σχέσης γυμναζόσουν, ντυνόσουν καλά, πρόσεχες την διατροφή σου, αλλά με τον καιρό αυτό άλλαξε και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να αποφεύγει το σεξ.

Όταν αφήνεις τον εαυτό σου, φαίνεται και στην συμπεριφορά σου, αλλά προβάλλεται και μέσα από την γλώσσα του σώματος σου, η οποία δεν είναι πια ελκυστική και παρουσιάζει έναν άντρα αδύναμο και καταβεβλημένο.

#5. Δεν Επικοινωνείς Μαζί ΤηςΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Μήπως άρχισες να κλείνεσαι στον εαυτό σου; Μήπως κάτι σε ενοχλεί και το κρατάς μέσα σου ή μήπως εκνευρίζεσαι συχνά και γίνεσαι επιθετικός.

Ακόμη όταν δεν την κάνεις να γελά, δεν αισθάνεται άνετα μαζί σου και δεν διασκεδάζετε, με αποτέλεσμα να μειώνεται η έλξη.

Όλα τα παραπάνω είναι λόγοι που συμβάλλουν στην μείωση του σεξ.

 #6. Δεν Εκφράζεις την Σεξουαλικότητα Σου και Δεν Ικανοποιείς τις Ανάγκες ΤηςΤα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, αλλά έχεις παρατηρήσει μια μείωση στην επιθυμία της να κάνετε σεξ. Τι σημαίνει αυτό;

Η γυναίκα θέλει να κάνει σεξ, όπως και εσύ. Έχει και εκείνη ορμές που θέλει να απελευθερώσει.

Πρέπει λοιπόν ο κυρίαρχος αρσενικός να πάρει την γυναίκα και να την φτάσει σε ένα επίπεδο συναισθηματικής και σωματικής ικανοποίησης.

Οι γυναίκες θέλουν να είναι επιθυμητές από τον άντρα τους. Αν δεν την φλερτάρεις πλέον, δεν της στέλνεις πια μηνύματα, ούτε την κάνεις να νοιώθει σέξι κάθε μέρα και αν δεν κάνεις βήματα για να ξεκινήσετε το σεξ, η επιθυμία της θα μειωθεί.

Προτάσεις

Φρόντισε να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Γίνε πιο αυθόρμητος, ικανοποίησε τις φαντασιώσεις της και ενθάρρυνε την να σου πει ποιες είναι αυτές.

Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι να ικανοποιήσεις τις ανάγκες της για σεξ.

Ανάλαβε τον αντρικό σου ρόλο, αποδέξου την σεξουαλική σου πλευρά και ενθάρρυνε και την γυναίκα να εκφράσει την δική της.

Αν σου λέει όχι στο σεξ, προσπάθησε να της ζητήσεις να σου εξηγήσει τον λόγο. Μπορεί να είναι κάτι από τα παραπάνω, μπορεί όμως και όχι, καθώς κάθε σχέση είναι διαφορετική, όπως και κάθε άνθρωπος.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η ερωτική σου ζωή είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελήσεις. Τσέκαρε πως μπορείς να την βελτιώσεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.