«Δεν Θέλει Σεξ Πια»! Πώς το Αντιμετωπίζεις;

Το ξέρω ότι το να μην θέλει σεξ πια μπορεί να σε πονάει ή να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς.

Η αποχή από το σεξ σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ότι κατά μια έννοια απορρίπτεσαι. Μια απόρριψη που τη λαμβάνεις τόσο ερωτικά όσο και συνολικά ως άντρας. Ειδικά όταν συμβαίνει σε μια μακροχρόνια σχέση το συναίσθημα γίνεται χειρότερο.

Και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να αρνείται ή να αποφεύγει το να μην κάνει σεξ μαζί σου.

Το θέμα είναι, πώς το διαχειρίζεσαι;

Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ή ακόμα και να αντιστρέψεις μια κατάσταση στην οποία η γυναίκα που σου αρέσει αρνείται να κάνει σεξ μαζί σου;

Κι ακόμα κι αν δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου πια κι εσύ μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση, αξίζει να μπεις στη διαδικασία;

«Δεν Θέλει Σεξ Πια» Πώς το Αντιμετωπίζεις

Γιατί Δεν Θέλει Να Κάνει Σεξ Μαζί Σου Πια; (Και Πώς Το Αντιμετωπίζεις)

Αν και το να γνωρίσεις τους λόγους που η σύντροφός σου αποφεύγει το σεξ μαζί σου είναι σημαντικό, δεν πρέπει να κολλάς σε αυτούς.

Φυσικά παίζει ρόλο το να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει προκειμένου να το λύσεις. Σύμφωνα με τον Χρήστο, υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που δεν κάνει σεξ μαζί σου. Δες περισσότερα στο βίντεο.

Ξεκινώντας, λοιπόν, να απαριθμώ τους βασικότερους λόγους που η σύντροφός σου δεν θέλει να κάνει σεξ με την ίδια συχνότητα ή και καθόλου, θα ήθελα να σου θυμίσω το εξής πολύ βασικό: Δεν αξίζει να παρακαλάς.

Φυσικά και θα παλέψεις την καταστάσεις και θα επιδιώξεις να λύσεις το πρόβλημα και να επιφέρεις μια θετική αλλαγή στη σχέση σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καταλήξεις να παρακαλάς και να κυνηγάς τη γυναίκα για να κάνεις σεξ.

Δεν σου αξίζει αυτό.

#1. Η Σεξουαλική Σας Ζωή Είναι Μονότονη

Ιδιαίτερα σε μια μακροχρόνια σχέση, το να μην εναλλάσεται η σεξουαλική σας ζωή και να μην υπάρχει σεξουαλική ποικιλία μπορεί να οδηγήσει σε βαρεμάρα.

Από ένα χρονικό διάστημα και μετά, είναι λογικό να βαρεθείτε το να κάνετε σεξ με τον ίδιο τρόπο και να μην υπάρχει τίποτα διαφορετικό ή καινούριο. Το να κάνετε επί μήνες ή χρόνια τις ίδιες στάσεις σίγουρα δεν βοηθάει στο να ανέβει η σεξουαλική ένταση και έλξη.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό το να υπάρχουν εναλλαγές στην σεξουαλική σας ζωή. Δοκιμάστε άλλα μέρη και νέες στάσεις. Υποδυθείτε ρόλους. Χρησιμοποιείστε σεξουαλικά βοηθήματα. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα και να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Σε κάθε περίπτωση, εάν αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει σεξ μαζί σου πια, με αυτούς τους τρόπους θα αναζωπυρώσεις το χαμένο σας πάθος .

#2. Περνάτε Πολύ Χρόνο Μαζί Και Σας Κατέβαλε Η Ρουτίνα Και Η Βαρεμάρα

Ενώ το να περνάτε χρόνο μαζί μπορεί να είναι ευχάριστο και απολαυστικό, όταν δεν περνάτε και κάποιο χρόνο χωριστά είναι λογικό να βαρεθείτε.

Είναι απαραίτητο το να έχει ο καθένας τον χώρο και τον χρόνο του και να έχει τη δική του πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον σας διατηρείται αμείωτο.

Εάν αντίθετα είστε όλη μέρα μαζί, κάποια στιγμή επέρχεται η βαρεμάρα ως φυσικό επακόλουθο και καταλήγετε να είστε αδέρφια.

Εάν αυτή είναι η κατάσταση, το καλύτερο είναι να το συζητήσεις μαζί της και να διαχωρίσετε κάποιες από τις δραστηριότητες που κάνετε.

 

#3. Έχεις Παραμελήσει Τον Εαυτό Σου

Σε περίπτωση που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου, είναι λογικό η γυναίκα που έχεις δίπλα σου να αρνείται να κάνει σεξ μαζί σου.

Όταν λέω να έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου δεν εννοώ μόνο εμφανισιακά. Φυσικά και η εμφάνιση παίζει ρόλο και γι’ αυτό πρέπει να είσαι πάντα περιποιημένος.

Ωστόσο, μπορεί να έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου συνολικότερα σε όλα τα επίπεδα.

Ίσως περνάς μια δύσκολη φάση και έχει πέσει η ψυχολογία σου. Ίσως έχει πέσει η αυτοπεποίθησή σου. Ίσως έχεις παρατήσει τους στόχους σου και τα όνειρά σου.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό έναν άντρα που έχει στόχους και όνειρα και που διεκδικεί αυτό που θέλει, εάν έχεις παρατήσει τον εαυτό σου και έχεις παραιτηθεί από τη ζωή το πιο πιθανό είναι να έχει μειωθεί η έλξη που νιώθει η γυναίκα για εσένα.

Για να το αλλάξεις αυτό θα χρειαστεί να κάνεις μια εσωτερική αλλαγή.

Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις αξίες σου. Να αρχίσεις και πάλι να φροντίζεις τον εαυτό σου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Και να βάλεις εσένα προτεραιότητα.

Μην σε παραμελείς. Οι γυναίκες δεν βρίσκουν ελκυστικό έναν άντρα που τα έχει παρατήσει.

Θέσε νέους στόχους και πάτα ξανά στα πόδια σου.

 

#4. Δεν Είσαι Δυναμικός Με Αποτέλεσμα Να Πέφτει Η Έλξη

Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που βρίσκουν οι γυναίκες ελκυστικά σε έναν άντρα.

Ένα από αυτά είναι το πόσο ενεργητικός, αποφασιστικός και δυναμικός είναι.

Εάν, σε σχέση με την αρχή της σχέσης, έχεις χάσει τον δυναμισμό σου, τότε είναι λογικό να μειωθεί η έλξη και η γυναίκα να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τους λόγους που δεν θέλει να κάνει σεξ όσο εσύ.

Θυμήσου τα αρρενωπά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας Άνδρας Αξίας. Εάν δεν τα θυμάσαι, δες εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, ένας άντρας ο οποίος επαναπαύεται και χάνει τον δυναμισμό του χάνει και κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που του προσδίδουν αξία και ανεβάζουν την έλξη.

Εάν η γυναίκα με την οποία είστε μαζί σε κάνει ό,τι θέλει και έχει το πάνω χέρι στη σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα βαρεθεί και δεν θα θέλει να κάνετε σεξ.

Θα πρέπει να ανακτήσεις τα ισχυρά αρσενικά τα οποία είδε εξ αρχής σε εσένα και σε έκαναν ελκυστικό στα μάτια της.

Συνολικά, σε κάθε μακροχρόνια σχέση υπάρχουν περίοδοι σεξουαλικής ξηρασίας.

Ωστόσο, εάν αυτή η περίοδος κρατάει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα χρειαστεί να αναλάβεις και πάλι την ευθύνη του εαυτού σου και της σχέσης σας και να ηγηθείς δυναμικά.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου και μην χάνεις τα αρρενωπά χαρακτηριστικά σου που δείχνουν ότι έχεις υψηλή αξία και ανεβάζουν την έλξη.

Δοκιμάστε καινούρια πράγματα στο σεξ και πάρτε ο καθένας τις αποστάσεις του και τον χρόνο του ώστε να μην βαριέστε.

Θυμήσου και πάλι ότι το να παρακαλάς για σεξ δεν είναι αυτό που θέλεις σε μια σχέση και σίγουρα δεν σου αξίζει.

Εάν η κατάσταση τραβήξει καιρό, τότε ίσως είναι η ώρα να φύγεις.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα και να κάνεις την σχέση σου καλύτερη, εδώ

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.