Δεν το Παίζει Δύσκολη, Απλά δεν Ενδιαφέρεται

γυναίκα

Όταν Μια Γυναίκα Δεν Ενδιαφέρεται

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται όταν την προσεγγίζεις. Μπορεί αρχικά να δείχνει αδιαφορία ενώ στην πραγματικότητα να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

Ή μπορεί να είναι όντως αδιάφορη. Το θέμα έχει μπορέι να να ναλυθεί πολύ. Πάντα είχε είχε προοποτικές για κάτι τέτοιο, αλλά οι μέχρι τώρα αναλύσεις ποτέ δεν με ικανοποίησαν.

Πως Φιλτράρεις Αν Η Γυναίκα Δεν Ενδιαφέρεται;

Ξεκίνα με τα απλά. Δες το παρακάτω video.

Έχω γράψει άρθρα για την σεξουαλική διαθεσιμότητα και πως την καταλαβαίνεις, την οποία την θεωρώ κορυφαίο παράγοντα για να γνωρίζεις πότε αρέσεις πραγματικά σε μια γυναίκα.

Σε αυτό το άρθρο θέλω να γράψω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες θα σου προσφέρουν την απαραίτητη γνώση για να καταλαβαίνεις αν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη ή όχι.

Όμως το φιλτράρισμα στηρίζεται σε συγκεκριμένα θεμέλια.

Πριν χρόνια ήθελα όταν προσεγγίζω γυναίκες να έχω μια πολύ συγκεκριμένη δομή στο μυαλό μου. Να ξέρω ανά πάσα στιγμή τι θα πω και αυτό που θα πω να έχει επιτυχία.

Διάβασα γλώσσα σώματος, βελτίωσα την τονικότητα μου και κυρίως μελέτησα σχεδόν το οποιοδήποτε σύστημα υπήρχε ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε οποιαδήποτε κατάσταση με γυναίκες.

Όμως υπήρχε ένα τεράστιο κενό.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να είσαι ετοιμόλογος και στο να κάνεις σεξ.

Υπάρχουν τεχνικές και επικοινωνιακές τεχνικές που σίγουρα θα σου επιτρέψουν να διαχειριστείς τις γυναίκες που προσεγγίζεις.

Όμως δεν προσεγγίζεις για να γνωρίσεις γυναίκες και απλά να μιλήσεις μαζί τους. Γνωρίζεις γυναίκες που σου αρέσουν και θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί τους.

Πάντως αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται, θα το καταλάβεις από τα 10 σημάδια που θα δεις στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

Τι Σημαίνει Πως Φιλτράρεις Γυναίκες;

όταν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται

Το να φιλτράρεις γυναίκες δεν είναι τεχνική. Είναι τρόπος σκέψης και κυρίως μια νοοτροπία.

Το να φιλτράρεις γυναίκες σημαίνει ότι δεν προσπαθείς ούτε να τις πείσεις πως έχεις υψηλή αξία ούτε πως έχεις standards με τις γυναίκες. Τι να τα κάνει κάποιος τα standards όταν έχει να κάνει σεξ ένα χρόνο;

Το να φιλτράρεις γυναίκες δεν σημαίνει πως προσπαθείς να τις πείσεις για κάτι, να τις κάνεις να γελάσουν ή να χάσουν το μυαλό τους.

Φιλτράρισμα σημαίνει να μπορείς να καταλαβαίνεις το κατά πόσο είναι διαθέσιμη η γυναίκα να σε γνωρίσει και φυσικά αν της αρέσεις.

Όμως το να φιλτράρεις γυναίκες δεν είναι ασφαλές παιχνίδι.

Δεν κάνεις κύκλους γύρω από το θέμα και δεν φοβάσαι να δείξεις πως οι γυναίκες που προσεγγίζεις σου αρέσουν.

Αν πιστεύεις πως είσαι όντως το βραβείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις τις προθέσεις σου. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως αυτά που ακούς έχουν ενδιαφέρον ή άλλες πατάτες που πιθανώς έχεις διαβάσει.

Όμως, παρόλο που το φιλτράρισμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, περιλαμβάνει πολλές απορρίψεις.

Αν δεν φοβάσαι την απόρριψη, τότε έχεις το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τις γυναίκες.

Αν πιστεύεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις φλερτάρεις χωρίς πίεση και εκφράζεσαι όπως ακριβώς θέλεις.

Η Πραγματική Δύναμη Του Να Φιλτράρεις Αν Η Γυναίκα Δεν Ενδιαφέρεται

Όσο περισσότερο προσεγγίζεις γυναίκες, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις έναν χρυσό κανόνα:

Όσο περισσότερο προσπαθείς να κάνεις μια γυναίκα να της αρέσεις τόσο πιο απελπισμένος φαίνεσαι.

Όταν σκέφτεσαι συνεχώς ποια είναι η κατάλληλη φράση που πρέπει να πεις για να την εντυπωσιάσεις ή μην χάσει το ενδιαφέρον της, τόσο η ανασφάλεια σου μεγαλώνει.

Ξεχνάς να εκφραστείς και απλά χαίρεσαι αν κάποιες από τις γυναίκες που θα γνωρίσεις θα σου κάνουν την χάρη απλά να σου μιλήσουν.

Όταν όμως συνειδητοποιήσεις πως δεν φταις για όλα εσύ και πως δεν είναι όλα κάτω από τον έλεγχο σου, τότε μαθαίνεις να επικοινωνείς αυτό που πραγματικά που σε ενδιαφέρει.

Ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και κυρίως αισθάνεσαι καλά με αυτό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα…

Η αρρενωπότητα σου να αυξάνεται και η πίεση να μειώνεται.

Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις κανέναν αν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ο αστείος τύπος που κάνει τους πάντες να γελάνε και στο τέλος μένει μόνος του.

Το καλύτερο φιλτράρισμα είναι η απόρριψη. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι την απόρριψη αλλά να την χρησιμοποιείς ως καθαρή εμπειρία.

Μόνο Αυτό Χρειάζεται Με Τις Γυναίκες;

μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται

Όταν γράφω πως είναι απαραίτητο να φιλτράρεις γυναίκες δεν εννοώ να είσαι έτοιμος να παίξεις μπουνιές με την κάθε γυναίκα που δεν είναι διαθέσιμη.

Το σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος με δύο πράγματα:

 1. Τι ψάχνεις.
 2. Τι είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς και για πόσο.

Όμως υπάρχει περίπτωση να μην έγινα αρκετά ξεκάθαρος. Ίσως να γυρνάνε σκέψεις στο μυαλό σου που να μπερδεύουν παρά να σε βοηθούν. Άφησε με λοιπόν να το κάνω ξεκάθαρο…

Τι Χρειάζεσαι Για Να Καταλάβεις Αν Ενδιαφέρεται;

Αυτά που χρειάζεσαι είναι βασικά, αποτελεσματικά και πρακτικά.

#1. Αυτοπεποίθηση

Ξέρω, ξέρω… Θα το πω απλά όμως. Αυτοπεποίθηση είναι:

 • Να μπορείς να προσεγγίσεις οποιαδήποτε γυναίκα σου αρέσει και να της το δείξεις.
 • Να μην σε νοιάζει απόρριψη.
 • Σε κάθε προσέγγιση να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου.
 • Να μπορείς να φύγεις ανά πάσα στιγμή από μια παρέα με γυναίκες και ταυτόχρονα να γνωρίζεις πως έχεις διεκδικήσει αυτό που ήθελες.
 • Να μην ανέχεσαι συμπεριφορές που σε εκνευρίζουν.

#2. Πως Φιλτράρεις Μια Γυναίκα Για Να Δεις Αν Δεν Ενδιαφέρεται

Δεν είναι επιστήμη ούτε χρειάζεται ικανότητες. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες βασικές γνώσεις.

Κανόνας: Αν μια γυναίκα είναι τουλάχιστον δεκτική στην προσέγγιση σου, θα το καταλάβεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Είναι ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται.

Κανόνας: Αν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη για εσένα θα το έχεις καταλάβει το πολύ στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν ενδιαφέρεται θα το διαπιστώσεις άμεσα.

Τα πιο βασικά στοιχεία για να φιλτράρεις γυναίκες είναι:

 • Την χειραψία και το αν σου πει το όνομα της. Αν δεις πως η χειραψία της είναι ψόφια ή την κάνει με το ζόρι, θέσε ένα όριο στον εαυτό σου να της μιλήσεις για 5 λεπτά ακόμα.
 • Αν στο πρώτο πεντάλεπτο παρατηρήσεις πως απαντάει γρήγορα στις ερωτήσεις που της κάνεις και εμπλέκεται εύκολα στην συζήτηση μαζί σου, τότε είναι θετικό.
 • Αν αρχίσει και σου κάνει ερωτήσεις τότε έχεις ένα ακόμα point. Είναι ένας τρόπος να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται.
 • Αν είναι δεκτική στο άγγιγμα σου και μετά από λίγο σε αγγίζει και εκείνη(συνήθως αγγίζουν στο μπράτσο ή στον ώμο).
 • Αν ζητήσεις το τηλέφωνο της και αμέσως πιάσει το κινητό της για να γράψει και το δικό σου.

#3. Για Τι Θα Μιλήσεις

Δεν χρειάζεται να έχεις master στην επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ήρεμος, θετικός και να έχεις άποψη. Αυτό είναι όλο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και εκτόξευσε την επικοινωνία σου.

#4. Προσέχεις Τον Εαυτό Σου

Το να προσέχεις την εμφάνιση σου είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Η εξωτερική εμφάνιση(σώμα – στυλ) είναι οι πρώτες εικόνες που θα δώσεις σε μια γυναίκα. Δείχνουν ότι δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες. Φρόντισε να είναι στα καλύτερα τους.

Αν Δεν Μιλάει Πολύ Δεν Ενδιαφέρεται;

Κάποιες γυναίκες, υπάρχει περίπτωση να μην είναι τόσο άνετες ή ευδιάθετες στην αρχή. Πιθανόν να σου φάινεται ότι είναι αδιάφορες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους αρέσεις.

Είναι σημαντικό, ειδικά στην αρχή, να κατευθύνεις εσύ την συζήτηση. Δεν χρειάζεται επικοινωνιακό Kung – Fu. Απλά πράγματα.

Να θυμάσαι πως περίπου στο πρώτο λεπτό οι γυναίκες που θα προσεγγίσεις θα αισθάνονται κάπως περίεργα. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Θα χρειαστεί να περάσουν περίπου 2-3 λεπτά ώστε να αρχίσει να εμπλέκεται στην συζήτηση.

Γενικότερα, αν δεν μιλάει πολύ, ισχύουν τα παρακάτω:

 • Αρκετές φορές δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να μιλάει με αγνώστους.
 • Σε τσεκάρει να δει αν της αρέσεις, χωρίς να είναι σίγουρη αν δεν ενδιαφέρεται.
 • Δεν είναι διαθέσιμη(αν συνεχίσει να την δέρνει η μουγγαμάρα).
 • Είναι βαρετή και δεν ξέρει τι να πει.
 • Της αρέσεις και προσπαθεί να μην πει βλακεία και καταστρέψει τις πιθανότητες της

Συμπερασματικά, το σημαντικό είναι να είσαι ψύχραιμος στις προσεγγίσεις σου. Γι’ αυτό σημαντικό είναι να έχεις εξασκήσει το φιλτράρισμα και να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς. Η εμπειρία της απόρριψης ή της αδιαφορίας στις προσεγγίσεις σου είναι μία χρήσιμη πηγή γνώσης για να βελτιωθείς στην επόμενη προσέγγισή σου. Η οπτική επαφή με τις κινήσεις μιας γυναίκας λέει πολλά, αλλά σίγουρα να τα δεις σε περισσότετρες γυναίκες πιο συχνά είναι μεγαλύτερη εμπειρία.

Ότι κι αν σου έχει συμβεί, μην ξεχνάς ότι είναι στο χέρι σου να προσεγγίσεις πετυχημένα και αυτό είναι ένα γεγονός που κανένας δεν μπορεί να αναιρέσει. Τα σημάδια τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται είναι εκεί για να τα δεις. Αξιοποίησε αυτά που έμαθες στο σημερινό άρθρο και επέμεινε στο φλερτ ή απλά προχώρα να γνωρίσεις κάποια άλλη που θα ενδιαφέρεται και θα είναι διαθέσιμη.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε περισσότερα για φιλτράρεις πιο αποτεελσματικά τις γυναίκες εδώ.

Kαλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr