Δεν Ξέρω τι να Πω στο Φλερτ; Τι να Κάνω;

Το φλερτ είναι μια απολαυστική διαδικασία και για τους δυο συμμετέχοντες. Μερικές φορές όμως ισχύει ότι αν και για τη γυναίκα είναι πολύ ευχάριστο, ο άνδρας είναι εκείνος που καταπιέζεται περισσότερο.

Θέλω να μιλήσω σε μια γυναίκα, αλλά δυσκολεύομαι, γιατί… «Δεν ξέρω τι να πω στο φλερτ».

Μάθε Σήμερα, Τι Να Πεις!

Δεν είναι σπάνια φαινόμενο. Αντιθέτως, πολλοί είναι οι άντρες οι οποίοι δυσκολεύονται στα 1on1 με μια γυναίκα που τους αρέσει, καθώς έρχονται σε αμηχανία ή αισθάνονται μειονεκτικά μπροστά της.

Στο σημερινό βίντεο, ο Θέμης κάνει μια προσέγγιση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και προσπαθεί να σου δώσει μια διαφορετική οπτική, ώστε να αισθανθείς πιο σίγουρα και άνετος μπροστά της.

φλερτ

Είναι δύσκολο; Ναι. Ειδικά για κάποιους συγκεκριμένους άντρες, που δυσκολεύονται να εκφράσουν με λόγια αυτό που νιώθουν περισσότερο από τους υπόλοιπους. Μπορούν να κάνουν κάτι; Φυσικά και ναι! Και αυτός είναι ο λόγος που ετοιμάσαμε αυτό το βίντεο για εσένα σήμερα.

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video Για Το Φλερτ

ενθουσιασμος

Στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER
TWITTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Κοινωνικοποίηση Και Φλερτ Σε Μια Μικρή Πόλη

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

Τι Θα Μάθεις Για το Φλερτ Μαζί Μας

φλερτ

Άλλαξε τη ζωή σου και μάθε να προσεγγίζεις κι εσύ τις γυναίκες που σου αρέσουν. Μάθε να τις καταλαβαίνεις καλύτερα μέσα από τις εμπειρίες σου. Μάθε από τη συμπεριφορά τους αν ενδιαφέρονται, ή αν όχι, μάθε να το δέχεσαι και να προχωράς στην επόμενη που είναι διαθέσιμη, μαθαίνοντας όμως πάντα κάτι καινούριο.

Ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη η αυτοβελτίωσή σου. Από τη μια, όλα εξαρτώνται από ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη όμως σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους, είναι όλα υποκειμενικά.

Τη στιγμή λοιπόν που θα νιώσεις έτοιμος να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ έχεις πολλές επιλογές.

Δεν χρειάζεται να αναρωτηθείς ξανά:

Τι να πω στο φλερτ;

Με τη δική σου πρωτοβουλία και με τη δικές μας συμβουλές θα αξιοποιήσεις αυτές τις ικανότητες στο έπακρο!

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.