Γιατί δεν Χρειάζεται να Εντυπωσιάσεις την Γυναίκα που σου Αρέσει

Είναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Η προσπάθειεςνα εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει είναι ένα μεγάλο λάθος, που δεν θα σε βοηθήσει να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Αν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα, με τα χρήματα σου και με όσα μπορείς να της παρέχεις, δείχνει ανασφάλεια. Η μοναδική περίπτωση που αυτό θα φέρει αποτέλεσμα είναι αν είσαι πράγματι αρκετά ευκατάστατος και, αν η γυναίκα ψάχνει μόνο χρήματα και παροχές.

Κι όμως οι περισσότεροι άντρες λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, στην προσπάθεια τους να κερδίσουν μια γυναίκα. Η γυναίκα όμως έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει τέτοιες συμπεριφορές και μπορεί να ξέρει πότε ο άντρας προσπαθεί σκληρά να την εντυπωσιάσει.

Το ζήτημα λοιπόν είναι να ξεχωρίσεις από όλους τους άλλους και να αποκαλύψεις σταδιακά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά σου που σε κάνουν εντυπωσιακό! Το να είσαι μυστηριώδης είναι κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό για μια γυναίκα.

Όσοι Προσπαθούν Σκληρά δεν Είναι ΕλκυστικοίΕίναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια όμορφη γυναίκα περιτριγυρίζεται συνεχώς από άντρες που προσπαθούν να αναδειχθούν, για να την κατακτήσουν. Πολλοί από αυτούς είτε δεν μπορούν είτε δεν διαθέτουν την προσωπικότητα και τα αρρενωπά χαρακτηριστικά που χρειάζονται και έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να τα καταφέρουν.

Μια γυναίκα που βιώνει τέτοιες προσεγγίσεις καθημερινά στην ζωή της χάνει κάθε ενδιαφέρον και καταλαβαίνει αμέσως πότε ένας άντρας προσπαθεί σκληρά να την εντυπωσιάσει.

Αυτή η στάση των αντρών την κάνει να διαπιστώνει ότι είναι απελπισμένοι. Έτσι βέβαια δεν μπορεί να υπάρξει έλξη.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν σε μια γυναίκα ότι είσαι απελπισμένος.

Ίσως σου ακούγεται περίεργο ή αντίθετο με τα όσα πίστευες έως τώρα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα. Αντίθετα, πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να ξεχωρίσεις από τις ορδές των αντρών που την προσεγγίζουν!

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να έχεις κατά νου τα 3 παρακάτω σημεία:

#1. Δεν Χρειάζεσαι την Αποδοχή από Καμία ΓυναίκαΕίναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση, είναι όμως παράλληλα και ο δρόμος για την ελευθερία και την απόλαυση της διαδικασίας του φλερτ.

Το ζήτημα είναι να φλερτάρεις, για να περνάς ωραία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή από μια γυναίκα. Πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις την κίνηση σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει, αν θα την εντυπωσιάσεις ή όχι, αν θέλεις να απολαύσεις το φλερτ στον μέγιστο βαθμό.

#2. Έχεις Πολλά να ΠροσφέρειςΕίναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Κάθε άνθρωπος έχει δυνατά και αδύναμα σημεία. Προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα, δείχνεις ότι γνωρίζεις τα αδύναμα σημεία σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τα καλύψεις.

Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ανεπαρκής. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι το ακριβώς αντίθετο. Να γνωρίζεις ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και όταν χρειαστεί να τα προβάλλεις σταδιακά, ώστε να την εκπλήσσεις ευχάριστα κάθε στιγμή που περνά.

Βέβαια, δεν είναι ανάγκη να έχεις να προσφέρεις πολλά αγαθά σε μια γυναίκα, να την κερνάς ποτά και να πληρώνεις τα πάντα, ειδικά αν είσαστε σε σχέση, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο της εκπομπής μας Apla+Andrika.

#3. Δεν Γίνεται να Αρέσεις σε Κάθε ΓυναίκαΕίναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Πολλές φορές θα δεχθείς την απόρριψη, απλά και μόνο επειδή δεν είσαι ο τύπος της ή επειδή είναι σχέση ήδη και δεν θέλει κάτι καινούριο.

Δεν πρέπει να εκλαμβάνεις την απόρριψη από μια γυναίκα, ως προτροπή να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο ή ως προτροπή εντυπωσιασμού της. Πρέπει, όπως είπαμε, να απολαμβάνεις την διαδικασία, να δεχτείς την απόρριψη και να συνεχίσεις με κάποια άλλη γυναίκα.

Πώς θα Ξεχωρίσεις από Όλους τους Άλλους;Είναι φυσικό ένστικτο του αρσενικού να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Μάθε γιατί δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Η “μαγική” συνταγή για να ξεχωρίσεις από όλους εκείνους που προσπαθούν σκληρά να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα είναι απλά να της φέρεσαι σαν να είναι κανονικός άνθρωπος, ο οποίος πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό σου.

Εστίασε λοιπόν στο να είσαι μαζί της, να μιλάς μαζί της και όχι στο να κάνεις πράγματα που πιστεύεις ότι θα την εντυπωσιάσουν.

Να είσαι παρών κάθε στιγμή, να απολαμβάνεις την διαδικασία, να δείχνεις ενδιαφέρον, να έχεις χιούμορ και να προβάλλεις τα δυνατά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Μια γυναίκα η οποία έχει συνηθίσει να προσεγγίζεται από άντρες που παλεύουν να την εντυπωσιάσουν, θα ενδιαφερθεί για κάποιον που απλά είναι κανονικός και ενδιαφέρων.

Αντί λοιπόν να κάνεις προσπάθειες εντυπωσιασμού της γυναίκας, προσπάθησε να καλλιεργήσεις άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Γίνε επικοινωνιακός, πρόσεξε την τονικότητα και την γλώσσα του σώματος σου και μάθε να εκφράζεις με ειλικρίνεια τις προθέσεις σου.

Μίλησε της για αυτό που πραγματικά είσαι και όχι για αυτό που πιστεύεις ότι η γυναίκα θα ήθελε να είσαι. Μην ψάχνεις το σωστό πράγμα, για να πεις, αλλά πες αυτό που αισθάνεσαι και το οποίο σε εκφράζει πραγματικά.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για το πώς να διαχειρίζεσαι τις γυναίκες της ζωής σου; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.