Δεν Υπάρχουν Άντρες πια! Ισχύει;

Θα έχεις ακούσει σίγουρα το στερεότυπο: «Δεν υπάρχουν άντρες πια». Ή ίσως πως οι άντρες του παρελθόντος ήταν πιο γνήσιοι. Τι ισχύει;

Οι άντρες δεν υπάρχουν πια! Το ήξερες ότι αυτό συζητάνε οι γυναίκες μεταξύ τους;

Ότι όπου κι αν γυρίσεις, σε όποια γυναικεία συζήτηση κι αν βρεθείς, θα ακούσεις τις γυναίκες να συζητάνε ότι «δεν υπάρχουν άντρες πια»;

Και όμως ! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανοίξεις συζήτηση με μια γυναίκα.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν απογοητευτεί με την κατάσταση που επικρατεί στο φλερτ.

Ο λόγος;

Ελάχιστοι άντρες τις προσεγγίζουν πλέον, κι από αυτούς, ελάχιστοι είναι κατάλληλοι για εκείνες για να κάνουν το επόμενο βήμα και να βγουν ραντεβού μαζί τους.

Και αυτό γιατί οι άντρες φοβούνται την απόρριψη. Δες τι λάθη πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να μην απορριφθείς.

Απίστευτο;

Και όμως αληθινό.

Μάθε ΤΩΡΑ γιατί οι γυναίκες απογοητεύονται από τους σύγχρονους άντρες και πιστεύουν ότι «δεν υπάρχουν άντρες πια».

#1. Οι Άντρες Ντρέπονται Να Τις ΠροσεγγίσουνΘα έχεις ακούσει σίγουρα το στερεότυπο: «Δεν υπάρχουν άντρες πια». Ή ίσως πως οι άντρες του παρελθόντος ήταν πιο γνήσιοι. Τι ισχύει;

Όλο και λιγότεροι άντρες προσεγγίζουν πλέον τις γυναίκες στις μέρες μας. Ο λόγος; Φοβούνται και ντρέπονται.

Από τα πιο βασικά αντρικά χαρακτηριστικά, ωστόσο, είναι η αυτοπεποίθηση και η λήψη πρωτοβουλιών.

Επομένως, ένας άντρας που φοβάται να προσεγγίσει την γυναίκα που του αρέσει και θέλει να φλερτάρει μειώνεται στα μάτια της, και περνάει ως λιγότερο άντρας.

Μην φοβάσαι την απόρριψη της προσέγγισης. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις φλερτάρουν, κι ακόμα κι αν σε απορρίψει, θα πας στην επόμενη.

Το να μην προσεγγίζεις όμως καθόλου γυναίκες που σου αρέσουν σίγουρα δεν είναι αρρενωπό χαρακτηριστικό, και σίγουρα δεν βοηθάει τις γυναίκες να αλλάξουν γνώμη για το αντίθετο φύλλο.

#2. Πολλοί Άντρες Είναι ΔειλοίΘα έχεις ακούσει σίγουρα το στερεότυπο: «Δεν υπάρχουν άντρες πια». Ή ίσως πως οι άντρες του παρελθόντος ήταν πιο γνήσιοι. Τι ισχύει;

Δυστυχώς, στις μέρες μας αυτό αληθεύει.

Σε αντίθεση με τα πιο παλιά χρόνια, που ο άντρας έπαιρνε όλες τις αποφάσεις και ήταν υπεύθυνος για τα περισσότερα θέματα σε μια σχέση, στις μέρες μας οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

Ωστόσο, οι γυναίκες δεν παύουν να θέλουν άντρες δίπλα τους που να είναι αποφασιστικοί και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Που να έχουν, με άλλα λόγια, μια ηγετική προσωπικότητα.

Σταμάτα να την ρωτάς κάθε δύο λεπτά αν την πείραξε κάτι και τι έχει. Σταμάτα να της ζητάς την άδεια για να βγεις με τους φίλους σου και να έχεις μια δική σου ζωή και πραγματικότητα. Σταμάτα να φοβάσαι να της πεις αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις.

Πάτα στα πόδια σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου. Δεν θα κάνεις καλό μόνο σε εσένα, αλλά και σε εκείνην και στην σχέση σας.

#3. Οι Περισσότεροι Περιμένουν Από Τις Γυναίκες Να Κάνουν Το Επόμενο Βήμα

Εφόσον κοιτάζεστε μισή ώρα με το ρολόι, γιατί δεν πας να της μιλήσεις;

Αφού έχετε πιάσει κουβέντα, γιατί δεν της ζητάς τον αριθμό της;

Και αφού είστε ραντεβού, γιατί δεν της ζητάς να έρθει σπίτι σου ή να βγείτε δεύτερο ραντεβού;

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Κάν’ το ! Το περιμένει.

Πάρ’ την τηλέφωνο και πες της να βγείτε. Ζήτα της να έρθει σπίτι σου. Ή αν δεν γνωρίζεστε, προσέγγισέ την και ξεκίνα μια συζήτηση.

Τα πράγματα είναι απλά. Μην τα περιπλέκεις στο μυαλό σου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γυναίκες ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ από τους άντρες να κάνουν το επόμενο βήμα. Για εκείνες είναι πολύ δύσκολο να αναλάβουν πρωτοβουλία και να σε προσεγγίσουν, και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αντί να κολλάς λοιπόν, ανέλαβε δράση. Το περιμένει.

#4. Δεν Προστατεύουν Την Σχέση Τουςάντρα

Και εδώ να το διευκρινίσουμε: Δεν εννοούμε παράτα τα όλα, την ζωή σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, προκειμένου να είσαι μαζί της. Καμία γυναίκα δεν το θέλει στην πραγματικότητα αυτό.

Αντίθετα, δώσε βάση και στην σχέση σας, και μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να χαλάσουν την μαγεία που νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Μην επηρεάζεσαι από την γνώμη των φίλων σου και της οικογένειάς σου, αλλά να έχεις δική σου γνώμη και να την υποστηρίζεις.

Αν είσαι σε σχέση με μια γυναίκα, προστάτευσε αυτήν την σχέση. Βρες χρόνο για να είστε οι δυο σας, δώσε βάση και αξία σε αυτά που σου λέει, δείξ’ της ότι την σκέφτεσαι και την νοιάζεσαι. Όλες οι σχέσεις το χρειάζονται αυτό. Μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να διαλύσουν αυτό που έχετε.

Και όταν μιλάμε για εξωτερικούς παράγοντες, δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για τους τοξικούς ανθρώπους.

Ο άντρας πρέπει να είναι αρκετά αρρενωπός και ικανός να προστατεύσει την σχέση του με μια γυναίκα. Διαφορετικά παίρνει εκείνη όλο το βάρος της σχέσης, και τότε τα πράγματα είναι λογικό να πάνε στραβά.

Ζούμε σε μια κοινωνία που πολλές αξίες και ιδανικά έχουν χαθεί και οι ρόλοι μεταξύ των δύο φύλλων έχουν αντιστραφεί. Μην είσαι κομμάτι αυτού.

Γίνε πιο αρρενωπός ξεκινώντας από σήμερα, και δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου και στην σχέση σου να εξελιχθεί και να ανέβει ένα επίπεδο.

Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες εκεί έξω που το μόνο που περιμένουν είναι έναν αρκετά αρρενωπό άντρα να τις προσεγγίσει. Τι περιμένεις λοιπόν;

Όχι απλά υπάρχουν άντρες, αλλά είναι και πιο δυνατοί από ποτέ. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Μπορείς κι εσύ να είσαι Άνδρας Αξίας. Δες για το βιβλίο μας, εδώ

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.