Διαχείριση Σχέσεων

Επειδή ξέρουμε ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες... Σου προσφέρουμε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πρόγραμμα Διαχείρισης Σχέσεων, κατάλληλο για κάθε τύπο σχέσης. Λύσε όλα αυτά που σε προβληματίζουν και δημιούργησε μια ποιοτική σχέση που σου προσφέρει αυτά που σου αξίζουν.

Δημιούργησε την ΣΧΕΣΗ που σου ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

Μάθε Περισσότερα

Θέλεις να αποκτήσεις ποιοτικές σχέσεις με τις γυναίκες που σου αξίζουν; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ

GDPR+SSL-01-01-01

Τι είναι το Πρόγραμμα Διαχείρισης Σχέσεων;

Ένα μοναδικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε αρσενικού που θέλει να δημιουργήσει ποιοτικές και υγιείς σχέσεις με τις γυναίκες και να κατανοήσει σε βάθος την ψυχολογία τους. Διεκδίκησε ΣΗΜΕΡΑ την πραγματικότητα που σου αξίζει.

Θεωρια 1

Πώς ανταποκρίνεται συναισθηματικά μια γυναίκα και τι βρίσκει ελκυστικό σε έναν άντρα; Πώς εξηγούνται οι συμπεριφορές του αντίθετου φύλου με βάση την βιολογία και την εξέλιξη; Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι σωστά την σχέση σου με βάση την επιστήμη και τις επιστημονικές έρευνες πάνω στην γυναικεία ψυχολογία, ώστε να αποκτήσεις τις υγιείς σχέσεις που σου αξίζουν!

Θεωρια 2

Μήπως η γυναίκα με την οποία συναναστρέφεσαι σε τεστάρει; Έχεις αναρωτηθεί γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα, οι περισσότερες σχέσεις φθίνουν και χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός; Μάθε πώς να συντηρείς την έλξη σε ένα υψηλό επίπεδο κατά την διάρκεια της σχέσης σου, πώς να εκφράζεις τις ανάγκες σου και πώς να θέτεις όρια, ώστε να δημιουργείς ποιοτικές και ισορροπημένες σχέσεις.

Τι μοναδικά Bonuses παίρνεις από το πρόγραμμα;

Επειδή οι σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο είναι σημαντικές... Και επειδή πολλές φορές η εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη... Σου προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τρία μοναδικά Bonuses, ώστε να είσαι καλυμμένος κάθε στιγμή!

Τηλεφωνική Yποστήριξη

ΜΟΝΟ για τα VIP μέλη μας, ένας μήνας εντελώς δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης, ώστε να παίρνεις τις συμβουλές και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τις επιτυχίες με το γυναικείο φύλο. Είμαστε μαζί σου!

Το Υλικό του Σεμιναρίου

Επειδή πολλές φορές ξεχνάμε... Σου παρέχουμε δωρεάν ολόκληρο το υλικό του σεμιναρίου, ώστε να έχεις πάντα πρόσβαση στην μαγική γνώση του φλερτ και να μπορείς να χτίζεις καθημερινά μια καλύτερη πραγματικότητα!

Προσωπική Συμβουλευτική

Εάν ακόμα σε προβληματίζουν κάποια θέματα και δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις την σχέση σου, είμαστε εδώ! Σου προσφέρουμε Προσωπική Συμβουλευτική πάνω στα θέματα που σε απασχολούν στις σχέσεις σου με τις γυναίκες, ώστε να εφαρμόσεις στην ζωή σου αυτά που έμαθες.

Έχεις αναρωτηθεί μέχρι πού μπορείς να φτάσεις;

Έχεις αναρωτηθεί μέχρι που μπορείς να φτάσεις;

Χρειάζονται μόνο
3 απλά βήματα

Έρχεσαι σε Επαφή Μαζί μας

Τα πράγματα είναι απλά: Συμπληρώνεις την φόρμα επικοινωνίας και ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή μέσω υπολογιστή!

Επιλογή Προγράμματος

Στο ραντεβού μας θα μιλήσουμε για ΕΣΕΝΑ! Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου και σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να μάθεις να διεχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις σχέσεις σου με τις γυναίκες και να αντιμετωπίζεις τις δυκολίες που προκύπτουν σε μια σχέση, με τρόπο που θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις.

Εκμάθηση Θεωρίας και Εφαρμογή

Τα μαθήματα ξεκινάνε! Πλέον θα μπορείς να αποκωδικοποιήσεις την συμπεριφορά και την σκέψη κάθε γυναίκας και μετά να τα εφαρμόσεις όλα στην πράξη, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά κάθε τύπο σχέσης και διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει.

Christos_Relationship_Management_Coach

Τι Θα Μάθεις

Πώς Σκέφτονται οι Γυναίκες

Εάν οι γυναίκες σου φαίνονταν περίπλοκες μέχρι τώρα, ετοιμάσου αυτό να αλλάξει! Σου παρέχουμε εξειδικευμένη γνώση γύρω από την ψυχολογία και τον συναισθηματικό κόσμο των γυναικών, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα γνώσεων, προσαρμοσμένο σε κάθε αρσενικό που επιθυμεί να αντιληφθεί τους μηχανισμούς αντίδρασης των γυναικών και τον τρόπο σκέψης τους.

Πώς να Επιλέγεις τις Σωστές Γυναίκες

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί πάντα διαλέγεις γυναίκες που σε μειώνουν; Γιατί πέφτεις πάντα σε θηλυκά που σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν αξίζεις; Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχει τρόπος για να επιλέγεις τις κατάλληλες για σένα γυναίκες; Απόκτησε τα σωστά κριτήρια και διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει.

Πώς να Δημιουργείς Υγιείς Σχέσεις με το Αντίθετο Φύλο

Εάν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις πιο υγιείς και ποιοτικές σχέσεις με τις γυναίκες, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για εσένα! Όλα τα μυστικά για να αποφύγεις μια για πάντα τις τοξικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο και να αποκτήσεις ηρεμία στην ζωή σου!

Τον Τρόπο που Επικοινωνούν οι Γυναίκες

Επειδή οι γυναίκες σκέφτονται και επικοινωνούν διαφορετικά από εμάς... Ήρθε η ώρα να αποκωδικοποιήσεις την συμπεριφορά τους και να μάθεις πώς επικοινωνούν, πώς σκέφτονται και πώς αντιδράνε, ώστε να μπορείς να διαχειριστείς κάθε κατάσταση που προκύπτει!

Πώς να Διατηρείς Ποιοτικές Σχέσεις

Το να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα γυναίκα ίσως είναι αρκετά δύσκολο. Πώς διατηρείς όμως μια υγιή σχέση με μια γυναίκα που έχετε ήδη δημιουργήσει κάτι θετικό; Σου αποκαλύπτουμε τρόπους διατήρησης μιας υγιούς σχέσης, ώστε να έχεις την ηρεμία και την ποιότητα ζωής που σου αξίζει.

Relationship_Management_Couple_5Steps
Σπύρος Χρήστος Ανέστης

Συχνές Ερωτήσεις

  • 1 Πόσο Διαρκεί το Πρόγραμμα;

    Το πρόγραμμα Διαχείρισης Σχέσεων έχει διάρκεια δύο τετράωρα μαθήματα, τα οποία ενδέχεται να μην είναι σε συνεχόμενες μέρες. Συνήθως αυτό κρίνεται από διάφορους παράγοντες και θα σου προτείνουν οι Εκπαιδευτές τι είναι καλύτερο για εσένα.

  • 2 Γιατί να Επιλέξω Αυτό το Πρόγραμμα

    Το πιο δύσκολο κομμάτι στο φλερτ είναι η διαχείριση μιας γνωριμίας, καθώς η γυναίκα είναι από τη φύση προικισμένη να κερδίζει έδαφος σε μια σχέση και είναι γενετικά προγραμματισμένη να δοκιμάζει τον άντρα με τον οποίο σχετίζεται.

  • 3 Πώς θα είμαι Σίγουρος ότι θα Έχω Αποτελέσματα από το Πρόγραμμα;

    Τα αποτελέσματα του προγράμματος θα φανούν αρκετά σύντομα, από τον τρόπο που αλληλεπιδράς με την γυναίκα που είστε σε σχέση, καθώς εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις. Ο Χρήστος, Υπεύθυνος του Σεμιναρίου, έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες πάνω στην έρευνα της γυναικείας ψυχολογίας και θα μπορέσει να σε βοηθήσει και να σου δώσει πρακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

Είσαι Έτοιμος να Ζήσεις κι Εσύ την Εμπειρία;

Θέλεις να αποκτήσεις ποιοτικές σχέσεις με τις γυναίκες που σου αξίζουν; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ

Μάθε Περισσότερα