Διαφορετικοί Τύποι Φλερτ: Πως θα Ξέρεις ότι σε Φλερτάρει

Δεν φλερτάρουν και δεν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με τον ίδιο τρόπο όλες οι γυναίκες. Διάβασε ποιες είναι κάποιες από τις περιπτώσεις.

Διαφορετικοί Τύποι Φλερτ

Υπάρχουν άπειροι τύποι φλερτ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα. Τί γίνεται όμως όταν μια γυναίκα είναι εκείνη που κάνει το παίρνει την πρωτοβουλία να σου δείξει ότι είναι διαθέσιμη;

Αρκετοί αναγνώστες μας, στα email που λαμβάνουμε ή και στις δωρεάν συναντήσεις που έρχονται, έχουν την απορία:

Πώς μπορώ να καταλάβω ότι μία γυναίκα με φλερτάρει και δε μου μιλάει απλά;

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναφέρω πέντε διαφορετικούς τύπους φλερτ και συμπεριφοράς που μπορείς να αναγνωρίσεις από μία γυναίκα, ώστε να ξέρεις ότι σε φλερτάρει. Πριν ξεκινήσω όμως, θεωρώ απαραίτητο να τονίσω το εξής:

Η σύγχρονη γυναίκα του 2018 είναι άμεση και πολλές φορές θα μπει στη διαδικασία να ανταποκριθεί στο δικό σου πρώτο βήμα. Τις περισσότερες φορές, λοιπόν, ανεξαρτήτως του τύπου φλερτ που θα επιδείξει μία γυναίκα, καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις εσύ πρώτος να την φλερτάρεις και να την διεκδικείς. Οι περιπτώσεις που η γυναίκα θα κάνει το πρώτο βήμα είναι ελάχιστες.

Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#1. Γλώσσα Σώματος Και Άγγιγμα Στο Φλερτ
φλερτ

Θα βρίσκει χαζές αφορμές για να σε αγγίξει ή θα σε αγγίζει όταν γελάει ή όταν σου μιλάει. Θα σε ενθαρρύνει με το βλέμμα της και με κάθε κύτταρο του σώματός της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκάθαρο και δείχνει αυτοπεποίθηση από τη μεριά της γυναίκας. Ότι ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί.

Προσοχή όμως, σε μια μικρή κατηγορία γυναικών που πάντα έτσι συμπεριφέρονται με όλους. Δεν είναι πολλές, ωστόσο υπάρχουν και οι γυναίκες που όταν μιλάνε, είναι διαχυτικές και αγγίζουν τον συνομιλητή τους.

Υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν πολύ καλά πως ενδιαφέρεται και μπορείς να τα δεις σε αυτό το video:

#2. Τύποι Φλερτ : Η  “Παραδοσιακές” Γυναίκες Στο Φλερτ
φλερτ

Εδώ ανήκει μία μεγάλη μερίδα των γυναικών, οι λεγόμενες «παραδοσιακές» στο φλερτ. Περιμένουν από τον άνδρα την πρώτη κίνηση αλλά και να πάρει την ευθύνη για την όποια κλιμάκωση της γνωριμίας. Ενθαρρύνουν κυρίως δείχνοντας παθητικό ενδιαφέρον, δηλαδή:

  • Δέχονται το άγγιγμα.
  • Χαμογελάνε και γελάνε με τα αστεία του
  • Προβάλουν κάποια αντίσταση στην κλιμάκωση, για να σιγουρευτούν ότι ο άνδρας ενδιαφέρεται αρκετά, αλλά έχει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να επιμείνει.

Για αυτό και τα περισσότερα άτομα που φλερτάρουν δυσκολεύονται στην κλιμάκωση. Περιμένουν κάποιο πράσινο φως από τη γυναίκα πριν ξεκινήσουν την προσπάθεια.

Το ίδιο όμως περιμένει και η γυναίκα. Και δικαιωματικά περιμένει, αφού αυτή είναι η φύση της. Να ακολουθεί τον άνδρα ο οποίος παίρνει τις πρωτοβουλίες.

#3. Τύποι Φλερτ: Η Άμεση Και Ειλικρινής
φλερτ

Δεν είναι τυχαίο που την άμεση και ειλικρινή προσέγγιση στο φλερτ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι, την χαρακτηρίζουμε «αντρίκια» πολλές φορές. Δεν είμαι σεξιστής, αλλά είναι ανδρική συνήθεια η άμεση και ειλικρινής προσέγγιση και για αυτό έχει επικρατήσει αυτός ο χαρακτηρισμός:

Αντρίκια εξήγηση, αντρίκιες κουβέντες: Άμεσες και ξεκάθαρες.

Υπάρχει και μία μικρή μερίδα γυναικών, που θα φλερτάρει έτσι άμεσα και με απόλυτη ειλικρίνεια για τις προθέσεις τους. Αυτές οι γυναίκες, ως επί το πλείστον, έχουν μεγαλώσει με ένα δυνατό ανδρικό πρότυπο δίπλα τους. Τέτοιες γυναίκες δηλαδή, συνήθως θα δεις ότι είναι οι εξής:

  • Daddy’s girl. Το κορίτσι του μπαμπά. Ο μπαμπάς της μπορεί να ήθελε πάντα γιο και έχει αφιερώσει πολύ χρόνο μαζί της, ώστε η κοπέλα να έχει υιοθετήσει αντρικές συμπεριφορές.
  • Μεγαλωμένη με αδέρφια – αγόρια. Ισχύει ότι και στην παραπάνω περίπτωση.
  • Χωρισμένη με παιδιά. Πολλές φορές, μία γυναίκα που έχει ήδη κάνει τον κύκλο της με ένα γάμο και παιδί/παιδιά, δε βρίσκει τον λόγο να μένει παραδοσιακή.Έχει φύγει ένα μεγάλο κομμάτι κοινωνικής πίεσης από πάνω της. Αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρει όσο καιρό πια παραμένει ενεργή σεξουαλικά και ερωτικά, να είναι πιο άμεση. Πολλές φορές ο χρόνος της για να κάνει γνωριμίες είναι περιορισμένος και δε θέλει να χάσει μία ευκαιρία ή χρόνο.

Οι πιο πολλές από τις γυναίκες που είναι άμεσες στο φλερτ χαμογελάνε περισσότερο, είναι πολύ πιο θετικές στη συζήτηση αλλά και πολύ πιο εύκολα θα αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις και να δώσουν δυνατά πατήματα για να κλιμακώσεις.

#4. Τύποι Φλερτ : Η Ευγενική Και Συντηρητική Προσέγγιση
με ντροπαλη κοπελα

Εδώ έχουμε να κάνουμε με γυναίκες που θα εκφράσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον με αρκετό έως πολύ τακτ.

Οι γυναίκες που θα φλερτάρουν με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πολύ διακριτικές. Σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν έντονα ερωτικές ή σεξουαλικές στην αρχή της γνωριμίας και στα πρώτα βήματα του φλερτ μεταξύ σας.

Έχουν ήπιες αντιδράσεις (δε γελάνε έντονα, δεν αγγίζουν έντονα, έχουν χαμηλό τόνο φωνής και χαμηλή ενέργεια).

Αυτό το είδος φλερτ είναι ικανό να σε μπερδέψει. Να αναρωτιέσαι ακόμα και ενώ προχωρά η γνωριμία, αν η κοπέλα όντως ενδιαφέρεται ερωτικά. Μπορεί να σου μιλάει, αλλά να φαίνεται απόμακρη ή και αφηρημένη. Δεν κάνει ιδιαίτερες ερωτήσεις, δε δείχνει κάποιο ενεργητικό ενδιαφέρον.

Εκτός από το ότι θα σε πλησιάσει περισσότερο ενώ θα μιλάτε και θα έρθετε πιο κοντά, μέχρι και τη στιγμή που θα εισβάλεις στον προσωπικό της χώρο με την άδειά της, ή θα εισβάλει η ίδια στον δικό σου προσωπικό χώρο. Κατά τα άλλα, στην προφορική επικοινωνία μπορεί να σου φαίνεται αδιάφορη, με μηδέν ερωτισμό.

#5. Παιχνίδι Και Πείραγμα Στο Φλερτ
πειραγμα

Εδώ περνάμε σε μία ιδιαίτερη κατηγορία γυναικών, σε σχέση με το πώς τους αρέσει και συνηθίζουν να φλερτάρουν. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο φλερτ και συμπεριφοράς, επιδεικνύουν μία πιο «παιχνιδιάρικη» συμπεριφορά.

Μπορεί να σε προκαλέσουν με το να σε κοιτάνε πονηρά, να σε προκαλούν λεκτικά. Θα σε προκαλέσουν να τις φλερτάρεις πιο έντονα αλλά και να τους κάνεις κομπλιμέντα.

Το κακό με αυτή την κατηγορία γυναικών, είναι ότι αρκετές φορές θα φλερτάρουν μαζί σου ακόμα και αν δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν τη γνωριμία τους, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρονται ερωτικά για εσένα.

Ωστόσο, τους αρέσει το παιχνίδι και τους αρέσει να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους και τον εγωισμό τους, βλέποντας πως με λίγο παιχνίδι από μεριάς τους, θα μπεις στη διαδικασία να τις διεκδικήσεις.

Ποιον Τύπο Προτιμάς;

Εντέλει, ο κάθε άντρας ευχαριστιέται το φλερτ με διαφορετικό τρόπο, καθώς και αποδίδει καλύτερα όταν η γυναίκα ανταποκρίνεται με συγκεκριμένο τρόπο.

  • Είναι ευγενική ή παραδοσιακή; Θα είναι πιο μαζεμένη, συντηρητική και θα επικοινωνεί το ενδιαφέρον της με ιδιαίτερα διακριτικό τρόπο.
  • Eίναι υπέρ του να μιλάει το σώμα της; Θα σε αγγίζει και θα δείχνει αυτοπεποίθηση.
  • Είναι ειλικρινής; Θα κάνει αρκετές ερωτήσεις, κομπλιμέντα ή και θα σου πει ανοιχτά ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα.
  • Της αρέσει το παιχνίδι και το πείραγμα; Δε θα ξέρεις αν σε φλερτάρει επειδή ενδιαφέρεται ερωτικά ή όχι. Αν βέβαια δεν φοβηθείς να δείξεις τις προθέσεις σου, τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Εν τέλει, αν δεν προσεγγίσεις δυναμικά τη γυναίκα που σου αρέσει δεν θα δεις τη δική της αντίδραση. Δεν θα ξέρεις αν υπάρχει ανταπόκριση. Σίγουρα όμως, αν ξεκινήσεις το παιχνίδι εσύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε φλερτάρει εκείνη και να προχωρήσετε ερωτικά.

Εσύ ποιον τύπο προτιμάς και ποιος σε δυσκολεύει περισσότερο; Σε περιμένω σε μία δωρεάν συνάντηση στα γραφεία μας να το συζητήσουμε.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.