Διάβασε το πριν βγεις!

Ίσως ανήκεις και εσύ στους πολλούς που θεωρούν ότι στις γυναίκες αρέσει να απορρίπτουν τους άνδρες. Αυτό που αισθάνεσαι όμως διαχέεται και στην επικοινωνία που έχεις μαζί τους. Για αυτό λοιπόν διάβασε το ακόλουθο καθώς ετοιμάζεσαι να βγεις!

 

Είναι διαδεδομένη πεποίθηση σε πολλούς άνδρες ότι οι γυναίκες παίρνουν κάποιο είδος κρυφής χαράς και ευχαρίστησης με το να αρνούνται τις προσεγγίσεις των αντρών. Και ότι αυτοί πρέπει με κάποιον τρόπο να προσπαθήσουν να τις πείσουν ή να τις μεταπείσουν να τους αποδεχτούν.

 

Αν όμως έχεις και εσύ ο ίδιος αναγκαστεί κάποτε  να αρνηθείς κάποια πρόσκληση («Εχμ, ξέρεις έχω πολύ δουλειά αυτή την περίοδο και δεν θα μπορέσω») ξέρεις ότι δεν ήταν ακριβώς μια ευχάριστη στιγμή για σένα, παρά μια στιγμή αμηχανίας που δεν την χάρηκες ιδιαίτερα. Όλοι οι άνθρωποι στρεσάρονται ή νιώθουν αμήχανα, όποτε αναγκάζονται να αρνηθούν μία πρόσκληση. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι τύποι ανθρώπων που τους αρέσει να πληγώνουν τους άλλους. Και έτσι κι αλλιώς με αυτούς δεν θες να έχεις καμία επαφή ούτως ή άλλως.

 

Και τώρα ξέρεις γιατί οι γυναίκες παραπονιούνται για τους άνδρες που τους «την πέφτουν». Όχι για την ίδια την προσέγγιση, αλλά για τον creepy τρόπο που κάποιοι από εμάς έχουν και την αμήχανη στιγμή όπου αυτές θα πρέπει να του πουν «όχι» με ευγένεια.

 

Σκέψου το λίγο όμως. Γιατί νομίζεις οι γυναίκες δίνουν τόσο χρόνο και προσπάθεια στην εμφάνισή τους; Γιατί πηγαίνουν σε bar που ευνοούν την προσέγγιση; Γιατί γράφονται σε dating sites; Δεν το κάνουν για να έχουν τη χαρά να απορρίψουν τους άνδρες. Είναι τόσο μοναχικές και διψασμένες για γνωριμία όσο κι εσύ. Και θέλουν να γνωρίσουν κάποιον. Όχι όμως απλά «έναν τύπο», αλλά έναν εκπληκτικό τύπο. Κάποιον που έχει αυτοπεποίθηση, χιούμορ, γοητεία και ενδιαφέρον. Κάποιον που δεν είναι needy, αλλά επικοινωνεί με αμεσότητα και τιμιότητα.

 

Και ναι, θέλει να είσαι ΕΣΥ αυτός ο τύπος! Κρυφά μέσα της το ελπίζει. Δεν θέλει να σε απορρίψει. Κάθε φορά που ένας άνδρας προσεγγίζει μία κοπέλα, αυτή μέσα της λέει: «Μακάρι αυτός ο τύπος να είναι ο γοητευτικός άνδρας στον οποίο δεν μπορώ να πω όχι». Αλλά δυστυχώς αυτός τότε την προσεγγίζει σφιγμένα και προσπαθεί να πει μια φοβερή ατάκα που έχει σκεφτεί. Άλλοτε δεν ξέρει τι να πει για να γεμίσει το κενό και λέει μια σειρά από χαζά αστεία ή προθυμοποιείται να την κεράσει. Και αυτή είναι ξανά στο σημείο μηδέν, να βρίσκει μια δικαιολογία για να τον απομακρύνει με ευγένεια.

 

Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτή η ίδια είναι και θα είναι η μεγαλύτερη οπαδός σου. Θέλει να επιτύχεις, όσο το θες κι εσύ! Και, ναι, θα παραβλέψει τα μικρά λάθη που θα κάνεις. Θέλει να είσαι αυτός ο γοητευτικός άντρας που θα την κάνει να μπορεί να αφεθεί και να νιώσει πράγματα που δεν έχει ξανανιώσει. Και αν σε απορρίψει, δεν είναι επειδή τα ρούχα σου δεν ήταν καλά, ή επειδή είσαι κοντός ή παχουλός. Είναι επειδή δεν την έκανες να νιώσει αυτά τα συναισθήματα. Δεν την έκανες να νιώσει πάλι ζωντανή.

 

Σήμερα όταν θα την προσεγγίσεις, να ξέρεις ότι με το που σε δει να πλησιάζεις, ήδη εύχεται να πάνε όλα καλά. Θέλει και αυτή να επιτύχεις. Χαμογέλα λοιπόν, και με φυσικότητα επικοινώνησε τις προθέσεις σου. Είσαι άνδρας και ρόλος σου είναι να δρας.

Και τώρα είσαι έτοιμος. Βγες έξω και μίλα της!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.