Δύο Απαραίτητα Στάδια του Φλερτ πριν την Ολοκλήρωση

Δύο Απαραίτητα Στάδια του Φλερτ πριν την Ολοκλήρωση

Σε μία γνωριμία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας, μεσολαβούν πολλά στάδια. Ωστόσο τρεις “σταθμοί”, είναι οι εξής:

  1. Έλξη
  2. Οικειότητα, εμπιστοσύνη
  3. Σεξ

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το σεξ μπορεί να έρθει χωρίς να υπάρχει τόσο έντονη έλξη, χωρίς να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις έλξη, χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη οικειότητα. Είναι φορές που αυτό συμβαίνει αλλά δεν είναι ο κανόνας για να στηρίζεσαι εκεί.

Πότε μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μαζί σου πιο εύκολα, χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια;

I want you

  • Μόλις χώρισε / ψάχνει για εκδίκηση ή θέλει να ξεπεράσει τον πρώην της. Όταν μία γυναίκα είναι συναισθηματικά ευάλωτη, δε σκέφτεται καθαρά και μπορεί να επηρεαστεί και να παρασυρθεί πιο εύκολα. Έχει κίνητρο.
  • Έχει να κάνει σεξ πολύ καιρό. Το σεξ είναι μία ανθρώπινη βιολογική ανάγκη, όπως το νερό και το φαγητό. Όταν λοιπόν μία γυναίκα “διψάει” για σεξ για αρκετούς μήνες / ή και πάνω από χρόνο, είναι φυσιολογικό να παρασυρθεί πιο εύκολα κάποια στιγμή και να προχωρήσει σεξουαλικά με έναν άνδρα για να καλύψει αυτή τη βιολογική ανάγκη.
  • Το βλέπει ανταγωνιστικά με τις φίλες της και θέλει επιπλέον εμπειρίες. Ειδικά σε νεαρές ηλικίες (18-22) συναντά κανείς ανταγωνισμό στις γυναικείες παρέες: “Οι φίλες μου ήδη έχουν πάει με 15 άντρες και εγώ ούτε με 10”.
  • Έχει πιει λίγο αλκοόλ παραπάνω. Το αλκοόλ, ως γνωστό, ρίχνει τις αναστολές. Επομένως και η γυναίκα ξεχνά τον κοινωνικό προγραμματισμό που έχει υποστεί και μπορεί να ανταποκριθεί πιο αυθόρμητα και επιθετικά.

Τι γίνεται όμως όταν δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και ένας άνδρας προσπαθήσει να παραλείψει (τουλάχιστον) ένα στάδιο από τα δύο πρώτα;

what's going on

  1. Παραλείπει το στάδιο της έλξης. Προσπαθεί μόνο να δημιουργήσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, δε φλερτάρει, δεν κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του. Όπως είναι επακόλουθο, μπαίνει FriendZone. Δεν αφήνει άλλη επιλογή στην κοπέλα από το να τον δει φιλικά. Μάλιστα, όταν θα προσπαθήσει να κλιμακώσει στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνήθως θα συναντήσει όχι μόνο τοίχος αλλά και την έκπληξη της κοπέλας, καθώς τίποτα από τη συμπεριφορά του άνδρα δεν την είχε προετοιμάσει για αυτή την αλλαγή της συμπεριφοράς του.
  2. Παραλείπει το στάδιο της οικειότητας και εμπιστοσύνης. Σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας καταφέρνει να δημιουργήσει έλξη αλλά δίνει την αίσθηση στην κοπέλα ότι τον ενδιαφέρει μόνο να φτάσει στο σεξ γρήγορα. Δεν επενδύει χρόνο να νιώσει η κοπέλα ιδιαίτερη, να νιώσει άνεση και εμπιστοσύνη. Επομένως, αν και η ίδια δεν έχει έντονη σεξουαλική και μόνο διάθεση απέναντί του, θα αρνηθεί την κλιμάκωση και η γνωριμία θα τελειώσει άδοξα.
  3. Προσπαθεί να περάσει απευθείας στην αποπλάνηση. Είναι εφικτό μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μία γυναίκα που δεν έχει κάποιο επιπλέον κίνητρο να κάνει σεξ με έναν άγνωστο,  ή με έναν άνδρα που δε νιώθει έλξη / οικειότητα / χημεία, θα αρνηθεί μία τόσο βιαστική κίνηση. Πολλές φορές αυτό που συναντώ σε άνδρες, είναι να προσεγγίζουν μία γυναίκα και χωρίς να έχουν συζητήσει πάνω από ένα λεπτό (απλά πρόλαβαν και συστήθηκαν) ζητάνε τον αριθμό τους για να κανονίσουν να συναντηθούν ξανά. Φυσικά και τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο οδηγεί σε απόρριψη και αποτυχία. Η γυναίκα δεν έχει κάποιο λόγο να θέλει να σε ξαναδεί. Δεν έχει λόγο να ενδιαφερθεί, δεν της έχεις κινήσει όχι το ερωτικό ενδιαφέρον αλλά ούτε την περιέργεια.

it-never-gets-easier

 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να γνωρίζεις γυναίκες και να ξεπεράσεις τους εσωτερικούς σου φραγμούς, σε περιμένουμε εδώ. Καλή εβδομάδα.

 

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.