Δύο Βασικές Ανησυχίες στις Γνωριμίες με Γυναίκες

Θέλω να φλερτάρω με περισσότερες γυναίκες

Γνωριμίες Με Γυναίκες : Ανησυχίες

Φοβάμαι ότι το να φλερτάρω με γυναίκες δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω συστηματικά.

Στις συναντήσεις μας με τα άτομα που έρχονται στα γραφεία μας, ακούω πολλές φορές την ίδια απορία ή ανησυχία.

Δεν θα σου κρύψω ότι στα πρώτα μου βήματα με προβλημάτισε κι εμένα αυτή η απορία. Συνήθως ακολουθούνταν από εκφράσεις και σκέψεις του τύπου:

“Μήπως είμαι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο;”

“Μήπως παρασυρθώ και μετά δεν μπορώ να σταματήσω;”

ανησυχίες για τις γνωριμίες με τις γυναίκες

Γύριζαν στο κεφάλι μου αρκετό καιρό και με οδήγησαν σε μεγάλους περίπατους στους δρόμους της Αθήνας, προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλω ακριβώς και τι είναι καλό για εμένα.

Προχωρώντας μπροστά το χρόνο, στο τώρα, κάθε φορά που ακούω αυτές τις απορίες από μαθητές μας, χαμογελάω όλο νόημα γιατί ξέρω από πού προκύπτουν

Στην αρχή πίστευα ότι είναι λογικό να μου κάνει αυτές τις ερωτήσεις κάποιος που είναι 40 ή πενήντα χρονών (Φυσικά κι έχουμε και τέτοιο κόσμο, τι περίμενες;). Αργότερα διαπίστωσα ότι την ίδια αγωνία κουβαλάνε και οι τριαντάρηδες και οι εικοσάρηδες.

Στην αρχή πίστευα ότι είναι γνήσια αγωνία αλλά τελικά διαπίστωσα ότι είναι αμφιβολία και λίγο φόβος. Αμφιβολία για το “Μπορώ να τα καταφέρω;” και φόβος κυρίως για την έκθεση και την απόρριψη.

Αυτές είναι ερωτήσεις και ανησυχίες που τις εκφράζει κάποιος που ανακαλύπτει αυτόν τον κόσμο και που δεν μπορεί να φανταστεί τις δυνατότητες που έχει. Έχουμε πει ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας και μπορεί να φανεί από τις πρώτες στιγμές.

Αν σου δημιουργεί θέμα η έλλειψη αυτοπεποίθησης, δες παρακάτω πως να την ξαναβρείς.

Για Να Μην Έχεις Λοιπόν Απορίες Και Ανησυχίες Στις Γνωριμίες Με Γυναίκες , Ας Δούμε Μερικά Πράγματα Μαζί

Μία πρώτη δήλωση άγχους είναι το “Κι αν κολλήσω στο παιχνίδι και δεν μπορώ να ξεκολλήσω;” Οκ, και τι έγινε; Αν κολλήσεις και δεν θες να ξεκολλήσεις, σημαίνει ότι αυτό ήθελες να κάνεις εξ’ αρχής, απλά φοβόσουν.

Αν τρως ” κόλλημα ” εύκολα δες το βίντεο εδώ.

Οπότε, καλύτερα να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς και άσε τις διαμαρτυρίες. Ειλικρινά δεν έχω δει ποτέ κανέναν να διαμαρτύρεται γιατί κάνει πολύ σεξ ή γιατί γνωρίζει πολλές γυναίκες. Αλήθεια τώρα, φοβάσαι ότι θα εθιστείς που; Σε αυτό που σε καθορίζει ως ενεργό άντρα και σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και σιγουριά στη ζωή σου;

Το σίγουρο είναι ότι θα κολλήσεις μόνο αν θες. Και αντίστοιχα δεν θα κολλήσεις αν δεν θες ή δεν αντέχεις. Ο περισσότερος κόσμος, θέλει να μάθει τα περί φλερταρίσματος για να βρει μία γυναίκα και να κολλήσει εκεί. Εντάξει, αυτό το έκανες και πριν, με τη διαφορά ότι δεν τις γνώριζες μόνος σου αλλά μέσω γνωστών, στην ασφάλεια της παρέας.

ανησυχίες με τις γυναίκες

Εδώ έχεις την ευκαιρία να το κάνεις πολλές φορές και ανάμεσα σε πολλές γυναίκες να διακρίνεις αυτή που σε εκφράζει, σε καλύπτει και σε ικανοποιεί περισσότερο.

Είναι σαν να μου λες ότι έμαθες να διαλέγεις πεπόνια και με το πήρες ένα στο χέρι σου, βρήκες το καλύτερο. Εντάξει, ίσως το πεπόνι δεν ήταν και ο καταλληλότερος παραλληλισμός αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Η Δεύτερη Σημαντική Ανησυχία Στις Γνωριμίες Με Γυναίκες

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του  Apla+Andrika για να ξέρεις ποια λάθη να αποφύγεις στις πρώτες σου γνωριμίες και σχέσεις με τις γυναίκες.

Η άλλη σημαντική ανησυχία που εκφράζει ο περισσότερος κόσμος είναι η “Δεν μπορώ να παίζω με πολλές ταυτόχρονα γιατί δεν μου φαίνεται σωστό”.

Σωστό για πιο πράγμα; Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω τι είναι ηθικό και τι δεν είναι, γιατί δεν έχει νόημα. Ο κάθε ένας από εμάς, έχει τη δική του ερμηνεία και καλά κάνει. Οφείλω να σε ξαναρωτήσω όμως. Σωστό για πιο πράγμα;

Αυτή είναι μία πεποίθηση που κουβαλάμε από μικροί και που μας έχουν “φορτώσει” οι γονείς. Ότι το κορίτσι που θα γνωρίσεις, πρέπει να το φροντίσεις, να το περιποιηθείς, να πληρώσεις και να τις κάνεις όλα τα χατίρια.

Αυτό μας βάζει αυτόματα στη διαδικασία να σκεφτούμε, ότι μία τέτοια σημαντική επένδυση την κάνεις για κάποια που σκοπεύεις να κρατήσεις καιρό. Δεν λέει πουθενά όμως, αν το αξίζει αυτή που γνώρισες και αν έχει νόημα να ασχοληθείς παραπάνω.

ανασφάλειες με τις γυναίκες

Αντιλαμβάνομαι την επιθυμία του καθενός να θέλει να ξεκινήσει μία σχέση που θα κρατήσει καιρό και πιθανόν να είναι η ιδανική και η καλύτερη.

Αν όμως κάθε φορά που γνωρίζεις κάποια μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία, τότε σε περιμένει μεγάλη απογοήτευση

Κατ’ αρχήν δεν λέει κάπου ότι επειδή εσύ το σκέφτεσαι έτσι, έτσι το σκέφτεται κι εκείνη. Μπορεί να είναι τρεις φορές καλή, όχι απλά καλή αλλά όταν σε γνωρίσει να φλερτάρει με άλλους δύο ή και τρεις. Υπάρχει και η πιθανότητα να κάνει και σεξ μαζί τους. Και βασικά καλά κάνει.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι γυναίκες θέλουν ακριβώς ότι κι εμείς, οπότε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Η μαγκιά και η ικανότητα σε εσένα, είναι να την πείσεις ότι εσύ είσαι διαφορετικός και καλύτερος και αξίζει να ασχοληθεί μόνο μαζί σου.

Όταν γνωρίζεις κάποια, λοιπόν, μην περιμένεις με το τηλέφωνο στο χέρι, πότε θα σου στείλει μήνυμα για να την δεις. Φρόντισε να έχεις διαθέσιμες κι άλλες γυναίκες και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τις αφήσεις πίσω αν βρεις εκείνη που σε ικανοποιεί.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.