Δωρεάν Επίσκεψη

Καταλαβαίνουμε. Μερικές φορές το να επιτυγχάνεις ή να εξελίσσεσαι γρήγορα σε όλα είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον σε έναν περίπλοκο τομέα όπως οι γυναίκες και η κατάκτησή τους. 

Περίπλοκες σχέσεις – ανάγκη για περισσότερες γνωριμίες – δύσκολοι χωρισμοί,  ότι σε απασχολεί υπάρχει κάποιος από εμάς που μπορεί να καταλάβει.

Μη σκας. Αν έχουμε μάθει ένα πράγμα όλα αυτά τα χρόνια είναι πως σε όλα αυτά, υπάρχουν λύσεις. Άλλωστε, γίναμε τόσο καλοί σε αυτό, αντιμετωπίζοντας εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις.

Έλα να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Σε έναν φιλόξενο χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στον ηλεκτρικό, βρίσκονται τα γραφεία μας. Είναι ανοικτά για τους φίλους μας και είσαι ευπρόσδεκτος. Κλείσε ένα ραντεβού και η ομάδα μας θα είναι για σένα εκεί να σε κεράσει καφέ για μια αληθινή κουβέντα μεταξύ μας και μόνο. Αν συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα κιόλας, θα σε περιμένει ο καφές σου, έτσι όπως τον προτιμάς.

 

Μέσα σε λίγες ώρες θα σου στείλουμε την διεύθυνση και θα επικοινωνήσουμε για να βρούμε από κοινού τις ώρες που σε βολεύει.

Τσέκαρε και τον φοβερό χώρο που θα κάνουμε την συνάντησή μας!

 

Σε περιμένουμε!