Η Δουλειά μου Επηρεάζει τις Επιτυχίες που Εχω με τις Γυναίκες;

Η Δουλειά Μου Και Η Επιτυχία Με Τις Γυναίκες

Αν αναρωτιέσαι ” Η δουλειά μου επηρεάζει την επιτυχία με τις γυναίκες; ” η απάντηση είναι όχι. Εκτός αν το επιτρέψεις εσύ.

Για να πάρουμε τα πράγματα με μια απλή σειρά.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επιτυχία του Άνδρα είναι εφάμιλλη του επιπέδου του status του. Τουλάχιστον έτσι μετριέται στην σύγχρονη δυτική κοινωνία, στην οποία ανήκουμε. Έχει περάσει στην κουλτούρα μας και ας διαφωνούμε καμιά φορά με αυτό.

Η Δουλειά Μου Και Το Status

Τι εννοούμε status για έναν Άνδρα : Πόση δύναμη έχει, πόσους φίλους, πόσοι τον σέβονται, πως επηρεάζει καταστάσεις. Αλλά αυτό που θα συμφωνήσεις μαζί μου πως επηρεάζει όλα τα παραπάνω περιγράφεται στην απλή ερώτηση που σου κάνουν όλοι «Τι δουλειά κάνεις;».

Θα παρατηρήσεις στις προσεγγίσεις που κάνεις, οι γυναίκες που μόλις γνωρίζεις, συνήθως το ρωτάνε μετά ακριβώς από το όνομά σου. Και πίστεψέ με το όνομά σου παίζει πολύ δευτερεύων ρόλο.

Πολλοί σίγουρα πιστεύουν πως όσο καλύτερη δουλειά, τόσο πιο εύκολο να κερδίσεις το κορίτσι. Αλλά πόσο έτσι είναι τα πράγματα τελικά;  

Πόσο σημασία παίζει στο dating τι δουλειά κάνω; Η απάντηση είναι : Όσο σημασία του δίνεις εσύ.

Η δουλειά σου – σε ότι αφορά στις γνωριμίες σου με τις γυναίκες – σε επηρεάζει με 3 τρόπους.

#1. Αν Εσύ νιώθεις Άσχημα Για Τη Δουλειά Σου

Μερικές φορές κάνουμε δουλειές που δεν μας αρέσουν τόσο. Πρέπει να βγει το νοίκι και οι λογαριασμοί και το καταλαβαίνω. Το έχω κάνει και εγώ, όπως πολλοί άλλοι, όπως ενδεχομένως το έχεις κάνει και εσύ. Αν σου συμβαίνει τώρα – καθώς και η κατάσταση στην χώρα δεν σου δίνει και εξαιρετικές επιλογές – τότε στο τελευταίο ραντεβού σου, ακριβώς σε αυτό το κομμάτι να ένιωσες κάπως άσχημα.

Φαντάσου το. Η παρουσίαση μιας δουλειάς που δεν σου αρέσει σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Άθλος. Ίσως να αποφύγεις την απάντηση – ίσως να απαντήσεις μονολεκτικά και γρήγορα να πεις κάτι άλλο – ίσως να πεις ψέματα για να νιώσεις εσύ (και όχι αυτή) καλύτερα.

Όμως η ενδεδειγμένη λύση είναι μία. Η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι κάνεις κάτι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο και σίγουρα έχει κάποια στοιχεία που σου αρέσουν.

Δύσκολο πράγμα η αλήθεια… Δες και το σχετικό επεισόδιο από τοελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Ίσως είναι χάλια τώρα αλλά έχει προοπτικές. Γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μαθαίνεις πράγματα που δεν θα μάθαινες ποτέ. Η αμοιβή είναι πολύ καλή. Σε κάνει να φθάνεις και να ξεπερνάς τα όριά σου. Σε ετοιμάζει για την επόμενη καλύτερη εργασία σου.

Παρουσίασε αυτά. Τίποτα άλλο. Κάθε δουλειά έχει κάποια καλά στοιχεία. Εκτός αν είσαι επαγγελματίας δολοφόνος ή έμπορος ναρκωτικών. Ναι τότε έχεις ένα θεματάκι.

Με εξαίρεση τον Scarface – Αγαπάμε. 

scarface

 

ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ότι δουλειά και να κάνεις πάω στοίχημα ότι μπορώ να σου βρω 5 καλά στοιχεία για αυτήν μέσα σε 30 λεπτά κουβέντας – οπότε αν θες βοήθεια σε αυτό, εδώ είμαι

#2. Αν Αυτή Νιώθει Άσχημα Για Την Δουλειά Που Κάνεις

Συμβαίνει. Και καλούμαστε να το διαχειριστούμε. Μπορείς να την πείσεις ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου ενώ δεν της αρέσει η δουλειά σου; Ίσως να μπορείς. Αξίζει όμως να έχεις στη ζωή σου μια γυναίκα που σε κρίνει για την δουλειά – που ενδεχομένως αναγκάζεσαι να κάνεις –  και κρίνει τόσο επιφανειακά;

Θυμάμαι κάτι ταινίες που η γενιά των γονιών μας μεγάλωσε παρακολουθώντας. Ο «φτωχός πλην τίμιος» χτίστης / σερβιτόρος ή οτιδήποτε που δεν τον θέλει η πλούσια μεγαλοπιασμένη κόρη του εφοπλιστή. Και αυτός να ξεφυσάει.

Ο Χάρρυ Κλυν, στον αντίστοιχο ρόλο, είχε πιάσει ακριβώς το νόημα!

 χαρυ κλυν

Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Αν αγχώνεσαι για το ότι δεν σε θέλει κάποια για την δουλειά σου, τότε το πρόβλημα δεν το έχει αυτή. Το έχεις εσύ.

Δεν αξίζει. Απλά προχώρα παρακάτω.

#3. Αν Δεν Υπάρχει Καθόλου Δουλειά

Εδώ έχουμε πληθώρα επιλογών. Ακόμα και αν σε απέλυσαν, μπορείς να το αξιοποιήσεις υπέρ σου.

Tip
Θυμάμαι σε κάποιο bootcamp που ένας μαθητής εν τέλει το αξιοποιούσε σαν ερώτηση για να ξεκινήσει κουβέντα. “Θα έβγαινες με το αφεντικό σου, γιατί μόλις απολύθηκα επειδή δεν ήθελα να βγω με την προϊσταμένη μου που μου την έπεσε στεγνά” 

Μια φάση ανεργίας, είναι δύσκολη και δεν ξέρει κανείς καλύτερα από τον ίδιο τον άνεργο τι περνάει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα σε ραντεβού και στο να έχει γυναίκες στη ζωή του.

ΟΜΩΣ…

Μια Όμορφα Αφηγημένη Ιστορία Ανεργίας, Μπορεί Να Δείξει Για Σένα

1) Πως έχεις χιούμορ : «Καλά δεν φαντάζεσαι πόσο ωραίο είναι να μη χρειάζεται να σηκωθείς το πρωί. Ναι ΟΚ πάω και σε καμιά συνέντευξη να δω αν μου κάνουν για αφεντικά, τους απολύω και φεύγω.»

2) Πως έχεις προοπτικές : «Είμαι ανάμεσα σε κάποιες επιλογές αλλά θέλω το επόμενη βήμα μου να μου δίνει προοπτικές εξέλιξης, οπότε παίρνω το χρόνο μου.»

3) Πως έχεις αξίες : «Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να δεχθώ πως οι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να αμείβονται τόσο άσχημα, οπότε ψάχνω για κάτι που θα νιώθω ότι μου αξίζει και θα με κάνει να προσφέρω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.»

Και άλλα – που μάντεψε : είναι ελκυστικά.

Και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά είναι εκείνα που σου εξασφαλίζουν την επιτυχία με τις γυναίκες.

Τώρα, αν τα κατάφερες να δημιουργήσεις έλξη, δες εδώ το βίντεο με τα 10 σημάδια ότι την ελκύεις.

Αν νιώθεις κάτι από τα παραπάνω και αντιμετωπίζεις μια περίπτωση που δεν καλύψαμε επαρκώς, πριν βγεις το επόμενο ραντεβού, πάρε μας ένα τηλέφωνο να το συζητήσουμε.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.