Δύσκολες Συνθήκες για Φλερτ και πώς να τις Ξεπεράσεις

Μερικές Φορές Έρχεσαι Αντιμέτωπος Με Δύσκολες Συνθήκες Για Φλερτ…

Το καλύτερο είναι να έχεις το φλερτ στο μυαλό σου σαν μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία, όπως δηλαδή είναι στην πραγματικότητα.

Ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Καθώς προκύπτουν δύσκολες συνθήκες για φλερτ, όπως για παράδειγμα η περίοδος της καραντίνας που περάσαμε πρόσφατα. Τις οποίες δεν ξέρεις πώς να τις αντιμετωπίσεις και να τις ξεπεράσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιες είναι αυτές και τι μπορείς να κάνεις, αν βρεθείς ποτέ σε αντίστοιχη κατάσταση.

Δύσκολες Συνθήκες Για Φλερτ: Η Απόσταση Και Η Έλλειψη Χρόνου

δύσκολες συνθήκες για φλερτ

Η περίοδος της καραντίνας ήταν μια ειδική περίπτωση, όμως περιπτώσεις με δύσκολες συνθήκες για φλερτ μεταξύ των δύο φύλων λόγω απόστασης και έλλειψης χρόνου, θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Η χρήση της τεχνολογίας προς όφελος σου σε αυτές τις συνθήκες μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Φτιάχνοντας ένα προφίλ σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών, θα μπορέσεις να φλερτάρεις από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεσαι, ακόμη και αν ο χρόνος σου είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Εκτός του ότι υπάρχουν πλέον αμέτρητες εφαρμογές, έχουν πια και πολλά μέλη, κάθε ηλικίας, ώστε να βρεις την κατάλληλη γυναίκα για να φλερτάρεις.

Μάλιστα, το online dating έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δύσκολες συνθήκες για φλερτ.

#1. Προχωράς Με Τον Ρυθμό Σου

Φλερτάροντας μέσω κάποια εφαρμογής έχεις το χρόνο να σκεφτείς μια καλή και έξυπνη απάντηση, ακόμη και αν δεν είσαι ετοιμόλογος.

Φυσικά, κάνοντας πρακτική σε αυτό, θα δεις ότι θα γίνεις ετοιμόλογος και στην “κανονική” επικοινωνία.

Έτσι, στο φλερτ μέσω κάποιας εφαρμογής μπορείς να προχωρήσεις με το ρυθμό σου, κάτι που θα φανεί χρήσιμο, ιδιαίτερα για κάποιον που δεν είναι και τόσο έμπειρος.

#2. Αποκτάς Πρόσβαση Σε Πολλές Γυναίκες

Μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών θα σου δοθεί η δυνατότητα να προσεγγίσεις πολλές και διαφορετικές γυναίκες.

Θα διαπιστώσεις ότι στις διάφορες εφαρμογές μπορείς εύκολα να αναζητήσεις κοπέλες με παρεμφερή ενδιαφέροντα και με προσωπικότητα που θα συμβαδίζει με τα κριτήρια σου.

Μάλιστα, σχετικά με τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζεις αν μια γυναίκα είναι κατάλληλη για σένα, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika εδώ.

#3. Το Φλερτ Είναι Εξίσου Διασκεδαστικό Στο Διαδίκτυο

Όπως και το φλερτ έξω στον δρόμο, έτσι και το φλερτ μέσω διαδικτύου, μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό.

Θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θα γελάσεις και θα σου δοθεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η ο σκοπός της online γνωριμίας, για να έχει νόημα, είναι να οδηγήσει σε μια πραγματική συνάντηση σύντομα.

Αφού λοιπόν είδαμε τα κύρια πλεονεκτήματα, ας προχωρήσουμε με κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δύσκολες συνθήκες για φλερτ, όταν φτιάξεις προφίλ σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών.

Συμβουλές Για Να Ξεπεράσεις Τις Δύσκολες Συνθήκες Στο Φλερτ

#1. Το Προφίλ Είναι Η Εικόνα Σου

δύσκολες συνθήκες στο φλερτ και πως να τις ξεπεράσεις

Το προφίλ που θα φτιάξεις, όσα θα γράψεις σε αυτό και οι φωτογραφίες που θα επιλέξεις είναι η εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν έχεις αρκετό χρόνο, θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω, ώστε να φτιάξεις ένα προφίλ που θα ξεχωρίζει.

Το θετικό είναι ότι μπορείς να το φτιάξεις σταδιακά, όποτε θα βρίσκεις διαθέσιμο χρόνο.

Ξεκίνησε ανεβάζοντας μερικές καλές και ευδιάκριτες φωτογραφίες που θα εκφράζουν την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα σου.

Συνέχισε, γράφοντας μια μικρή, αλλά περιεκτική περιγραφή του εαυτού σου. 

Γράψε συνοπτικά ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου και τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους. 

#2. Στείλε Ένα Μήνυμα Διαφορετικό Από Τα Άλλα

Οι γυναίκες σε αυτές τις εφαρμογές λαμβάνουν σε καθημερινή βάση μηνύματα, τα οποία στην πλειονότητα κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Μηνύματα όπως “Γεια, τι κάνεις” και “Καλησπέρα” ή και μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο δεν πρόκειται να σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να τραβήξεις την προσοχή μιας γυναίκας.

Φρόντισε το πρώτο σου μήνυμα να είναι κάτι που θα την κάνει να θελήσει να αφιερώσει χρόνο, να δει το προφίλ σου και να σου απαντήσει.

Κάνε ένα σχόλιο βασιζόμενος σε κάτι που γράφει στο προφίλ της ή σε κάποια από τις φωτογραφίες της.

Όταν σου απαντήσει, φρόντισε να διατηρήσεις μια ροή στη συζήτηση, ώστε να της κρατήσεις το ενδιαφέρον και σταδιακά να την κάνεις να ασχολείται μόνο μαζί σου, δημιουργώντας επαρκή σύνδεση.

Συζητώντας για διάφορα θέματα, θα δημιουργηθεί οικειότητα, κάτι που θα χρειαστεί, για να συνεχιστεί η γνωριμία στα επόμενα επίπεδα.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο του Θέμη με ποια θέματα συζήτησης θα δημιουργήσεις ερωτική έλξη.

 

#3. Μην Μείνεις Στο Στάδιο Της Online Συζήτησης

Ο στόχος σου από μια γνωριμία, όσο και αν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες για φλερτ, είναι να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση και μάλιστα σύντομα.

Αυτό είναι σημαντικό, αρχικά για εσένα, καθώς όταν δεν έχεις αρκετό χρόνο, δεν μπορείς να τον σπαταλάς σε ατέρμονες συζητήσεις, χωρίς προοπτική συνάντησης.

Θέλεις τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν γρήγορα και αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο να προχωρήσετε, αλλιώς θα πρέπει να συνεχίσεις με κάποια άλλη γυναίκα.

Βέβαια, η πρώτη συνάντηση με  μια γυναίκα δεν πηγαίνει πάντα και τόσο καλά!

Δες τις δικές μας ιστορίες με καμμένα πρώτα ραντεβού, στο παρακάτω απολαυστικό επεισόδιο από το ελληνικό  podcast του Apla+Andrika.

Δύσκολες Συνθήκες Για Φλερτ: Στο Χώρο Εργασίας

Ακόμη μια δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του φλερτ στον χώρο εργασίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση τα πράγματα μπορεί να γίνουν εξαιρετικά δύσκολα και αν δεν το χειριστείς σωστά, μπορεί να βρεθείς απολυμένος, να πάρεις μετάθεση ή ακόμη και να κατηγορηθείς για σεξουαλική παρενόχληση.

Θα πρέπει λοιπόν να είσαι 100% σίγουρος όχι μόνο ότι η γυναίκα ενδιαφέρεται, αλλά και ότι είναι αξιόπιστη, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Δώσε βάση στις μικρές λεπτομέρειες που θα σου δείξουν ότι ενδιαφέρεται.

– Σε κοιτάζει διαρκώς

– Μιλά με υπαινιγμούς

– Μοιράζεται προσωπικά θέματα μόνο μαζί σου

– Επιδιώκει να είναι δίπλα σου και να δουλεύει μαζί σου

– Σου στέλνει μηνύματα στα social media

φλερτ στο χώρο εργασίας

Αν τώρα εντοπίσεις κάποιο ή κάποια από αυτά τα σημάδια, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή και μόνο εφ’ όσον είσαι απολύτως βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει αντίκτυπος στην επαγγελματική σου ζωή.

Το ιδανικότερο θα ήταν να δείξεις επαγγελματισμό και να μην βάλεις μερικές μικρές ευχάριστες στιγμές πάνω από την καριέρα σου.

Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν γυναίκες για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα οπουδήποτε αλλού, εκτός χώρου εργασίας.

Κλείνοντας,

Όπως μπορείς να αντιληφθείς παρά τις δύσκολες συνθήκες για φλερτ, πάντα υπάρχουν λύσεις.

Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος και να μην δυσκολεύεις τον εαυτό σου, όχι μόνο στο φλερτ, αλλά και κατ’ επέκτασιν σε κάθε τομέα της ζωής.

 Μάθε πως να εξελίξεις τις ικανότητές σου στο φλερτ. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.