Δύσκολος Χωρισμός – Apla + Andrika #103

Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος.
Η ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι εκείνη την στιγμή αλλάζει και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή κάποια πράγματα.

Κάποιοι όμως χωρισμοί είναι πιο δύσκολοι από κάποιους άλλους.
Γιατί και ο χωρισμός, όπως όλες οι καταστάσεις στην ζωή, έχει τον τρόπο του.

Μπορεί να γίνει με σωστό τρόπο, μπορεί όμως και όχι.

Στην περίπτωση που ο άνθρωπος που ήσουν μαζί του, σε χωρίζει με σκληρό τρόπο, αυτό μπορεί να σε πληγώσει περισσότερο και από τον ίδιο τον χωρισμό. Βέβαια, αν το καλοσκεφτείς, ο τρόπος με τον οποίο σε χωρίζει, λέει περισσότερα για εκείνη παρά για εσένα. Σκέψου το έτσι και θα γίνουν όλα πιο εύκολα!

Μπορεί βέβαια κι εσύ να κάνεις λάθος όταν χωρίζεις. Είναι ανθρώπινο μεν, αλλά πρέπει να το αναγνωρίζεις δε.

Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, δεν υπάρχουν οδηγίες. Είναι κάτι που είναι δύσκολο, ακόμα κι αν είσαι εσύ που παίρνεις την απόφαση. Όμως υπάρχουν συμπεριφορές που μπορείς και πρέπει να αποφύγεις. Μην ξεχνάς ότι αντίστοιχα είχες επιλέξει να είσαι με την κοπέλα που τώρα χωρίζεις. Οπότε χρειάζεται και στον χωρισμό να δείξεις τον πρέποντα σεβασμό.

Και φυσικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μετά τον χωρισμό τα πράγματα να γίνονται χειρότερα και να πιέζεσαι ή να πιέζεις ακόμα περισσότερο από πριν.

Σήμερα λοιπόν στο Apla + Andrika, συζητάμε για χωρισμούς. Καταστάσεις που μας πλήγωσαν ή μας εκνεύρισαν. Αλλά και λάθη που εμείς κάναμε.

Σημασία έχει βεβαίως και ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζεις να χειριστείς την κατάσταση σε έναν χωρισμό.

Γιατί τελικά είναι δική σου απόφαση το πώς θα αποφασίσεις να εξελίσσεσαι στην ζωή σου.
Και ο δρόμος της εξέλιξης είναι δύσκολος, αλλά και ο καλύτερος που θα αποφασίσεις ποτέ να πάρεις.

Μείνε μέχρι το τέλος και γράψε μας στα σχόλια την δική σου εμπειρία από χωρισμούς.

Και εάν θέλεις να αποκτήσεις όλη την εμπειρία που χρειάζεσαι για να μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δύσκολη κατάσταση, δες εδώ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.