Έχεις Αρκετό Ενδιαφέρον Όταν Κάνεις μια Προσέγγιση;

Έχεις αρκετό ενδιαφέρον;

 Παρουσίαζεις Αρκετό Ενδιαφέρον Σαν Άνδρας ;

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα και δεν είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου, συχνά αναρωτιέσαι αν έχεις αρκετό ενδιαφέρον. Για τους περισσότερους άνδρες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο φλερτ, υπάρχει αυτό  και είναι ακόμα πιο τρομακτικό και από το άγχος προσέγγισης.

σου δείχνει ενδιαφέρον

Αν το σκεφτούμε λίγο, στην πραγματικότητα το άγχος προσέγγισης δεν έχει να κάνει με φόβο για την καθαυτό προσέγγιση. Ο καθένας μπορεί να επιτύχει στο να πάει να μιλήσει σε κάποιον (ή κάποια, για τους σκοπούς μας). Το μόνο που έχει να κάνει ένα να ανοίξει το στόμα του, να πει κάτι, και είναι επιτυχημένος.

Αλλά αυτό που τρομάζει τους ανθρώπους είναι το μετά. Την πιθανότητα όπου παρόλο που της μιλάς, αυτή δεν ενδιαφέρεται για εσένα.

Άρα αυτό που φοβίζει τους περισσότερους άνδρες είναι το ενδεχόμενο η κοπέλα για την οποία ενδιαφέρονται να μην ενδιαφέρεται εξίσου για αυτούς. Κατανοώ ότι είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να πληγώσει κι εσένα. Και κάπου εδώ βρίσκεται ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνδρες δεν προσεγγίζουν.

Τι Μπορείς Να Κάνεις Για Να Κερδίσεις Το Ενδιαφέρον Της;

Μάθε πώς να εκφράζεις αρχικά το δικό σου ενδιαφέρον παρακολουθώντας το παρακάτω video:

Πως την κάνεις όμως να αρχίσεις να ενδιαφέρεται για εσένα και την επικοινωνία σας; Πως την κάνεις αφού ξεκινήσει η συζήτηση να θέλει και να την συνεχίσετε; Με το να είσαι ελκυστικός και ενδιαφέρων τύπος. Πραγματικά ενδιαφέρων όμως. Και κυρίως πιο ενδιαφέρων και ελκυστικός από κάθε άλλο τύπο με τον οποία μίλησε εκείνη την ημέρα.

Και είναι δυνατό να είσαι εσύ αυτός. Να σου πω την αλήθεια είμαστε τυχεροί, γιατί αυτό είναι και το σημείο που οι περισσότεροι άνδρες φοβούνται, γιατί φοβούνται να είναι ενδιαφέροντες και να ξεχωρίζουν, λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Και έτσι δεν φροντίζουν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τρόπο που δημιουργεί επιτυχία. Κάτι που είναι καλό για εμάς, καθώς στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ μικρός ανταγωνισμός. Άρα πιο εύκολο να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γυναικών.

Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες βγαίνουν έξω για να περάσουν καλά. Και όχι για να ξοδέψουν χρόνο μιλώντας με έναν βαρετό τύπο. Καμία δεν το θέλει αυτό. Γιατί το βαρετό δεν είναι ελκυστικό.

Και είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα οι γυναίκες προσεγγίζονται (είτε στον πραγματικό κόσμο, είτε στο facebook) από ατελείωτο αριθμό περίεργων και παράξενων τύπων που τους μιλάνε και συμπεριφέρονται αρκετά άτσαλα (για να είμαι επιεικής). Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα χρειαζόταν και πολύ για να αναπτύξεις και εσύ τη συνήθεια να απορρίπτεις όποιον σου μιλάει. Κι εσύ το ίδιο θα έκανες. Είναι ο αυτόματος τρόπος με τον οποίο θα αντιδρούσε ο καθένας σε κάποιον άγνωστο που θέλει κάτι από αυτόν.

Σημαίνει αυτό ότι είναι αδύνατο να ξεκινήσεις συζήτηση με κάποια κοπέλα; Κάθε άλλο.

Την προσεγγίζεις της μιλάς, αλλά είσαι ακόμα ένα ξένος για αυτήν. Αν όμως αντί μόνο να ζητάς από αυτήν (το τηλέφωνό της, να βγείτε, να κάνετε σεξ κλπ) , αρχίσεις με την παρουσία σου να προσφέρεις αξία χωρίς αρχικά να ζητάς, θα θέλει από μόνη της να μείνεις εκεί, θα θέλει από μόνη της να σε ξαναδεί. Όταν είσαι άνδρας υψηλής αξίας συμβαίνει κάτι μαγικό:
  • Οι γυναίκες σταματούν να αναρωτιούνται πότε θα φύγεις από την παρέα τους. Δείχνουν ενδιαφέρον πια.
  • Δεν κοιτάνε η μία την άλλη για να δουν αν όλα είναι καλά με τη φίλη τους και να συντονιστούν για να καταφέρουν να σε διώξουν.
  • Δεν είναι πια αμυντικές.

Επίσης, μπορείς να δεις παρακάτω το βίντεο με τα 10 σημάδια ότι την ελκύεις, εφόσον πιστεύεις ότι παρουσιάζεις αρκετό ενδιαφέρον για να το πετύχεις.

Αντίθετα, παρατηρείς ότι ενδιαφέρονται για τη συζήτηση. Και είσαι εσύ η πηγή αυτού του ενδιαφέροντος. Και όσο πιο ενδιαφέρων τύπος είσαι, τόσο πιο πολύ θα θέλουν να συνεχίσει η επικοινωνία σας. Καμία δεν θα θέλει να φύγεις γρήγορα.

Επομένως, τώρα ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο σημείο κλειδί. Το σημείο που πια η γυναίκα δεν αναρωτιέται αν είσαι βαρετός ή creepy, αλλά το σημείο που αρχίζει να σκέφτεται ότι είσαι ένας cool και ενδιαφέρων τύπος που θέλει να γνωρίσει καλύτερα!

Αν δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, τότε μάλλον δεν επικοινωνείς σωστά τον εαυτό σου και τους σκοπούς σου. Αν νιώθεις έτοιμος να αρχίσεις να επικοινωνείς σωστά, ως Άνδρας Αξίας, δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.