6 Λόγοι Γιατί δεν μου Έδωσε το Τηλέφωνο της!

Υπήρξε ενδιαφέρον, όμως τελικά δεν ήθελε να σου δώσει το τηλέφωνο της. Για ποιο λόγο συνέβη;

Είμαι σίγουρος ότι σου έχει συμβεί και εσένα κάποιες φορές ενώ μιλούσες και διασκέδαζες με την γυναίκα που είδες και σου άρεσε, όταν ήρθε η ώρα να της ζητήσεις το τηλέφωνο της, κάτι άλλαξε.

Τι ακριβώς;

Αν και έδειχνε να περνάει όμορφα μαζί σου, χαμογελούσε, έδειχνε ενδιαφέρον για την δουλεία σου και άλλα θέματα που συζητούσατε, όταν κατέληγες στην ουσία για να την ξαναδείς, έμενες με μία απρόσμενη δικαιολογία.

Δεν δίνω έτσι το τηλέφωνο μου.

Εσύ όπως είναι φυσικό απορούσες, μήπως έκανες κάποιο λάθος κατά την διάρκεια της επικοινωνίας σας και χάλασες το κλίμα.

Όμως, θα ήθελα να σου πω και θα το καταλάβεις και εσύ όσο περισσότερο θα ασχολείσαι, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα μπορεί να αρνηθεί τελικά να σου δώσει τον αριθμό της.

Αυτό που έχει σημασία για εσένα και θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό, είναι ο τρόπος που θα δημιουργήσεις οικειότητα και έλξη με την γυναίκα που σου αρέσει, οπότε να νιώσει άνετα και σίγουρη ότι θέλει να σε ξαναδεί.

Πρόσεξε, δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν για κάτι, αλλά εάν φροντίσεις να περνάει όμορφα μαζί σου όπως και εσύ με εκείνη, θα καταλάβεις ότι είναι η φυσιολογική συνέχεια των πραγμάτων να βρεθείτε ξανά μαζί.

Ας δούμε όμως κάποιους αρκετά πιθανούς λόγους για τους οποίους αρνείται να σου δώσει το τηλέφωνο της.

#1. Είναι Ευγενική Όμως Δεν Σε Γνωρίζει Αρκετά
Για Να Σου Δώσει Τηλέφωνο 

ειναι ευγενική αλλα δεν σου δινει τηλέφωνο

 

Ενώ είσαι στην παρέα της και υπάρχει καλή διάθεση, όταν έρχεται η στιγμή που θα κανονίσεις να την ξαναδείς δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από εκείνη.

Πολύ συχνά συμβαίνει αυτό και ενώ η κοπέλα μπορεί να σου δείχνει κάποιο τυπικό ενδιαφέρον για λόγους ευγένειας, αλλά στο τέλος χαμογελαστή να σε απορρίπτει.

Ίσως δεν ήθελε να σε αποπάρει και να γίνει κακιά μαζί σου και έτσι σε αρχικό επίπεδο δεν ήταν αρνητική, αφού σου έδωσε όμως χρόνο και δεν ένιωσε κάποια έλξη για εσένα έμεινε στα τυπικά ξεκαθαρίζοντας σου ότι δεν θα την ξαναδείς.

#2. Έχει Σχέση Και Δεν Θέλει Να Σου Δώσει Το Τηλέφωνό Της

σε σχεση

Είτε λόγω του ότι δεν θέλει να απατήσει, είτε επειδή δεν σε εμπιστεύεται για να το κάνει μαζί σου, δεν θέλει να μπλέξει και να σου δώσει τον αριθμό της.

Φαντάζομαι ότι και πάλι θα ήταν ευγενική και υπέθεσες ότι θα πάει καλά, όμως αν είχες προχωρήσει την διαδικασία καλύτερα θα είχες καταλάβει αν πράγματι έχει σχέση νωρίτερα και δεν θα έμενες με την απορία αυτή.

Ίσως να μην την άγγιζες όσο θα έπρεπε ή να μην είχες εκφράσει τις προθέσεις σου για εκείνη και έτσι δεν κατάλαβες ότι δεν ενδιαφέρεται, παρά μόνο για τα τυπικά της συζήτησης.

Και μπορείς να εκφράσεις τις προθέσεις σου, όπως δείχνει και στο παρακάτω βίντεο:

#3. Εργάζεστε Στον Ίδιο Χώρο Και Δεν Θέλει
Να Κάνει Τα Πράγματα Πολύπλοκα

δουλευετε μαζι, δεν θα σου δωσει τηλέφωνο

Αν πιθανόν είστε στην ίδια δουλειά ή γνωρίζεστε, από εκεί έχει πολλούς λόγους να μην θέλει να προχωρήσει μαζί σου.

Εξαρτάται φυσικά από πολλούς παράγοντες, όπως η θέση που έχει ο καθένας σας, για παράδειγμα σε μία εταιρεία, και τις συνέπειες που θα είχε αν έκανε κάποια σχέση μαζί σου.

Από την άλλη μεριά, μπορεί να μην θέλει να χαλάσει την επαγγελματική της σχέση και να ανακατέψει τα προσωπικά της σε αυτήν, ειδικά εάν είναι γυναίκα με αρκετές ερωτικές επιλογές στη διάθεση της.

#4. Δεν Διεκδίκησες Όσο Θα Έπρεπε Για Να Την Ξαναδείς

επιμονη

Πολλές φορές, λόγω πίεσης που νιώθουμε θεωρούμε ότι η γυναίκα που φλερτάρουμε θα καταλάβει αμέσως τα θέλω μας και περιμένουμε να μας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Όμως μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να κάνεις τα πράγματα απλά, εκφράζοντας μια φυσική σου ανάγκη με όμορφο και ελκυστικό τρόπο που να κάνει την γυναίκα να ενδιαφερθεί για να σου δώσει το τηλέφωνο της.

Άρα λοιπόν, να περιμένεις να σε δοκιμάσει και εκείνη και όχι να σου τα προσφέρει όλα στο πιάτο, οπότε μείνε άνετος και προσπάθησε το ξανά μετά από λίγο.

Και φυσικά, ίσως να φοβάσαι να της δείξεις πως σου αρέσει, οπότε δες το παρακάτω βίντεο:

#5. Δεν Δημιούργησες Οικειότητα Και Έλξη
Για Να Σου Δώσει Τηλέφωνο 

ελξη

Αρκετά συχνά, όταν βρισκόμαστε με μία γυναίκα που μας αρέσει βιαζόμαστε να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε και έτσι πέφτουμε σε αρκετά λάθη.

Τα σημαντικότερα από αυτά που ξεχνάμε, είναι ότι δεν έχουμε δημιουργήσει οικειότητα μαζί της ή ότι δεν αναπτύξαμε έλξη ανάμεσα μας και προχωρήσαμε στα επόμενα στάδια επικοινωνίας τα οποία μας φέρνουν σε αμηχανία με την γυναίκα που προσεγγίσαμε.

Είναι καθοριστικής σημασίας να ακολουθείς βήμα-βήμα την επικοινωνία και να μην παραλείπεις κανένα κομμάτι της, εφόσον θες να έχεις μια επιτυχημένη προσέγγιση.

#6. Απλά Δεν Ενδιαφέρεται Για Να Σου Δώσει Το Τηλέφωνό Της

δεν ενδιαφερεται

Υπάρχει η πιθανότητα να τα έχεις κάνει όλα καλά, η γυναίκα που προσέγγισες να μην έχει ενδοιασμούς για εσένα, όμως και πάλι παρά το ενδιαφέρον που έδειξε δεν ήθελε να δώσει συνέχεια για να σε συναντήσει ξανά.

Πολλές φορές, επειδή δεν είμαστε στο μυαλό του άλλου και στον τρόπο που σκέφτεται, υπάρχει περίπτωση να παρανοήσουμε τα λόγια και τις πράξεις του.

Ίσως να είχε κάποιους προσωπικούς λόγους που ενώ έδειξε την διάθεση να φλερτάρει, να το άφησε μέχρι εκεί.

Μπορεί να βγήκε πρόσφατα από κάποια σχέση και να μην είχε διάθεση αυτόν τον καιρό, ίσως να πιεζόταν κοινωνικά από κάποια φίλη της που ήταν παρών εκείνη την στιγμή, ίσως να ήταν κακή χρονικά συγκυρία και πολλά άλλα.

Όλα αυτά όμως είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στο τρόπο που θα συνεχίσεις να εκφράζεσαι και κυρίως να νιώθεις άνετος με αυτόν για να μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι.

Τέλος, το σημαντικό είναι να μην πτοείσαι από την απόρριψη, στο κάτω κάτω, όλα μια εμπειρία είναι. Διδακτική και πολύτιμη θα προσθέσουμε. Απλά συνέχισε να προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. Έχε πάντα επιλογές και αυτοπεποίθηση. Που είναι και το πιο ελκυστικό αντρικό χαρακτηριστικό!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.