Έφαγα Κόλλημα : Γιατί Συνεχίζουμε να Κυνηγούμε Αφού Απορριφθήκαμε!

Έφαγα Κόλλημα !

Σίγουρα ένα κόλλημα με κάποια γυναίκα το έχεις φάει και εσύ λίγο πολύ.

Είναι μια κατάσταση που μπορεί να σε βγάλει εκτός ελέγχου σίγουρα. Ειδικώς όταν οι προσδοκίες μας από αυτή την κατάσταση και από αυτή την σχέση, δεν εκπληρώνονται.

Στο σημερινό video ο Χρήστος μιλάει για το κόλλημα και γιατί συνεχίζουμε να κυνηγάμε την γυναίκα που κολλήσαμε, αφού έχουμε ήδη απορριφθεί.

#1. Τι μας κάνει να ξενυχτάμε και να θυσιάζουμε ύπνο για εκείνη την γυναίκα;
#2. Ποια είναι η χημεία που μας φέρνει σε μια τέτοια κατάσταση;
#3. Υπάρχει περίπτωση το κόλλημα να είναι πραγματικά χρήσιμο;
#4. Τι σημαίνει όταν λέμε ότι το κόλλημα είναι μια προσωπική προβολή;
#5. Ποιος ο ρόλος της προσμονής υλοποίησης των ονείρων που κάνουμε με το άτομο αυτό;
#6. Πώς η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια επηρεάζει τις δυναμικές μεταξύ σας;
#7. Πώς σε επηρεάζει η έλλειψη γυναικών στη ζωή σου;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Έφαγα Κόλλημα : Αν Σου Άρεσε Το Video 

γιατί έφαγες κόλλημα

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Επίσης πώς να αποφύγεις τα λάθη στο φλερτ. Δεν χρειάζεται να τρως κολλήματα με τις γυναίκες.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες φλερτ, ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. 

Αύξησε την αυτοπεποίθησή σου για να μην τρως κολλήματα με τις γυναίκες.

πως να μην τρως κόλλημα

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων στο φλερτ  αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.