Είναι Καλή Ιδέα να Κάνω Σεξ με την Πρώην μου;

Η σχέση τελείωσε και πλέον η επικοινωνία σας είναι σπάνια, έως και μηδενική. Εμφανίζεται ξαφνικά η ευκαιρία να κάνεις σεξ με την πρώην σου. Τι κάνεις;

Μετά από έναν χωρισμό, το σεξ με μια πρώην μπορεί να σου φαίνεται καλή ιδέα. Υπάρχει οικειότητα, γνωρίζετε τι αρέσει στον καθένα και έχετε μια ιστορία.

Αυτή η ιστορία βέβαια μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο. Παρόλα αυτά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 σε 1000 άτομα βρέθηκε ότι το 56% δεν είχε κάνει σεξ με πρώην. Υπήρχε όμως ακόμη ένα ποσοστό 44% που είχε κάνει.

Από αυτό το 44% το 54% ήταν γυναίκες.

Το σεξ με την πρώην μπορεί να είναι καλή ιδέα που θα προσφέρει ικανοποίηση σε κάποιους, και όχι και τόσο καλή για κάποιους άλλους.

Γιατί;

Το σεξ με την πρώην σου είναι βολικό και ποιοτικότερο από το σεξ με κάποια γυναίκα που μόλις γνώρισες. Μοιάζει όμως να καθυστερεί το αναπόφευκτο και να σε αποτρέπει από το να προχωρήσεις την ζωή σου.

Τις περισσότερες φορές ο ένας από τους δύο, μετά το σεξ, καταλήγει να έχει ισχυρότερα συναισθήματα για τον άλλον και να θέλει να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης. Όταν όμως ο χωρισμός είναι οριστικός, αυτό μπορεί να φέρει μόνο δράματα και ταλαιπωρία και για τους δύο.

Πέραν αυτού, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η πρώην να σε χρησιμοποιεί, για να κάνει σεξ χωρίς δεσμεύσεις, μέχρι να γνωρίσει κάποιον άλλον άντρα ή ακόμη χειρότερα, μέχρι να κάνει σεξ με κάποιον που έχει ήδη γνωρίσει.

Γίνεται Η Πρώην να Θέλει Μόνο Σεξ;Η σχέση τελείωσε και πλέον η επικοινωνία σας είναι σπάνια, έως και μηδενική. Εμφανίζεται ξαφνικά η ευκαιρία να κάνεις σεξ με την πρώην σου. Τι κάνεις;

Η σωματική έλξη είναι από τα πρώτα πράγματα που φέρνουν δύο ανθρώπους κοντά. Φυσικά υπάρχουν συναισθήματα και ενδιαφέρον, όμως η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο και συνήθως αποτελεί το έναυσμα, για την δημιουργία μιας σχέσης.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που έφτασαν στον χωρισμό επειδή το σεξ δεν ήταν καλό. Όπως επίσης υπάρχουν ζευγάρια που δεν ταίριαζαν, αλλά παρέμεναν μαζί, επειδή το σεξ ήταν καλό.

Η σεξουαλική επιθυμία δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί, για κανέναν από τους δύο και μπορεί να είναι πειρασμός.

Αποτέλεσμα

Το σεξ με μια πρώην μπορεί να είναι για κάποιον ένας πιο εύκολος τρόπος μετάβασης σε μια νέα κατάσταση χωρίς σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλό.

Η πρώην σου μπορεί απλά να μην θέλει να μείνει μόνη και έτσι η σεξουαλική επιθυμία να γίνεται ανάγκη.

Κατά βάση αν το σεξ ήταν καλό, αλλά η σχέση δεν πήγαινε και τόσο καλά, είναι εύκολο να καταλάβεις, γιατί η πρώην μπορεί να θέλει να κάνετε σεξ, μετά τον χωρισμό.

Στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika θα βρεις απαντήσεις στο ερώτημα αν αξίζει να ασχοληθείς με την πρώην, όταν αυτή εμφανιστεί ξανά.Εκτός αυτού, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα σίγουρη για τα συναισθήματα της. Ίσως έχει αμφιβολίες για τον χωρισμό. Αν σε χώρισε εκείνη, μπορεί να μην ήταν κάτι που ήθελε στα σίγουρα. Ενώ αν την χώρισες εσύ, το σεξ είναι ένας τρόπος να σε κρατά στην ζωή της.

Η οικειότητα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ σας, θα την κάνει να αισθάνεται άνετα. Να βλέπει ότι είσαι διαθέσιμος, μπορεί να επιδιώξει να κάνετε σεξ.

Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να αποφασίσεις είναι κατά πόσο θέλεις να παραμείνετε φίλοι και να κάνετε σεξ κάποιες φορές (φίλοι με προνόμια) ή όχι. Αν δεν το θέλεις αυτό, τότε το σεξ με την πρώην δεν είναι καλή ιδέα.

Το Σεξ με Την Πρώην Δεν Σε Βοηθά Να ΠροχωρήσειςΗ σχέση τελείωσε και πλέον η επικοινωνία σας είναι σπάνια, έως και μηδενική. Εμφανίζεται ξαφνικά η ευκαιρία να κάνεις σεξ με την πρώην σου. Τι κάνεις;

Ένας χωρισμός μπορεί να είναι επίπονος. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις.

Το σεξ είναι μια δραστηριότητα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οι αγκαλιές και τα φιλιά που θα ακολουθήσουν, σαν φέρνουν πιο κοντά. Μπορεί να περάσετε όμορφα για μερικές ώρες, αλλά η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι απότομη, όταν συνειδητοποιήσεις, ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι στην σχέση σας.

Άρα τι κάνω;

Αν θέλεις να προσχωρήσεις την ζωή σου, θα είναι καλύτερο να αποφύγεις το σεξ με την πρώην σου.

Αν δεν είσαι σίγουρος για τα συναισθήματα σου, αλλά και για τα δικά της, το σεξ με την πρώην είναι αυτό ακριβώς που δεν πρέπει να κάνεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις κάποια απόσταση και να δώσεις χρόνο και στους δύο σας. Έτσι, θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πρώτα από όλα καθένας με τον εαυτό του και μετά μεταξύ σας.

Για να επιτύχεις με τις γυναίκες πρέπει να καταφέρεις να είσαι πρόκληση για αυτές. Δες πώς, στο βίντεο του Θέμη που ακολουθεί.Αν Την Θέλω Πίσω;Η σχέση τελείωσε και πλέον η επικοινωνία σας είναι σπάνια, έως και μηδενική. Εμφανίζεται ξαφνικά η ευκαιρία να κάνεις σεξ με την πρώην σου. Τι κάνεις;

Ο χωρισμός σας μπορεί να μην ήταν επιθυμία και των δύο. Αν την θέλεις πίσω και δεν έχεις αποδεχτεί το γεγονός ότι η σχέση σας τελείωσε είναι λογικό να σκέφτεσαι ότι το σεξ με την πρώην σου, μπορεί να συμβάλλει στο να την κερδίσεις πίσω.

Στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό είναι μια κακή ιδέα, που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και πιο επίπονα από όσο είναι ήδη.

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία το σεξ με την πρώην μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Πότε το Σεξ Με την Πρώην Είναι Καλή Ιδέα;

Έως τώρα κατάλαβες ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι, για να αποφύγεις το σεξ με μια πρώην.

Υπάρχει όμως και μια περίπτωση που το σεξ με μια γυναίκα μετά τον χωρισμό μπορεί να ωφελήσει την σχέση.

Αν ένα ζευγάρι χωρίσει μετά από μια σύντομη σχέση, το σεξ μπορεί να τους βοηθήσει να έρθουν ξανά κοντά. Αυτό συμβαίνει γιατί σε μια σύντομη σχέση, δεν έχει προλάβει να αναπτυχθεί βαθιά σύνδεση και η σωματική έλξη μπορεί να είναι προς όφελος σου.

Μπορείς δηλαδή με το σεξ να την αποπλανήσεις ξανά, να δείξεις ότι παίρνεις την πρωτοβουλία και ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Εστίασε Στην Βελτίωση Σου και Προχώρησε

Ο στόχος σου μετά από έναν χωρισμό, δεν θα είναι να κάνεις ξανά σεξ με την πρώην, ούτε να γυρίσεις πίσω, αλλά να βελτιώσεις τα αδύνατα σου σημεία και να γίνεις όσο καλύτερος γίνεται, όχι απαραίτητα για να την φέρεις πίσω, αλλά για να βρεις μια γυναίκα καλύτερη από την πρώην σου.

Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση σου και βελτιώνοντας τον εαυτό σου, θα καταφέρεις να τα πας καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και παράλληλα να ξεπεράσεις τον χωρισμό, χωρίς να προβείς σε κινήσεις που θα αποδειχτούν λανθασμένες, όπως το σεξ με την πρώην.

Είναι σημαντικό να μάθεις πώς να προχωράς μπροστά στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.