Είναι Μπερδεμένη – Apla + Andrika #069

Σου είπε ότι όντως της αρέσεις, αλλά αυτό ακολουθήθηκε από τη φράση είμαι μπερδεμένη…

Την προσέγγισες, γνωριστήκατε, βγήκατε κάποιες φορές και όλα πήγαν καλά. Ίσως και παραπάνω από καλά, αφού φτάσατε και οι δύο στο σημείο να εκφράσετε τις προθέσεις σας και μάλιστα η διαδικασία πήγε όπως θα ήθελες, μέχρι που σου είπε πως…είναι μπερδεμένη.

Μπερδέμένη Και Η Σημερινή Μας Συζήτηση

μπερδεμένη

Σήμερα συζητάμε τα πάντα γύρω από αυτή τη φράση. Τι μπορεί να συμβαίνει στον κόσμο της γυναίκας για να σου πει κάτι τέτοιο. Ψάχνει κάτι συγκεκριμένο; Ζητάει κάτι από εσένα; Έκανες κάτι λάθος και πρέπει να το διορθώσεις;

Όλη η αλήθεια για το τι συμβαίνει πραγματικά, μέσα από ένα κλίμα ανδρικής και ξεκάθαρης συζήτησης.

Αν υπάρχει κάτι που ξεχάσαμε και νομίζεις πως θα θέλαμε να το ξέρουμε, μη διστάσεις να αφήσεις ένα comment.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla + andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Γιατί Είναι Μπερδεμένη;

μπερδεμένη

Στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika συζητήσαμε τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί είναι μπερδεμένη σχετικά με το τι θέλει από σένα. Τι συμβαίνει όταν αυτό καταλήγει ένα τεστ για να δει μέχρι που θα φτάσεις και πόσο θα υποχωρήσεις για να την κερδίσεις; Το σημαντικό έιναι να μπεις κι εσύ σε μια διαδικασία να σκεφτείς τι παργματικά έχει σημασία για σένα.

Οι προσεγγίσεις σου σε διδάσκουν με τον καιρό όλο και περισσότερα για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αλληλεπιδράς με τις γυναίκες. Τις εμπειρίες σου αυτές μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μας.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Κλείνοντας, το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία) Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Kαλή συνέχεια

#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.