Είναι ΝΤΡΟΠΑΛΗ? 5 Σημάδια ότι της Αρέσεις | Men of Style

Ο Χρήστος αναλύει τα 5 σημάδια που φανερώνουν ότι αρέσεις σε μια γυναίκα που είναι ντροπαλή, για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο στην αποκωδικοποίηση της μεταξύ σας επικοινωνίας. Oι ντροπαλές γυναίκες έχουν πάντα μία ιδιαιτερότητα που συνήθως εμείς οι άντρες βρίσκουμε χαριτωμένη και άκρως ελκυστική. Ήταν πάντα πρόκληση για όλους μας να ξεκλειδώσουμε τον εσωτερικό τους κόσμο και αυτό πολλές φορές, μας οδηγούσε σε παρεξηγήσεις ή παρερμηνεία των μηνυμάτων που μας έδειχναν.

Μην ντρέπεσαι λοιπόν, απόλαυσε τις συμβουλές του Χρήστου, και πάτα like, subscribe και το κουδουνάκι για να μην χάνεις κανένα βίντεο!

Men are back!

 

Απόκτησε πρόσβαση στο Digital Academy

Κανε τον Άνδρα Αξίας δικό σου

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.