Είναι Ντροπαλή ή Απλά δεν Ενδιαφέρεται;

Έτυχε να σου αρέσει μια ντροπαλή γυναίκα και δεν γνωρίζεις αν ενδιαφέρεται ή όχι. Διάβασε τι μπορείς να κάνεις.

Είναι πολλές φορές λεπτή η γραμμή που διαχωρίζει την ντροπαλή γυναίκα από τη γυναίκα που δεν επενδύει χρόνο και φαιά ουσία επειδή δεν ενδιαφέρεται και μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο σε έναν άνδρα.

Μερικές φορές γνωρίζεις μία κοπέλα και ενώ θέλεις να πιστέψεις ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα, δυσκολεύεσαι να βγάλεις άκρη. Δυσκολεύεσαι πολύ και στο κομμάτι της επικοινωνίας και της κλιμάκωσης της συζήτησης και αναρωτιέσαι: Είναι άραγε επειδή η κοπέλα είναι πολύ ντροπαλή ή επειδή απλά δεν ενδιαφέρεται;

Ειδικότερα να δίνει μεικτά σήματα ενδιαφέροντος, όπως μπορείς να τσεκάρεις στο παρακάτω βίντεο:

Οπότε, προκύπτει και το ερώτημα: Η προσπάθεια που καταβάλλεις εκείνη τη στιγμή, δεν αποδίδει επειδή η κοπέλα είναι ντροπαλή ή επειδή απλά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά;

Τελικά πώς μπορεί κάποιος να γνωρίζει αν πρέπει να συνεχίσει να φλερτάρει με μία κοπέλα που του αρέσει ή να λάβει το μήνυμα ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται;

Όσο πιο έμπειρος είσαι στο φλερτ και όσο καλύτερα μπορείς να ερμηνεύσεις συμπεριφορές και γλώσσα σώματος, τόσο πιο εύκολο είναι να κατανοήσεις λάθος και ή να επιμείνεις ενώ η κοπέλα απλά δεν ενδιαφέρεται ή να τα παρατήσεις ενώ η κοπέλα ενδιαφέρεται φουλ, αλλά είναι ντροπαλή και δεν το δείχνει με σωστό τρόπο.

Και είναι κρίμα να χάνεται η ευκαιρία για μία ερωτική γνωριμία, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ καλά.

Όπως και είναι κρίμα να παιδεύεται κάποιος με μία γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται, ενώ στη διαδρομή να παιδεύει και την ίδια, η οποία όντας ευγενική δε θέλει να γίνει απόλυτη και να τον απορρίψει άμεσα.

Αν μία κοπέλα δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, πρέπει να το λήξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλιώς το μυαλό αρχίζει να φτιάχνει σενάρια και να τρελαίνεται.

Πώς Κλιμακώνω Με Μία Ντροπαλή Κοπέλα;
ντροπαλη

Μια ντροπαλή εσωστρεφής κοπέλα είναι μια κοπέλα που έχει ανάγκη τη βοήθειά σου και την καθοδήγησή σου. Πρέπει να την βοηθήσεις να σου ανοιχτεί για να αποσπάσεις πληροφορίες.

Θα χρησιμοποιήσεις υποθέσεις, θα παρατηρήσεις οτιδήποτε πάνω της και στο στυλ της, θα της επιτρέψεις δηλαδή να σου μιλήσει για τον εαυτό της με έξυπνες παρατηρήσεις και στοχευμένες υποθέσεις.

Θα οδηγήσεις τη συζήτηση λοιπόν, όσο χρειάζεται, για να νιώσει άνεση, οικειότητα, εμπιστοσύνη, σύνδεση μαζί σου. Η ντροπαλή κοπέλα, χρειάζεται καθοδήγηση, σταθερό, αργό ρυθμό και ικανότητα από εσένα να ηγηθείς της κατάστασης!

Όσο πιο ουσιαστική και βαθιά σύνδεση επιτύχεις, τόσο περισσότερο θα νιώσει ότι σε ξέρει και ότι μπορεί με ασφάλεια να αποβάλει τις άμυνες της, που την κρατάνε να μην αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες και να μη δοθεί εύκολα σε κάποιον.

Πώς Καταλαβαίνεις Αν Είναι Ντροπαλή Και Αν Ενδιαφέρεται;
ντροπαλη

Καταρχάς, θα δεις ότι θα νιώθει άβολα καθώς θα αρχίσεις να την φλερτάρεις. Θα δυσκολεύεται να κοιτάξει στα μάτια και θα χαμηλώνει αρκετές φορές το βλέμμα της ή θα κοιτάζει αλλού, λόγω νευρικότητας.

Οι ντροπαλοί άνθρωποι γενικά δυσκολεύονται να κρατήσουν επαφή με τα μάτια με τον συνομιλητή τους. Πόσο μάλλον όταν νιώθουν και έντονη ερωτική έλξη, όπου και η ντροπή θα κορυφώνεται.

Αν βέβαια είσαι και εσύ ντροπαλός αλλά θέλεις να φλερτάρεις, το παρακάτω βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει:

Αυτό θα φανεί και σε όλη τη στάση και γλώσσα του σώματός της, πέρα από τα μάτια της. Θα δείχνει ανήσυχη και νευρική. Μπορεί να αρχίσει να απασχολεί τα χέρια της ή τα δάχτυλά της με μικροαντικείμενα όπως για παράδειγμα ένα στυλό.

Θα χαμογελάει κατά λάθος ή στιγμιαία και νευρικά μαζί. Πιθανότατα θα δέχεται τη σωματική κλιμάκωση, όπως για παράδειγμα να της πιάνεις το χέρι, αλλά δε θα τολμά να σε κοιτάξει στα μάτια.

Επίσης, θα παρατηρήσεις πως ακόμα και αν δυσκολεύεται να συνεχίσει μία συζήτηση μαζί σου, θα σου δίνει το χρόνο να βρεις εσύ τον τρόπο να συνεχίσεις να της μιλάς, επιδιώκοντας το να περάσει χρόνο μαζί σου χωρίς την παρουσία άλλων.

Αν Είναι Ντροπαλή, Πως Καταλαβαίνεις Ότι Ενδιαφέρεται Ερωτικά;
Έτυχε να σου αρέσει μια ντροπαλή γυναίκα και δεν γνωρίζεις αν ενδιαφέρεται ή όχι. Διάβασε τι μπορείς να κάνεις.

Σε αυτή την περίπτωση, θα αρχίσεις να παρατηρείς κυρίως έμμεσα σημάδια ενδιαφέροντος. Δηλαδή, θα γελάει ή θα χαμογελάει πάντα με τα αστεία σου, θα επιδιώκει το να είστε απομονωμένοι από την υπόλοιπη παρέα ή θα δέχεται εύκολα να βγείτε οι δυο σας.

Μπορεί να επικαλεστεί τη βοήθειά σου με πρόφαση το οτιδήποτε, χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο. Επίσης, θα διακρίνεις έναν αλλόκοτο τόνο στη φωνή της. Θα είναι κάτι ανάμεσα σε ντροπή, ερωτική διάθεση και συγκρατημένος ενθουσιασμός.

Τέλος, θα παρατηρήσεις πως, το πόσο ντροπαλή είναι απέναντί σου θα μειώνεται δραματικά όταν θα είστε μακριά από άλλους γνωστούς και φίλους της. Και αυτό γιατί καθώς θα αρχίσει να εξοικειώνεται μαζί σου.

Επίσης, λόγω ντροπής μπορεί να μη σε αγγίζει επίτηδες, αλλά θα βρίσκει λόγους να σε αγγίζει «κατά λάθος – επίτηδες».

Πάντως, όσο και αν το άρθρο αυτό μπορεί να σε καθοδηγήσει με κάποια σχετική ασφάλεια στο συμπέρασμα αν η κοπέλα είναι ντροπαλή και ενδιαφέρεται ή απλά σε απορρίπτει, εντέλει να θυμάσαι ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι 1000% σίγουρος για το αν η κοπέλα ενδιαφέρεται ερωτικά, είναι να κλιμακώσεις.

Και φυσικά να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο για τα δύο ξεκάθαρα σημάδια πως δεν ενδιαφέρεται:

Τέλος, αν ενδιαφέρεται για σένα αργά ή γρήγορα θα αναγνωρίσεις στη συμπεριφορά της τα σημάδια ότι αισθάνεται έλξη για σένα. Πρόσεξε να τα εντοπίσεις και δείξε της ότι είσαι αποφασισμένος να τη διεκδικήσεις, αλλά και ταυτόχρονα σέβεσαι και τα όριά της. Με μια ντροπαλή κοπέλα ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερη προσπάθεια για να ξεκλειδώσεις τα συναισθήματά της, αλλά αν ενδιαφέρεται πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Είσαι έτοιμος για την πρόκληση; Αν νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει και διστάζεις, ίσως ήρθε η ώρα να μας συναντήσεις και να δεις πόσο μπορεί να απλοποιηθεί η διαδικασία. Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.