Πώς να Εισάγεις Αξία στο Φλερτ με μια Γυναίκα

Έχεις ακούσει πολλές ιστορίες και συμβουλές για τη διαδικασία του φλερτ. Μάθε κάτι που δεν ήξερες για το πώς να δώσεις αξία όταν φλερτάρεις.

Πώς Να Εισάγεις Αξία Στο Φλερτ

Μπορείς πολύ εύκολα να ανοίξεις μία συζήτηση με μία άγνωστη γυναίκα ή  παρέα γυναικών και να ξεκινήσεις το φλερτ. Να προσεγγίσεις με ένα δυνατό χαμόγελο και να χαιρετήσεις. Να προσπαθήσεις με ένα αστείο ίσως να τις κάνεις να γελάσουν, ώστε να σπάσει ο πάγος. Μετά τι γίνεται;

Όταν επικοινωνείς με οποιονδήποτε άνθρωπο, είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας, ένα από τα παρακάτω συμβαίνει:

  1. Προσφέρεις αξία στη συζήτηση.
  2. Ζητάς από τον άλλον να προσφέρει αξία στη συζήτηση.

Εάν η προσέγγισή σου μοιάζει με την προσέγγιση των περισσότερων ανδρών, τότε θα έχει ως βασικό στοιχείο το να κάνεις ερωτήσεις. Και εδώ εμφανίζεται ένα μεγάλο πρόβλημα. Αφήνοντας με αυτό τον τρόπο την ευθύνη στη γυναίκα, για το αν θα εισάγει με την απάντησή της, αξία στη συζήτηση.

Οπότε, ουσιαστικά, αφήνεις το ρόλο του ελέγχου και της “τύχης” της γνωριμίας και του φλερτ, σε ένα μεγάλο ποσοστό, στη γυναίκα.  Αυτός ο ρόλος, όμως, δεν είναι της γυναίκας αλλά του άνδρα. Και αν θέλεις να ορίζεις τη τύχη σου και όχι η τύχη σου να ορίζει τη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις εσύ αυτό τον έλεγχο.

Η αξία που εισάγεις σε μία συζήτηση με μία γυναίκα που θέλεις να φλερτάρεις, είναι αυτό που θα κάνει τη συζήτηση ενδιαφέρουσα. Εφόσον οι πράξεις μας καθορίζουν το ποιοι είμαστε, εάν θέλεις να είσαι ενδιαφέρων, πρέπει και οι συζητήσεις που κάνεις να είναι ενδιαφέρουσες. Δεν έχει να κάνει τόσο λοιπόν με αυτό που ρωτάς, αλλά αυτό που θα πεις εσύ ώστε η συζήτηση να μη γίνει κοινότυπη ή βαρετή.

Πώς λοιπόν μπορείς να εισάγεις αξία στο φλερτ με μία γυναίκα;

 Προετοιμασία Για Το Φλερτπροετοιμασία φλερτ

Όταν γνωρίζεις μία γυναίκα, κάποιες ερωτήσεις και από τις δύο μεριές είναι αναπόφευκτες:

  • Πού μένεις;
  • Με τι ασχολείσαι;
  • Τι ζώδιο είσαι;
  • Πόσο χρονών είσαι;
  • Τι μουσική ακούς;

Γιατί λοιπόν να μην έχεις μία πρωτότυπη και έξυπνη απάντηση να δώσεις, όταν σε ρωτήσει;

Δε χρειάζεται να είναι κάποια ατάκα για φλερτ έτοιμη, βασικά. Δε χρειάζεται να σου δώσω λεκτικό παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ. Βάλε ενθουσιασμό στη φωνή σου και δώσε μια απάντηση με πρωτότυπο τρόπο.

Όπως κάνοντας μία δήλωση πρώτα, σαν να θέλεις να την προϊδεάσεις ή να της δώσεις μία μικρή βοήθεια πριν της απαντήσεις.

Δηλαδή, αν σε ρωτήσει με τι ασχολείσαι, μπορείς για παράδειγμα να πεις “έχω το πιο  επικίνδυνο επάγγελμα στον κόσμο….” και να κάνεις μία μικρή παύση πριν απαντήσεις. Αυτή θα είναι αρκετή για να προσθέσεις μία δόση αγωνίας και ενδιαφέροντος στη συζήτηση.

Μπορείς να τσεκάρεις και το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τα λάθη που κάνουμε και  δε δημιουργύομε έλξη.

Φλερτ Και Ιστορίες Από Τη Ζωή Σουιστορίες στο φλερτ

Φυσικά και δεν μπορείς να ξεκινήσεις συζήτηση με μία άγνωστη λέγοντάς της μία ιστορία διάρκειας 6 λεπτών, επειδή δε θα έχει την υπομονή να σε ακούσει. Δεν ενδιαφέρεται ακόμα αρκετά.

Ωστόσο, το να λες ιστορίες είναι ένα κομμάτι του φλερτ, της γνωριμίας και της κοινωνικοποίησης. Και μπορείς να μάθεις να λες ενδιαφέρουσες ιστορίες. Να δομήσεις σωστά μία ιστορία ώστε να κάνει τον ακροατή να κρέμεται από τα χείλη σου.

Προσπαθώντας να εισάγεις αξία στη συζήτηση όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα λέγοντας μία ενδιαφέρουσα ιστορία από τη ζωή σου, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό αν κάνεις ένα μοιραίο λάθος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ιστορία δεν πρέπει για κανένα λόγο να έχει ως κυρίως θέμα αυτό για το οποίο θέλεις να παινέψεις τον εαυτό σου ή να περηφανευτείς. Θα δείξει ότι προσπαθείς υπερβολικά, αλλά και ότι έχεις ανασφάλειες.

Αντιθέτως, όπως μπορείς να μάθεις στο πρόγραμμά μας Academy, το κυρίως θέμα της ιστορίας σου θα είναι άσχετο με την αξία που θέλεις να εισάγεις στο φλερτ, η οποία θα μπαίνει στην ιστορία ως δευτερεύον στοιχείο.

Μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και να ακούσεις τις ιστορίες μας από τις πρώτες διακοπές μας με σχέση:

Ρώτησέ Την Κάτι Ενδιαφέρον

Ξέχασε τις βαρετές ερωτήσεις τύπου “πόσο χρονών είσαι” και “με τι ασχολείσαι”.

Υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που μπορείς να της κάνεις, που πραγματικά μπορούν να απογειώσουν τη συζήτησή σας και να της δημιουργήσουν πολύ έντονα συναισθήματα, όπως:

Αν μπορούσες να γίνεις οτιδήποτε στον κόσμο, χωρίς περιθώριο αποτυχίας, ποιο επάγγελμα θα διάλεγες;

Ποιο είναι το όνειρό σου;

Αν μπορούσες να φιλήσεις κάποιον για πέντε λεπτά χωρίς να το μάθει κανένας, ποιος θα ήταν και γιατί;

Ποιο ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου;

Υπάρχουν τόσες πρωτότυπες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις. Και δε χρειάζεται να είναι κάποια από αυτές τις τέσσερις που σου έδωσα για παράδειγμα. Ένας εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος να βρεις τέτοιες ερωτήσεις, είναι να ρωτήσεις πρώτα τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις να ξέρεις  στο φλερτ από μία κοπέλα για να βγεις μαζί της ή για να αποφασίσεις ότι πραγματικά θέλεις να ολοκληρώσεις ερωτικά και σεξουαλικά τη γνωριμία σου μαζί της.

κάνε της ερωτήσεις

Για παράδειγμα, πιστεύεις  πως μία γυναίκα που είναι μοναχοπαίδι δε θα τα πήγαινε καλά μαζί σου σε μία ερωτική σχέση. Επομένως προτιμάς η κοπέλα με την οποία θα συσχετιστείς ερωτικά, να έχει αδέφια. Είναι κάτι που μπορείς να το ρωτήσεις. Δηλαδή:

Έχεις αδέρφια; Πες μου ότι δεν είσαι μοναχοπαίδι, δε θα το αντέξω αν είσαι.

Τέλος, το να εισάγεις αξία όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα, καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε αγχώσει πολύ. Αν λοιπόν αγχώνεσαι όταν προσεγγίζεις και φλερτάρεις μία γυναίκα που σου αρέσει και νιώθεις ότι δεν μπορείς μόνος σου να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο, έλα σε επικοινωνία μαζί μας και κλείσε μία δωρεάν συνάντηση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να κάνεις πιο ενδιαφέρον τον τρόπο που φλερτάρεις, είσαι στο κατάλληλο σημείο. Κάνε ένα κλικ εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.