Σε Βλέπω Φιλικά: Friendzone Breakdown Analysis

Friendzone Breakdown Analysis

Αρχικά ας ορίσουμε τι είναι το friendzone. Είναι αυτό που αποκαλούμε και φιλική ζώνη. Είναι η κατάσταση της σχέσης σου με μια γυναίκα που βλέπεις ερωτικά, αλλά δεν έχεις κάνει την κίνησή σου, ούτε έχεις δηλώσει τις προθέσεις σου, παρόλο που μπορεί να γνωρίζεστε καιρό. Το αποτέλεσμα είναι να σε θεωρεί δεδομένο και να σε αντιμετωπίζει σαν ένα απο τους φίλους της ή σαν αδερφό.

Η Άβολη Στιγμή Του «Σε Βλέπω Φιλικά» Και Η Ανώμαλη Προσγείωση Στο Friendzone.

Έπειτα από κάποιο καιρό που φλερτάρεις με τη γυναίκα που σου αρέσει, αποφασίζεις πως ήρθε η ώρα να εκφράσεις τις προθέσεις σου στη γυναίκα. Συγκεντρώνεις όλο σου το θάρρος και αφού έχεις προβάρει τα κατάλληλα λόγια στο μυαλό σου εκατό φορές, της το λες. Και εκείνη απαντάει με το επικό «είσαι καλό παιδί, αλλά σε βλέπω φιλικά».

Τι σημαίνει αυτή η φράση, πώς φτάσατε σε αυτό το σημείο και πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση; Όλα αυτά στο σημερινό βίντεο που σου ετοιμάσαμε. Ό, τι χρειάζεται να ξέρεις για το friend zone.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast  αποκλειστικά για τον Άνδρα.

Μάθε Για Το Friendzone

friendzone

Friendzone Breakdown Analysis

Η γυναίκα που σε βλέπει σαν φίλο, συχνά είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο άνεσης μαζί σου, που θα συζητά σίγουρα πράγματα που θα έλεγε με τις κολλητές της. Εαν εσύ δεν έχεις πρόθεση να έχεις αυτού του είδους τη σχέση μαζί της, τότε είναι στο χέρι σου να δράσεις.

Γι΄ αυτό το οφείλεις στον εαυτό σου να επαναπροσδιορίσεις το πως παρουσιάζεσαι και το πόσο διαθέσιμος είσαι. Είναι καλό να θέτεις κάποια όρια στη ζωή σου. Δήλωσε τις προθέσεις σου. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για να βγείς από το friendzone.

Στη συνέχεια, κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις να φλερτάρεις και με άλλες γυναίκες. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, με το να μη δίνεις το 100% της χρόνου και της ενέργειάς σου σε μια γυναίκα, δείχνεις ότι δεν είσαι κολλημένος.

Μίλησε με άλλες γυναίκες, για να έχεις πάντα επιλογές.

Τέλος, είναι σημαντικό να μην της κάνεις όλα τα χατίρια και να απορρίπτεις ότι δεν σου αρέσει στη γυναίκα που σε ελκύει. Δεν είναι κάποιο μυθικό πλάσμα. Κανείς δεν είναι τέλειος και σίγουρα τείνουμε να εξιδανικεύουμε η γυναίκα που μας αρέσει. Αλλά είναι λάθος να παρακαλάς για την αποδοχή της γιατί μειωνεις τη αξία σου. Βγες από το friendzone τώρα!

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ. 

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Για να βγεις από το friendzone χρειάζεται να ξεκινήσεις από το να βελτιώσεις συνολικά τον εαυτό σου.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.