Έκανα μία Όμορφη Γυναίκα να Ζηλέψει και να με Κυνηγήσει

Πως Μία Όμορφη Γυναίκα Ζήλεψε Και Με Κυνήγησε

Εκείνο το βράδυ που θα σας περιγράψω, έκανα μία πολύ όμορφη γυναίκα να ζηλέψει και να με κυνηγήσει.

Ακούγεται εξωπραγματικό ίσως για μερικούς αναγνώστες αλλά είναι αλήθεια. Να με διεκδικήσει ανάμεσα σε πολλές όμορφες γυναίκες και να νιώθει ότι κέρδισε.

Ήταν Εύκολο Να Κάνω Μία Πολύ Όμορφη Γυναίκα Να Ζηλέψει Και Να Με Κυνηγήσει;

με φλερταρε μια όμορφη γυναίκα

Είναι μερικές βραδιές που όλα νιώθεις να πηγαίνουν όπως θέλεις. Οι ατάκες σου έρχονται αμέσως, οι ανταποκρίσεις των γυναικών είναι ιδανικές και νιώθεις ότι είναι η βραδιά σου. Οι Αμερικάνοι, για τους αθλητές το λένε “in the zone”. Αυτό ακριβώς ένιωθα εκείνο το βράδυ που θα περιγράψω. Ήμουν “in the zone” και όλα πήγαιναν όπως τα ήθελα.

Δες Τι Γίνεται Όταν Ο Άνδρας Κυνηγά Τη Γυναίκα

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

 Ιn Τhe Ζone Με Τη Γυναίκα

 

Βόρεια Προάστια. Καλοκαίρι και ενώ με έναν κολλητό μου περιμένουμε μία παρέα από κοπέλες να έρθουν σε ένα μπαρ / κλαμπ στο Κεφαλάρι, μιλάω με δύο πολύ όμορφες κοπέλες στο μπαρ. Η μία στα πέντε λεπτά μου λέει:

Πριν συνεχίσουμε όμως για να δούμε αν έχουν νόημα όλα αυτά, τι ζώδιο είσαι;

Όσο και αν ακούγεται χαζή μία τέτοια ερώτηση, ήταν σαφές ότι ενδιαφερόταν ερωτικά. Της απάντησα λοιπόν χωρίς παιχνίδια το ζώδιό μου και είπε ότι ταιριάζουμε.

Ενώ μιλάμε για λιγότερα από 7-8 λεπτά, έρχεται η παρέα μου. Αρκετές κοπέλες, όλες όμορφες και με καλό social status (προσεγμένη εμφάνιση και στιλ). Αγκαλιές, χαιρετούρες, φιλιά. Βλέπω τον “στόχο” μου να με κοιτάζει με ζήλια. Την αφήνω και πηγαίνω στις φίλες μου, δίνοντας υπόσχεση ότι θα επιστρέψω.

Γυναίκα Και Ζήλια!

ζήλεια

 

Και η ζήλια άρχισε να χτυπάει. “Φεύγεις να πας στην παρέα σου ε; Να μιλήσεις και στις φίλες σου τις κούκλες”. Και η ζήλια συνεχίζεται. “Θα πας να μιλήσεις και σε άλλη άγνωστη από την άλλη μεριά που δε θα σε βλέπω;” Και έχω ήδη φύγει χαμογελώντας. Δεν απαντώ. Δεν απολογούμαι. Δε δίνω εξηγήσεις. Της υπόσχομαι μόνο ότι θα επιστρέψω.

Όντως λίγα λεπτά μετά, αφού έπαιξα και λίγο με τις κοπέλες της παρέας μου (τις δύο ήξερα μόνο από τις πέντε, οι άλλες τρεις ήταν πιθανοί “στόχοι”) επέστρεψα στην πανέμορφη άγνωστη που φλέρταρα. Η συζήτηση προχώρησε αρκετά, ανταλλάξαμε κινητά όταν ξαφνικά με ρώτησε κάτι που με έστειλε αδιάβαστο.

Ανέστη, να σε ρωτήσω κάτι που είσαι έξυπνος μήπως μου το εξηγήσεις;

Και συνεχίζει, ρίχνοντας τη βόμβα.

Γνώρισα έναν τύπο το προηγούμενο Σάββατο.. μου μιλούσε 2 ώρες και έλεγε πόσο ενθουσιασμένος ήταν που με γνώρισε και έχει περάσει μία εβδομάδα και δε με έχει πάρει τηλέφωνο.. γιατί;

Την κοιτάζω εμφανώς ξενερωμένος.

“Είσαι χαζή;”, τη ρωτάω. “Φλερτάρουμε εδώ και μία ώρα και μου λες πόσο χαρούμενη είσαι που με γνώρισες, ότι σου αρέσω και μου λες για άλλον άντρα που γνώρισες και ζητάς συμβουλή σαν να είμαι ο γκέι κολλητός σου;”

Είχα ξενερώσει εντελώς και απλά ήθελα να γυρίσω στην παρέα μου. Πάω να φύγω αλλά η κοπέλα με πιάνει από το μπράτσο σφιχτά για να μη φύγω. “Μη φύγεις, έλα συγγνώμη”, μου λέει. Βγάζω ήρεμα το χέρι της και της λέω: “θέλω να φύγω. Θα πάω στην παρέα μου πέντε λεπτά. Άσε με να ηρεμήσω γιατί με νευρίασες. Αν μετά τα πέντε λεπτά θέλεις να μιλήσουμε ακόμη, έλα να με βρεις και να ζητήσεις συγγνώμη γιατί τώρα δεν τη δέχομαι.”

Η φυγή…

όμορφη γυναίκα και φυγή

Επιστρέφοντας στο τραπέζι με τις όμορφες φίλες μου, τις αναστάτωσα εσκεμμένα για να καθίσω ανάμεσά τους με πρόφαση να μιλήσω σε μία από αυτές για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ήξερα λοιπόν τώρα ότι αν έρθει η όμορφη άγνωστη που μιλούσαμε νωρίτερα, θα πρέπει να με διεκδικήσει από όλες τις φίλες μου.

Η Επιστροφή Της Άσωτης Γυναίκας…

 Έρχεται μετά από 7-8 λεπτά η κοπέλα και με βλέπει. Αρχίζει λοιπόν μπροστά στην παρέα μου να μου ζητά να επιστρέψω να μιλήσουμε:

Σε παρακαλώ Ανέστη, συγγνώμη είπα βλακείες σε παρακαλώ έλα να μιλήσουμε κι άλλο μην είσαι ξενερωμένος.

Οι κοπέλες στην παρέα μου είχαν υποστεί σοκ, καθώς γνώριζαν ότι ήταν μία άγνωστη κοπέλα που γνώρισα λίγα λεπτά πριν. Της μίλησα πολύ ήρεμα για δύο λεπτά, βάζοντάς τη να απολογηθεί εκ νέου και να παρακαλέσει άλλη μία φορά να επιστρέψω στο μπαρ να τα πούμε.

Η πρώτη φορά που μία πολύ όμορφη γυναίκα θα παραδεχτεί και στον εαυτό της ακόμη ότι της αρέσεις ερωτικά, πολλές φορές θα είναι η πρώτη φορά που θα την κάνεις να ζηλέψει.

Συμπεράσματα

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

  1. Τη συγκεκριμένη άγνωστη κοπέλα εύκολα την έκανα κοπέλα μου για λίγο καιρό, μερικές μέρες μετά τη γνωριμία μας εκείνο το βράδυ.
  2. Άλλη μία κοπέλα από τις τρεις που δεν ήξερα, έγινε κοπέλα μου για λίγο καιρό καθώς έμεινε έκπληκτη από το όλο σκηνικό και της γεννήθηκε η περιέργεια να με γνωρίσει.

Εντέλει, το να κάνεις μία πολύ όμορφη γυναίκα να σε κυνηγήσει είναι αποτέλεσμα τριών συμβουλών που πρέπει να εφαρμόσεις:

  1. Κάνε τη να ενδιαφερθεί.
  2. Κάνε τη να ζηλέψει.
  3. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις να τη χάσεις.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να διεκδικείς με αξιώσεις πραγματικά όμορφες γυναίκες που γνωρίζεις οπουδήποτε, δήλωσε συμμετοχή στο Premium Bootcamp και να αλλάξεις τη ζωή σου για πάντα, μέσα σε δύο βράδια.

Βρες το βιβλίο μας  Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.