Έκοψε Επικοινωνία Ξαφνικά! Πώς να το Διαχειριστείς

Έκοψε Επικοινωνία Ξαφνικά! Πώς να το Διαχειριστείς

Μάθε Τι Να Κάνεις Αν Έκοψε Επικοινωνία Ξαφνικά

Κι εκεί που μιλάτε μια χαρά, ξαφνικά κόβει επικοινωνία! Σταματάει να απαντάει στα μηνύματά σου ή στις κλήσεις σου, και γενικά δεν λαμβάνεις καμία ανταπόκριση από πλευράς της.

Κι αναρωτιέσαι, τι συμβαίνει;

Οι λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να σταματήσει να σου απαντάει στα μηνύματα ή στις κλήσεις και να εξαφανιστεί είναι πολλοί. Από το κάτι να της έτυχε μέχρι να βρήκε κάτι καλύτερο και να αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να μιλάτε. Μπορεί ακόμα να κατάλαβε ότι δεν έλκεται τόσο από εσένα όσο αρχικά περίμενε. Όπως και να έχει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει να κάνει με εσένα.

Μην Τα Παίρνεις Όλα Προσωπικά

επικοινωνίαΤο θέμα δεν είναι γιατί σταμάτησε εκείνη να σου απαντάει και έκοψε ξαφνικά επικοινωνία, αλλά πώς θα το διαχειριστείς εσύ.

Το πιο σημαντικό, λοιπόν, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην το πάρεις προσωπικά.

Σταμάτα να αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος. Μπορεί να μην έκανες λάθος τίποτα, μπορεί να έκανες πολλά λάθη. Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό δεν είναι τόσο να βρεις τους λόγους για τους οποίους συνέβη ό,τι συνέβη, αλλά να βρεις τρόπους να το διαχειριστείς από δω και πέρα.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις πιο απλούς τρόπους για να διαχειριστείς την κατάσταση.

#1. Μην Επικοινωνήσεις Ξανά Μαζί Της Για Μια Ημέρα. Καμία Επικοινωνία.

don't call herΕάν έκοψε επικοινωνία ξαφνικά, δεν χρειάζεται να της στείλεις άλλα δέκα μηνύματα ρωτώντας την γιατί δεν σου απαντάει. Δεν ωφελεί αυτό.

Καταρχάς, με αυτόν τον τρόπο την κυνηγάς, δεν την διεκδικείς. Έχει μεγάλη διαφορά. Της δείχνεις ότι την έχεις ανάγκη, κι ότι όλη σου η ψυχική ηρεμία εξαρτάται από το αν σου απάντησε ή όχι.

Επίσης, δείχνεις ότι ασχολείσαι υπερβολικά πολύ, κι ότι δεν έχεις άλλα πράγματα να κάνεις. Επομένως, δείχνεις ότι δεν έχεις δική σου πραγματικότητα και ενδιαφέροντα, κι ότι εξαρτάσαι από εκείνην.

Μάθε πως να διαπιστώσεις αν σε ”παίζει” και πως να το διαχειριστείς.

Τέλος, το χειρότερο είναι ότι δείχνεις απελπισμένος για επικοινωνία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που είναι απελπισμένος για εκείνην και αναζητάει απελπισμένα την προσοχή της.

Εάν είσαι ένα ισχυρό αρσενικό, δεν έχεις ανάγκη την προσοχή και την επιβεβαίωση κανενός.

Απόφυγε, λοιπόν, να της στείλεις μήνυμα για μια ημέρα, γιατί μπορεί όντως κάτι να της έτυχε και να μην πρόλαβε να απαντήσει. Δεν χρειάζεται να την πιέζεις και να την κυνηγάς. Άσ’ την να πάρει τον χρόνο της.

#2. Μην Την Ρωτήσεις Γιατί Άργησε Να Σου Απαντήσει. Μην Πιέζεις Για Επικοινωνία.

επικοινωνίαΌταν επικοινωνήσεις ξανά μαζί της την επόμενη μέρα, δεν χρειάζεται το πρώτο σου μήνυμα να την ρωτάει που εξαφανίστηκε και γιατί δεν απάντησε. Κράτα μια στάση και στείλε της κάτι απλό, σαν να μη συνέβη τίποτα, σαν να μην το πρόσεξες.

Και αν σου απαντήσει, και πάλι σε καμία περίπτωση μην την ρωτήσεις γιατί δεν απάντησε στο προηγούμενό σου μήνυμα. Ανοίξτε μια άλλη συζήτηση, διαφορετική, και προχώρα κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ανάγκη να φανεί ότι είσαι γαντζωμένος πάνω της. Δώσ’ της την δυνατότητα να σε διεκδικήσει κι εκείνη, και δείξε της με την στάση σου ότι έχεις ζωή και ενδιαφέροντα, κι ότι δεν είσαι πάνω από το κινητό περιμένοντας μήνυμά της.

Αν καταλάβει κάτι τέτοιο, αμέσως θα πέσει η έλξη γιατί θα σε θεωρήσει δεδομένο.

Μπορείς να δεις παρακάτω στο βίντεο τις 3 βασικές αρχές επικοινωνίας στο Φλερτ, ώστε να ξέρεις πάντα τι μπορείς να πεις:

#3. Απόκτησε Επιλογές Και Αφθονία

αφθονίαΟ πιο βασικός τρόπος για να διαχειριστείς την κατάσταση είναι να έχεις επιλογές και αφθονία στις γυναίκες. Αν μιλάς μόνο με μια γυναίκα, είναι απολύτως λογικό να ξεροσταλιάζεις πάνω από το κινητό για να δεις αν σου έστειλε.

Κι εκείνη το καταλαβαίνει αυτό και από την συχνότητα που της απαντάς και από τον τρόπο που της μιλάς.

Αν όμως μιλάς με πολλές γυναίκες και είσαι ένας άντρας που έχει επιλογές στην ζωή του και κριτήρια, δε θα σε νοιάζει τόσο πολύ αν σου απάντησε μια γυναίκα, γιατί δεν το έχεις ανάγκη.

Θα έχεις τα δικά σου κριτήρια και θα ξέρεις ότι αν θελήσεις έχει κι αλλού να κοιτάξεις.

Είναι λογικό όταν φλερτάρουμε μόνο με ένα άτομο, να γαντζωνόμαστε πάνω του και να εξαρτιόμαστε πάρα πολύ από τις αντιδράσεις του.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κι άλλες επιλογές κι ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στον πλανήτη, αμέσως θα σταματήσει να σε νοιάζει το αν σου απάντησε μια γυναίκα ή όχι.

Γιατί θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα ξέρεις πως δεν εξαρτάσαι από καμία γυναίκα.

Κι αυτή είναι η δύναμη ενός ισχυρού άντρα.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να διαχειριστείς μια απόρριψη, κάνε κλικ εδώ.

Διάβασε πώς να γίνεις Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.