Ελπίζω να της Αρέσω: Πως Διαλύεις τις Πιθανότητες σου για Σεξ

Θέλεις να μιλήσεις σε γυναίκες ή να κάνεις σεξ;

γυναίκες και προσέγγιση.

Η επικοινωνία με τις γυναίκες είναι εκπληκτική. Πραγματικά. Καταλαβαίνουν περισσότερα, βλέπουν την λεπτομέρεια και γενικότερα έχουν δέκτες σε κάθε χιλιοστό του σώματος τους. Ακόμα, ξέρουν να ακούνε, που είναι σημαντικό.

Όταν ξεκίνησα να προσεγγίζω γυναίκες, μου έφταιγαν όλοι(ειδικά οι γυναίκες) εκτός από τον εαυτό μου. Στην συνέχεια, άρχισα να διαβάζω πως μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω με αποτέλεσμα να μου φταίει μόνο ο εαυτός μου και κανείς άλλος.

γυναίκες και σεξ.

Υπάρχουν και οι πιθανότητες και αυτές είτε τις αποδέχεσαι είτε σου σπάνε την ψυχολογία στα δύο. Σε αφήνουν στον αέρα να κατηγορείς σκιές και τοίχους.

Όμως ποιος είναι ο σκοπός σου; Ο τρόπος σκέψης του απλά « μιλάω με γυναίκες » δεν πρόκειται να σε οδηγήσει πουθενά. Δεν εννοώ να στάζει το μάτι σου αίμα. Η θετικότητα και ο ενθουσιασμός θα είναι πάντα κλειδιά στην επικοινωνία γιατί δείχνουν πως γουστάρεις τον εαυτό σου.

Η διαφορά στα αποτελέσματα σου θα έρθει όταν μετατοπίσεις τον τρόπο σκέψης ελπίζω να της αρέσω και τον κάνεις ελπίζω να μου αρέσει.

Δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;

Ο αστείος τύπος που γνωρίζει γυναίκες και τον βλέπουν φιλικά

γυναίκες και σεξ.

Δεν είναι κακό να έχεις φίλες γυναίκες. Προσωπικά δεν το έκανα ποτέ γιατί δεν έβρισκα κανένα λόγο. Από όταν μπουσούλισα στο παιχνίδι μέχρι σήμερα, οι φίλοι μου ήταν άνδρες που είχαν γυναίκες την ζωή τους.

Η τουλάχιστον μπορούσαμε να συνεννοηθούμε για γυναίκες και δεν πάθαιναν εμβολή όταν προσέγγιζα.

Ίσως για αυτό στο ξεκίνημα μου βγήκε το συκώτι μέχρι να εξελιχθώ. Κοινωνικό κύκλο δεν είχα, ιδιαίτερα στην αρχή, και το θράσος μου χρειάστηκε πρώτα να το δουλέψω μέσα μου.

Από την άλλη, δεν μπόρεσα ποτέ να έχω γυναίκα φίλη και ταυτόχρονα να θέλω να κάνω σεξ μαζί της. Η μόνη περίπτωση ήταν οι φιλικές σχέσεις που είχα με Barwomen για ευνόητους λόγους.

Όταν έχεις τον τρόπο σκέψης πως προσπαθείς να πείσεις κάποια γυναίκα να μιλήσει μαζί σου, έχεις την εσωτερική ανασφάλεια πως αυτό που είσαι δεν είναι αρκετό για την περίσταση. Και το αρκετό δεν σημαίνει σεξ. Σημαίνει κάνε μου την χάρη μήπως οι πιθανότητες μου αυξηθούν.

Ξέρω πολύ καλά το συναίσθημα για το έχω ζήσει.

Δεν θεωρώ πως έχω ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση. Και μιλάω ειλικρινά. Όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που καθώς καθόμουν για καφέ συνέβη το αναπάντεχο.

Ήταν πολλά χρόνια πριν και ήμουν πιτσιρικάς. Το παιχνίδι δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια στην ζωή μου. Αντιθέτως, ήμουν στην φάση πως τα πολλά κιλά στον πάγκο κάνουν τον άνδρα και πως για να κάνεις σεξ πρέπει να έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες(απορρίφθηκαν και τα δύο).

Πρέπει να ήμουν 19 χρονών αν θυμάμαι καλά.

Καθώς καθόμουν για καφέ, ήρθε μπροστά μου μια κοπέλα και μου ζήτησε να με βγάλει φωτογραφία γιατί άρεσα πολύ στην φίλη της. Το δέχτηκα. Όμως ξέρεις ποια είναι η συνέχεια;

Δεν έκανα τίποτα…

γυναίκες και φλερτ.

Δεν θυμάμαι αν χέστηκα πάνω μου ή να έπαθα επιληψία, αλλά η απραγία εκείνης της ημέρας με στοίχειωσε. Αν η άλλη σε προσεγγίζει σαν groupie τον Slush και εσύ κάθεσαι άγαλμα κι ατενίζεις τα μυστήρια του ολογραφικού σύμπαντος είσαι βλαμμένος.

Ηθικό δίδαγμα: Την απόρριψη την χρεώνεσαι για μια στιγμή. Τον δισταγμό για πάντα.

Οι βάσεις είναι απλές

γυναίκες και σεξ.

Όλες οι καλές συνταγές ξεκινούν από τα βασικά. Το παιχνίδι, αυτή την στιγμή που διαβάζεις, έχει γίνει επιστήμη. Και όχι αδικαιολόγητα. Η ανθρώπινη επικοινωνία είναι όντως επιστήμη. Όμως ξέρεις κάτι; Όλα καταλήγουν σε έναν κοινό παρανομαστή:

Τι θέλεις να κάνεις και πόσο άνετα αισθάνεσαι με αυτό που θέλεις

Θέλεις απλά να μιλήσεις σε μια γυναίκα ή να την αγγίξεις, να την φιλήσεις και εν τέλει να κάνεις σεξ μαζί της;

Έτσι κι αλλιώς, μην κρυβόμαστε. Για αυτό προσεγγίζεις. Η διαδικασία και η οργάνωση είναι Βασιλιάδες στον ίδιο θρόνο, αλλά οι προθέσεις είναι ο Στρατηγός. Και χωρίς Στρατηγό πας άκλαυτος σε πόλεμο με νεροπίστολα.

Όταν προσεγγίζεις χρειάζεται να:

Να δείχνεις στα καλύτερα σου.

Να αναζητάς γυναίκες που είναι διαθέσιμες και όχι αγενείς ή απλά δεν θέλουν.

Να εκφράσεις αυτό που θέλεις με πράξεις. Άγγιζε συνεχώς και μην σπας ποτέ το eye contact.

Προσπάθησε πάση θυσία να την απομονώσεις από την παρέα της.

Να μην δείχνεις Nerd και πως σε έντυσε η γιαγιά σου.

Να περνάς καλά γιατί βγήκες για να περάσεις καλά και όχι γιατί πρέπει να σε βλέπουν να περνάς καλά.

Μην πίνεις σαν αλκοολικός. Θα χάσεις τον εαυτό σου και θα λες βλακείες.

Μην περιμένεις 4.5 ώρες μέχρι να προσεγγίσεις. Με το που θα βγεις από το σπίτι άρχισε να μιλάς σε γυναίκες(SOS για αρχάριους).

Μην κάνεις ποτέ υποθέσεις. Μην ψαρώνεις από την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Ποτέ δεν ξέρεις τα επίπεδα διαθεσιμότητας της.

Μην λες τελειωμένες ατάκες που διάβασες από κάποιον οδηγό στις σερβιτόρες για εξάσκηση.

(Το έχω κάνει και είναι γελοίο. Είναι το παιχνίδι του χέστη και τα Hired Gun τα κερδίζεις με το Lifestyle που προβάλεις).

Οι γυναίκες δεν είναι χαζές. Καταλαβαίνουν. Το είπα και στην αρχή. Μπορεί να δείχνεις σεξουαλικό ενδιαφέρον χωρίς να καβαλάς το πόδι της κάθε περαστικής που έτυχε να περάσει από τη πόρτα σου.

Γίνε μέλος της κοινότητας του Men Of Style και γράψε τις εμπειρίες σου αλλά και οποιαδήποτε απορία έχεις;

Γνωρίζεις τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να γνωρίζεις γυναίκες κάθε μέρα; Διάβασε εδώ.

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr