Επένδυσε στον Εαυτό σου: Ελκύοντας Γυναίκες Όταν Πραγματικά Θέλεις

Η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιωθείς. Και η συγκεκριμένη αλλαγή δεν θα περάσει απαρατήρητη από τις γυναίκες.

Ελκύοντας Γυναίκες Όταν Θες…

Ίσως είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, βελτιώνοντας τα καλύτερά του στοιχεία και αναπτύσσοντας τον σε όλα εκείνα τα σημεία που δεν τόλμησες ποτέ με τις γυναίκες.

Είναι μια διαδικασία που δεν την είχα πάρει τόσο σοβαρά μέχρι κάποια ηλικία και έτσι άφησα σημαντικό χρόνο χωρίς να είμαι όσο αποδοτικός θα ήθελα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις πολλά διαφορετικά θέματα που σε απασχολούν, όποτε και αν το αποφασίσεις και είσαι πραγματικά σίγουρος για να προσπαθήσεις.

πως ελκύεις γυναίκες

Σύντομα αντιλήφθηκα ότι με την αυτό-βελτίωση δεν τελειώνεις ποτέ και μπορείς συνεχώς να εξελίσσεσαι, ενώ βρίσκεις εκείνα που σε κεντρίζουν περισσότερο και έτσι έχεις πάντα ενδιαφέρον για να προοδεύσεις.

Οι γυναίκες στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να το αμελήσεις και να μην κάνεις κάτι για αυτό.

Είμαι σίγουρος ότι και για εσένα είναι ανάμεσα στα κορυφαία ζητήματα της λίστας σου(ή τουλάχιστον έχει υπάρξει) για να βελτιώσεις το επόμενο διάστημα, άρα το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια.

Ελκύοντας Γυναίκες Που Δεν Σου Ταιριάζουν

Συχνά παρατηρώ άνδρες που κάνουν παρόμοια λάθη τα οποία είχα κάνει και εγώ με τις γυναίκες ή που είχαν ξεκινήσει με λάθος τρόπο μία σχέση μαζί τους.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις, προδιαγράφουν το μέλλον της σχέσης που θα έχουμε με τις γυναίκες, αλλά επίσης σχετίζεται και με την ποιότητα που θα παρέχουμε στη ζωή μας.

Όταν δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες να ξεπεράσεις τους φόβους σου, ακόμα και η παραμικρή αλλαγή πιθανόν να σε φοβίζει.

Βλέπεις άλλους να κάνουν πράγματα που σου φαίνονται απίθανα, ενώ εσύ μένεις άπραγος και βολεύεσαι με «ότι κάτσει», τότε ξέρεις πολύ καλά ότι δεν τα έδωσες όλα, δεν προσπάθησες πραγματικά για να βελτιωθείς, άρα δεν έθεσες και καμία πρόκληση στον εαυτό σου.

Αυτό προϋποθέτει να μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν έχεις κοινά σημεία και δεν ταιριάζεις σε πολλά πράγματα. Αν απλά τους ανέχεσαι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο και διατηρώντας αυτή την νοοτροπία, δεν καλλιεργείς τις ικανότητες σου.

Οι Επιλογές Μας Καθορίζουν Τις Γυναίκες Που Έχουμε Στην Ζωή Μας

ελκύοντας γυναίκες

Σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, όπως και στις σχέσεις μας με τις γυναίκες, οι πράξεις μας θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και θα καθορίσουν την πορεία μας στο μέλλον.

Το γεγονός ότι αποφάσισες να μιλήσεις σε μία γυναίκα που σου αρέσει και να εκφράσεις τις προθέσεις σου, θα ορίσει και την τύχη που θα έχει η σχέση σου μαζί της, κάτι που δείχνει ότι εξαρτάται πλέον αρκετά από εσένα.

Καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο να ρίξεις μια ματιά στο βίντεο εδώ που αναλύεται ο τρόπος που εκφράζουμε τις προθέσεις μας.

Έτσι, αναλαμβάνοντας σε κάθε τομέα της ζωής σου να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, θα ελκύεις και τις γυναίκες που πραγματικά θέλεις μέσα από μια διαδικασία που θα σε βελτιώνει.

Αν εκλιπαρείς να είσαι με μία γυναίκα που απλά δε θέλεις να χάσεις, φοβούμενος ότι δεν έχεις εναλλακτικές λύσεις, καταλαβαίνεις εύκολα ότι και εκείνη θα σε απορρίψει.

Λειτουργώντας σαν επαίτης, δεν μπορείς να χτίσεις μία προσωπικότητα που θα έχει τον έλεγχο και θα καθορίζει τα θέλω και τις αξίες που ο καθένας μας ιεραρχεί, σε ένα πλαίσιο το οποίο βελτιώνει ή υπονομεύει την πορεία του.

Ελκύοντας Γυναίκες Που Θέλεις Με Την Αυθεντικότητά Σου

ελκύοντας γυναίκες

Σταδιακά επενδύοντας στον εαυτό σου, βρίσκεις όλα εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα με τις επιλογές σου.

Όταν αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και με τον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες σου, δείχνεις περισσότερο ώριμος και αρρενωπός ελκύοντας γυναίκες.

Αυτή η αυθεντικότητά σου, δείχνει έναν άνθρωπο που ξέρει να παρουσιάζει τον εαυτό του και να μιλάει για πράγματα που κάνει στη ζωή του, με αποτέλεσμα να μπορεί να ξεχωρίζει από γυναίκες που όντως τους αρέσει και ενδιαφέρονται για εκείνον.

Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις επίδειξη των προσόντων σου, αλλά με απλό τρόπο να είσαι σε θέση να εκφράζεις την άποψη σου και να παρουσιάζεις την ζωή σου χωρίς να υπερβάλλεις και να δημιουργείς άσχημες εντυπώσεις.

Πριν από ο, τιδήποτε άλλο, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο για τη διαφορά αναμεσα στο να διεκδικείς και να κυνηγάς.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Δημιουργώντας Την Καλύτερη Εκδοχή Σου

Συχνά, στην καλύτερή σου φάση και στην προσπάθειά σου να βελτιωθείς, εμφανίζεται ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ενώ έχεις ήδη μεγάλη βελτίωση και μπορεί να αισθάνεσαι υπέροχα με όσα έχεις κατακτήσει, αρχίζεις να συγκρίνεσαι με άλλους, ενδεχομένως καλύτερους από εσένα, χωρίς όμως να θυμάσαι από πού ξεκίνησες και την προσπάθεια που έχεις καταβάλλει για να φτάσεις στο σημείο που είσαι.

Είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορεί να πέσεις, καθώς δε σε ωφελεί σε τίποτα μία τέτοια σύγκριση που δεν σε οδηγεί πουθενά, αφού συγκρίνεις διαφορετικούς ανθρώπους και άσχετες καταστάσεις.

Ο μοναδικός συσχετισμός που μπορείς να κάνεις αφορά την προηγούμενη μέρα σου, δηλαδή στο πώς αισθανόσουν εσύ χθες και πώς αντιμετωπίζεις το ίδιο θέμα σήμερα.

Η βελτίωση που είδες σε εσένα μετά από την απόφαση σου να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια σε αυτό και ο δρόμος που έχεις διανύσει θα καθορίσουν την επιτυχία που έχεις ή δεν έχεις σε σχέση με πριν.

Πριν κλείσουμε, δες το παρακάτω βίντεο και μάθε ποια είναι όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω και δεν εξελίσσεσαι.

Οπότε, όπως σε κάθε θέμα, έτσι και με τις γυναίκες θα βασίζεις την κριτική σου σε συγκρίσεις με την προηγούμενη κατάσταση και όχι με τις ικανότητες κάποιου, που έχει εντελώς διαφορετική προσωπικότητα και φυσικά ερεθίσματα και εμπειρίες.

Η επένδυση στον εαυτό σου είναι η καλύτερη απόφαση που μπορείς να λάβεις σήμερα κιόλας και η σημασία της είναι τεράστια σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.