Κάνουν Πέσιμο οι Γυναίκες και οι Άνδρες Έχασαν τον Ρόλο τους; | Βεργίνα TV (interview)

Γιατί δεν φλερτάρουν οι άνδρες;

Ποιες είναι οι βασικές φοβίες που σε αποτρέπουν;

Μας επηρέασε η οικονομική κρίση ή είναι άλλη μια δικαιολογία;

Παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση;

Πώς προσεγγίζουν οι γυναίκες και, βασικά, το κάνουν καθόλου ή γίνεται αποκλειστικά από τους άνδρες;

Τι ρόλο παίζει οι οικογένεια στη διαμόρφωση των ικανοτήτων μας στο φλερτ; Παίρνουμε πρότυπα από τους γονείς μας και πώς τα εξελίσσουμε στη ζωή μας;

Ο Χρήστος απαντάει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, αλλά δίνει και επιπλέον συμβουλές για την επικοινωνία σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Βεργίνα TV.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Βεργίνα TV για την συνέντευξη!

 

 

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.