Κάνουν Πέσιμο οι Γυναίκες και οι Άνδρες Έχασαν τον Ρόλο τους; | Βεργίνα TV (interview)

Επικοινωνιακές Δεξιότητες Και Πως Να Πεις Αυτό Που Θέλεις

Γιατί δεν φλερτάρουν οι άνδρες; Ποιες επικοινωνιακές δεξιότητες λείπουν;

Ποιες είναι οι βασικές φοβίες που σε αποτρέπουν;

Μας επηρέασε η οικονομική κρίση ή είναι άλλη μια δικαιολογία;

Παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση στην επικοινωνία με το άλλο φύλο;

Πώς προσεγγίζουν οι γυναίκες και, βασικά, το κάνουν καθόλου ή γίνεται αποκλειστικά από τους άνδρες;

Τι ρόλο παίζει οι οικογένεια στη διαμόρφωση των ικανοτήτων μας στο φλερτ; Παίρνουμε πρότυπα από τους γονείς μας και πώς τα εξελίσσουμε στη ζωή μας;

Ο Χρήστος απαντάει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, αλλά δίνει και επιπλέον συμβουλές για την επικοινωνία σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Βεργίνα TV.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Βεργίνα TV για την συνέντευξη!

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Επικοινωνιακές Δεξιότητες Και Πως Να Πεις Αυτό Που Θες Σε Μια Γυναίκα : Αν Σου Άρεσε Το Video 

επικοινωνιακές δεξιότητες

Το φλερτ είναι μια ικανότητα που σε κάθε περίπτωση οφείλεις στον εαυτό σου να εξελίξεις. Από τη στιγμή που παίρνεις μια τέτοια απόφαση να ανεβάσεις την αξία σου στην επικοινωνία και όχι μόνο, θα δεις στην πράξη ότι το να προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο όλο και πιο αποτελεσματικά θα σου αλλάξει τη ζωή.

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Μάθε πως να ανεβάσεις τη δική σου αξία στο φλερτ. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Γίνε Άνδρας Αξίας Κοντά Μας

Άνδρας Αξίας

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.