Επικοινωνία για Πρώτο Ραντεβού: Να την Καλέσω ή να Στείλω Μήνυμα;

Ήρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Μετά από μια πρώτη γνωριμία με μια γυναίκα που σου αρέσει θα ανταλλάξετε αριθμούς και θα αρχίσει να σε απασχολεί ο τρόπος τον οποίο θα επιλέξεις, για να επικοινωνήσεις μαζί της, ώστε να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Κάθε μέθοδος έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, τα οποία θα αναλύσουμε στην συνέχεια, προκειμένου να έχεις μια σφαιρική εικόνα, προτού πάρεις την απόφαση του.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος σου εξηγεί ποια είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να ανταλλάξετε αριθμούς.

Τα Πλεονεκτήματα της ΚλήσηςΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Αν επιλέξεις να την καλέσεις δείχνεις ότι διαθέτεις θάρρος και ωριμότητα.

Η κλήση είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, αλλά χρειάζεται περισσότερα κότσια, σε σχέση με την αποστολή μηνύματος. Έτσι ζητώντας από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού μέσω τηλεφώνου δείχνεις μια μορφή αρρενωπότητας.

Ακόμη μια κλήση είναι πιο κολακευτική για την γυναίκα και είναι μια περισσότερο προσωπική μορφή επικοινωνίας που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Παράλληλα, καλώντας τη γυναίκα, για να κανονίσετε το ραντεβού σας, σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν είστε ακόμη τελείως άγνωστοι.

Τέλος, αν αποφασίσεις να καλέσεις την γυναίκα για να οργανώσετε το ραντεβού σας, θα βγεις από την ζώνη άνεσης σου και θα εξασκήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, κάτι που είναι πολύ καλό, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης του ραντεβού.

Τα Μειονεκτήματα Της ΚλήσηςΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Μια κλήση μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία και τους δύο. Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία πρέπει να πάρεις και να δώσεις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος.

Εκτός αυτού, ειδικότερα για ανθρώπους κάτω από 30 ετών οι τηλεφωνική επικοινωνία συνήθως σημαίνει ότι έχει συμβεί κάτι, ότι υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη κάτι που μπορεί να φέρει εκνευρισμό.

Ακόμη, δεν είναι καθόλου σπάνιο, μια γυναίκα που δεν έχει καταχωρημένο το αριθμό σου στην συσκευή της να μην απαντήσει στην κλήση, βλέποντας άγνωστο νούμερο.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ανταλλάξατε μεν αριθμούς, αλλά εκείνη να εξαφανίστηκε. Δες πότε και γιατί συμβαίνει αυτό στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Τα Πλεονεκτήματα των ΜηνυμάτωνΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Είναι αρκετά πιο εύκολο να σκεφτείς και να γράψεις ένα καλό μήνυμα, αυθεντικό και με χιούμορ και άρα θα έχεις λιγότερο άγχος και ίσως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Ένα μήνυμα επιτρέπει και στις δύο πλευρές να είναι άνετες, καθώς δίνεται η δυνατότητα απάντησης οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία πίεση.

Τα Μειονεκτήματα των ΜηνυμάτωνΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Τα μηνύματα είναι πιο γενικά και απρόσωπα. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να στείλεις ένα μήνυμα, είναι σαν κίνηση λιγότερο κολακευτική.

Μπορεί να δείξει ότι είσαι ντροπαλός και ίσως δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας από μέρους της γυναίκας.

Μερικές φορές ένα μήνυμα μπορεί να μην είναι καλά διατυπωμένο και να ερμηνευθεί λανθασμένα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις ή κακές εντυπώσεις.

Ποιο Είναι το Συμπέρασμα;

Ήρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Όπως αντιλαμβάνεσαι υπάρχουν δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Ίσως διαβάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μεθόδου να μπερδεύτηκες ακόμη περισσότερο.

Το θέμα της επικοινωνίας για το πρώτο ραντεβού έχει απασχολήσει αρκετούς ερευνητές και έχουν καταλήξει σε μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Γενικώς, οι άνθρωποι κάτω των 35 ετών προτιμούν η επικοινωνία να γίνει με μηνύματα με το ποσοστό να αυξάνεται όσο οι ηλικίες μικραίνουν.

Συνοψίζοντας:

Προτίμησε να την καλέσεις αν:

– Είναι άνω των 35

– Έχεις καλή, γοητευτική φωνή

– Αισθάνεσαι άνετα να μιλήσεις στο τηλέφωνο

– Η γυναίκα σου μοιάζει ότι θα προτιμούσε να κάνεις μια κίνηση “της παλιάς σχολής”

– Θεωρείς ότι μπορείς να δημιουργήσεις οικειότητα με την κλήση

Προτίμησε να στείλεις μήνυμα αν:

– Η γυναίκα είναι κάτω των 35

– Δεν έχεις και την πιο γοητευτική φωνή

– Ντρέπεσαι και αισθάνεσαι αμηχανία (αν και μπορείς να το δουλέψεις αυτό)

– Η γυναίκα είναι ντροπαλή

Τελικά, αυτό που μετράει είναι να επικοινωνήσεις με την γυναίκα που σου αρέσει και να επιτύχεις τον στόχο σου και να κανονίσεις το ραντεβού.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να βελτιώσεις την ικανότητά σου να επικοινωνείς με μια γυναίκα, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.