Πρώτο Ραντεβού: Να Καλέσω ή να Στείλω Μήνυμα;

Ήρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Μετά από μια πρώτη γνωριμία με μια γυναίκα που σου αρέσει θα ανταλλάξετε αριθμούς και θα αρχίσει να σε απασχολεί ο τρόπος τον οποίο θα επιλέξεις, για να επικοινωνήσεις μαζί της, ώστε να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ή τουλαχιστον έτσι σκέφτεσαι. Φοβάσαι να μην έρθεις σε δύσκολη θέση, ξέρεις ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και προβληματίζεσαι. Ενώ δεν χρειάζεται. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα να θυμάσαι ότι η γυναίκα συμφώνησε να βγει μαζί σου πιθανότατα γιατί της αρέσεις.

Οπότε αυτό που μένει είναι να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή πώς ακριβώς θα επικοινωνήσεις. Τηλέφωνο ή μήνυμα;

Κάθε μέθοδος έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, τα οποία θα αναλύσουμε στην συνέχεια, προκειμένου να έχεις μια σφαιρική εικόνα, προτού πάρεις την απόφαση του.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος σου εξηγεί ποια είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να ανταλλάξετε αριθμούς.

 

Τα Πλεονεκτήματα Tης Κλήσης Για Να Κανονίσεις Το Πρώτο ΡαντεβούΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Αν επιλέξεις να την καλέσεις δείχνεις ότι διαθέτεις θάρρος και ωριμότητα.

Η κλήση είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, αλλά χρειάζεται περισσότερα κότσια, σε σχέση με την αποστολή μηνύματος.

A) Έτσι ζητώντας από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού μέσω τηλεφώνου δείχνεις μια μορφή αρρενωπότητας.

B) Ακόμη μια κλήση είναι πιο κολακευτική για την γυναίκα και είναι μια περισσότερο προσωπική μορφή επικοινωνίας που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Γ) Παράλληλα, καλώντας τη γυναίκα, για να κανονίσετε το ραντεβού σας, σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν είστε ακόμη τελείως άγνωστοι.

Δ) Τέλος, αν αποφασίσεις να καλέσεις την γυναίκα για να οργανώσετε το ραντεβού σας, θα βγεις από την ζώνη άνεσης σου και θα εξασκήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, κάτι που είναι πολύ καλό, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης του ραντεβού.

Τα Μειονεκτήματα Της ΚλήσηςΉρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Α) Μια κλήση μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία και τους δύο. Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία πρέπει να πάρεις και να δώσεις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος.

Β) Εκτός αυτού, ειδικότερα για ανθρώπους κάτω από 30 ετών οι τηλεφωνική επικοινωνία συνήθως σημαίνει ότι έχει συμβεί κάτι, ότι υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη κάτι που μπορεί να φέρει εκνευρισμό.

Γ) Ακόμη, δεν είναι καθόλου σπάνιο, μια γυναίκα που δεν έχει καταχωρημένο το αριθμό σου στην συσκευή της να μην απαντήσει στην κλήση, βλέποντας άγνωστο νούμερο.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ανταλλάξατε μεν αριθμούς, αλλά εκείνη να εξαφανίστηκε. Δες πότε και γιατί συμβαίνει αυτό στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Τα Πλεονεκτήματα Των Μηνυμάτων

Για Να Κανονίσεις Το Πρώτο Ραντεβού

Ήρθε η ώρα να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τον τρόπο. Μάθε περισσότερα!

Είναι αρκετά πιο εύκολο να σκεφτείς και να γράψεις ένα καλό μήνυμα, αυθεντικό και με χιούμορ και άρα θα έχεις λιγότερο άγχος και ίσως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Ένα μήνυμα επιτρέπει και στις δύο πλευρές να είναι άνετες, καθώς δίνεται η δυνατότητα απάντησης οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία πίεση.

Τα Μειονεκτήματα Των Μηνυμάτωνραντεβου

Τα μηνύματα είναι πιο γενικά και απρόσωπα. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να στείλεις ένα μήνυμα, είναι σαν κίνηση λιγότερο κολακευτική.

Μπορεί να δείξει ότι είσαι ντροπαλός και ίσως δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας από μέρους της γυναίκας.

Μερικές φορές ένα μήνυμα μπορεί να μην είναι καλά διατυπωμένο και να ερμηνευθεί λανθασμένα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις ή κακές εντυπώσεις.

Ποιο Είναι Το Συμπέρασμα; Πώς Να Κανονίσεις Τελικά Το Πρώτο Ραντεβού;

συμπέρασμα

Όπως αντιλαμβάνεσαι υπάρχουν δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Ίσως διαβάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μεθόδου να μπερδεύτηκες ακόμη περισσότερο.

Το θέμα της επικοινωνίας για το πρώτο ραντεβού έχει απασχολήσει αρκετούς ερευνητές και έχουν καταλήξει σε μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Γενικώς, οι άνθρωποι κάτω των 35 ετών προτιμούν η επικοινωνία να γίνει με μηνύματα με το ποσοστό να αυξάνεται όσο οι ηλικίες μικραίνουν.

Συνοψίζοντας: Ποιον Τρόπο Να Διαλέξεις Για Να Κανονίσεις Ραντεβού;

Α) Προτίμησε να την καλέσεις αν:

– Είναι άνω των 35

– Έχεις καλή, γοητευτική φωνή

– Αισθάνεσαι άνετα να μιλήσεις στο τηλέφωνο

– Η γυναίκα σου μοιάζει ότι θα προτιμούσε να κάνεις μια κίνηση “της παλιάς σχολής”

– Θεωρείς ότι μπορείς να δημιουργήσεις οικειότητα με την κλήση

Β) Προτίμησε να στείλεις μήνυμα αν:

– Η γυναίκα είναι κάτω των 35

– Δεν έχεις και την πιο γοητευτική φωνή

– Ντρέπεσαι και αισθάνεσαι αμηχανία (αν και μπορείς να το δουλέψεις αυτό)

– Η γυναίκα είναι ντροπαλή

Τελικά, αυτό που μετράει είναι να επικοινωνήσεις με την γυναίκα που σου αρέσει και να επιτύχεις τον στόχο σου και να κανονίσεις το ραντεβού. Εφόσον σου δώσει το τηλέφωνό της, πάνω από όλα καλό είναι να να ξέρεις ότι ήδη τα πράγματα είναι θετικά για σένα.

Είναι αυτά αρκετά για σένα για να νιώσεις αυτοπεποίθηση; Αυτό που ξεχωρίζει του άντρες που ξέρουν να είναι Άνδρες Αξίας, είναι πως ξέρουν τι θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους.

Όποιο κι αν είναι το μέρος που θα επιλέξεις για το πρώτο ραντεβού, κάπου έξω ή ακόμα και στο σπίτι σου, φρόντισε από την πρώτη επαφή και τον τρόπο που θα επικοινωνήσεις για να το κανονίσεις να κάνεις την κοπέλα να νιώσει άνετα.

Ό, τι και να σου πει ως απάντηση, φρόντισε να το διαχειριστείς έξυπνα ώστε να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Τώρα πια ξέρεις τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η κάθε μέθοοδος. Συνεπώς, τι άλλο μπορεί να συμβεί; Να βγείτε ένα αξέχαστο ραντεβού! Δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες και όλα θα πάνε καλά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να βελτιώσεις την ικανότητά σου να επικοινωνείς με μια γυναίκα, κάνε κλικ εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας και μάθε να επικονωνείς πιο αποτελεσματικά στις προσεγγίσεις σου. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.