Έρχεται Σπίτι σου για Πρώτη Φορά – Πώς να Κινηθείς!

Αν περιμένεις να έρθει η γυναίκα που σου αρέσει για πρώτη φορά σπίτι σου, τότε θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες απαραίτητες διαδικασίες. Διάβασε τις πιο σημαντικές.

Και ήρθε η στιγμή να έρθει η κοπέλα σπίτι σου!… Είναι κατά τη διάρκεια του πρώτου σας ραντεβού; Ίσως είναι το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και κανονίσατε να δείτε ταινία; Μπορεί να είναι και το πρώτο σας ραντεβού με κοπέλα που έχετε μιλήσει αρκετή ώρα διαδικτυακά.

Όπως και να έχει, η στιγμή ήρθε και η κοπέλα δέχτηκε να έρθει σπίτι σου. Δεν έχει σημασία το πώς ήρθε ή πώς κατέληξε να δεχτεί να έρθει σπίτι σου. Σημασία έχει ότι η κοπέλα που σου αρέσει σε λίγες ώρες θα είναι στο χώρο σου και όλα είναι πιθανά. Ακόμα και αν δεν είναι αποφασισμένη να κάνετε σεξ, φυσικά και θα είναι στο μυαλό της. Μην το έχεις και σίγουρο όμως, ότι θα γίνει.

Δε θα είναι κρίμα να έρθει η κοπέλα μέχρι το σπίτι σου και τελικά να μην ολοκληρώσετε τη γνωριμία σας; Φυσικά και θα είναι. Άλλωστε, το προσπάθησες (λογικά) αρκετά για να συμβεί όλο αυτό. Θα ήταν ωραίο να ανταμειφθεί η προσπάθειά σου με μία δυνατή ανταλλαγή οργασμών.

Προετοίμασε το σπίτι σου λοιπόν, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

#1. Σπίτι Και Καθαριότητα
καθαριοτητα

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Το σπίτι πρέπει να μυρίζει καθαριότητα.

 • Καθάρισε πολύ καλά την κουζίνα. Ίσως να πιστεύεις πως 2-3 άπλυτα πιάτα δεν είναι
 • τίποτα κακό. Άνδρας είσαι, εργένης, μπορεί η γυναίκα να το βρει και χαριτωμένο. Κι όμως, κάτι τέτοιο μπορεί να ξενερώσει τη γυναίκα.
 • Προετοίμασε το μπάνιο. Το μπάνιο να είναι πεντακάθαρο και να βάλεις καινούριο χαρτί υγείας. Η γυναίκα σίγουρα θα μπει στο μπάνιο σου. Όλα πρέπει να είναι πεντακάθαρα. Φαντάζεσαι να μπει στο μπάνιο να φρεσκαριστεί ή να κάνει την ανάγκη της και να σιχαίνεται να αγγίξει τον χώρο; ΈΧΑΣΕΣ!
 • Προετοίμασε το υπνοδωμάτιο. Βάλε καινούρια σεντόνια. Καθάρισε καλά τον χώρο. Έχε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε εύκολη πρόσβαση προφυλακτικά, ώστε να μην ξενερώσει το σκηνικό όταν θα έχετε φτάσει ένα βήμα πριν το σεξ.

#2. Προετοίμασε Το Σπίτι
προετοιμασε

Πέρα από την καθαριότητα, φρόντισε να προετοιμάσεις τον χώρο ώστε να είναι πιο ελκυστικός:

 • Φρόντισε να έχεις μουσική. Αν έχεις smart tv, τα πράγματα είναι απλά. Βάζεις μία ωραία playlist από youtube ή από το spotify να παίζει. Χαλαρή μουσική, lounge κατά προτίμηση.
 • Αντί για μουσική, μπορείς να φροντίσεις να έχεις μία καλή ταινία να δείτε. Για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως όμως, ρώτησέ την τι ταινίες προτιμά ή/και προαποφασίστε ποια ταινία θα δείτε.
 • Εάν έχεις κατοικίδιο, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία αποπλάνησης ή να την σαμποτάρει. Αν το ζωάκι σου είναι εγωιστής και έχει μάθει να έχει την πλήρη προσοχή σου, μπορεί να ζηλεύει που δίνεις τόση σημασία στην κοπέλα και να βγάλει άσχημη συμπεριφορά. Εάν αυτό έχει ξανασυμβεί, απομονώνεστε πριν κλιμακωθεί η κατάσταση.
 • Ένα μπουκάλι καλό κρασί, επίσης θα βοηθήσει στο σκηνικό. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πάντως, να έχεις αλκοόλ σπίτι. Δεν είναι κακό και να ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο της ποτό, να έχεις φροντίσει να το έχεις.
 • Έχε μία κουβέρτα, αν είναι χειμώνας, πρόχειρη στον καναπέ, όπως και θέρμανση. Φρόντισε το σπίτι να είναι σε καλή θερμοκρασία, μην τσιγκουνευτείς το κλιματιστικό ή το καλοριφέρ σήμερα. Ομοίως το καλοκαίρι, μην τσιγκουνευτείς το κλιματιστικό αν έχει πολλή ζέστη. Θα δώσεις κάκιστη πρώτη εντύπωση.
 • Λίγο φαγητό, επίσης, δε βλάπτει. Από ξηρούς καρπούς, μέχρι κάτι απλό, έτοιμο. Δε χρειάζονται υπερβολές, ούτε να της μαγειρέψεις. Ειδικά αν είναι στην πολύ αρχή της γνωριμίας, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που έρχεται σπίτι σου πρώτη φορά.

#3. Μη Βιάζεσαι
Αν περιμένεις να έρθει η γυναίκα που σου αρέσει για πρώτη φορά σπίτι σου, τότε θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες απαραίτητες διαδικασίες. Διάβασε τις πιο σημαντικές.

Τώρα που είναι σπίτι σου, μη βιαστείς να γδυθείς και να την ρίξεις στο κρεβάτι. Εάν έχεις μεγάλη εμπειρία, εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και πιστεύεις ότι σε «παίρνει», τότε δοκίμασε το. Εάν όμως δεν έχεις αρκετή εμπειρία, μη βιαστείς να κλιμακώσεις και να την φιλάς με σκοπό να την ερεθίσεις. Πιο αναλυτικά:

 • Όταν μπει η κοπέλα σπίτι σου, δε χρειάζεται να είναι θεοσκότεινα με κεριά λες και μπήκε για τελετουργία σατανιστικής οργάνωσης. Ας έχεις φώτα αναμμένα σχετικά, να νιώθει χαλαρά και ότι δεν είναι τίποτα προκαθορισμένο, ούτε ότι βιάζεσαι.
 • Στα πρώτα φιλιά, μη δείξεις υπερβολικό ενθουσιασμό, ούτε υπερβολική βιασύνη να την γδύσεις ή να την ερεθίσεις σεξουαλικά με το φιλί. Άσε μισή με μια ώρα να περάσει, να εξοικειωθεί με τον χώρο 100%.
 • Βάλε την να κάτσει στον καναπέ που θα κάτσεις και εσύ, άσε την να νιώσει άνετα με τον χώρο. Κάτσε και εσύ στον καναπέ. Δεν είναι ανάγκη να καθίσεις κολλητά δίπλα της, εξαρχής. Δώσε της χώρο να νιώσει άνετα. Έχετε όλο το βράδυ μπροστά σας.

#4. Φτιάξτε Ατμόσφαιρα Στο Σπίτι
κερια

Παρατηρείς τον πληθυντικό; Την ατμόσφαιρα και το σκηνικό της αποπλάνησης (η οποία αποπλάνηση πρέπει να είναι αμοιβαία) θα το φτιάξετε μαζί. Η κοπέλα που θα έρθει σπίτι σου (λογικά) θα έχει ξανακάνει σεξ. Τουλάχιστον, παίρνω αυτό το σενάριο για αυτό το άρθρο, κάτι πιο εξειδικευμένο (πώς να προχωρήσεις σεξουαλικά, για παράδειγμα, με μία κοπέλα που είναι η πρώτη της φορά) να περιμένεις σε κάποιο άλλο άρθρο.

Πώς θα βάλεις και τη γυναίκα λοιπόν στο κόλπο;

 • Δώσε της έναν αναπτήρα να ανάψει τα κεράκια, να σβήσετε τα φώτα.
 • Δείξε της πού είναι η τουαλέτα, να πάει να φρεσκαριστεί αν θέλει.
 • Ρώτησέ την τι μουσική προτιμά όταν χαλαρώνει και έχει όμορφη διάθεση – βάλε την στο mood και με τη μουσική.
 • Δείξε της πού μπορεί να αφήσει το πανωφόρι της.

Αυτά τα βήματα η γυναίκα τα έχει ξαναζήσει. Γνωρίζει ότι ακολουθώντας αυτές τις προτροπές σου, συναινεί σιωπηλά στη σεξουαλική κλιμάκωση που θα οδηγήσει στο σεξ.

Μπορείς να τσεκάρεις το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika τι κοιτάζουμε κατά την διάρκεια του σεξ στο παρακάτω βίντεο:

Κλείνοντας το άρθρο, δώσε προσοχή στα εξής: Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η γυναίκα να σε σταματήσει κατά τη διάρκεια των φιλιών και της κλιμάκωσης, ενώ την βλέπεις ότι είναι ερεθισμένη και σε θέλει. Αυτό σημαίνει ότι, μάλλον, δεν έχεις φροντίσει αρκετά να δημιουργήσεις το συναίσθημα της ασφάλειας ότι πραγματικά σου αρέσει και θα θέλεις να την ξαναδείς και την επόμενη μέρα.

Μην απελπίζεσαι. Μην της δείξεις ότι έχεις ενοχληθεί ή ότι στράβωσες. Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο να δείξεις κουλ, να ανάψεις κανένα φως, να κρατήσεις μία απόσταση από την κοπέλα πιο φιλική και να σταματήσεις τα φιλιά.

Θα την κάνεις να νιώσει άσχημα τώρα, καθώς απολάμβανε τα φιλιά σου και τα χάδια σου. Άσε την να έρθει αυτή σε εσένα. Και λογικά τη δεύτερη φορά θα είναι έτοιμη.

Εάν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα όταν έρχεται μια κοπέλα σπίτι σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και, γιατί όχι, να επιδιώξεις και εσύ μία δωρεάν συνάντηση στα γραφεία μας. Σε περιμένω.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.