Ερωτεύτηκα την Κολλητή μου και την Έχασα

Τί Έμαθα Όταν Ερωτεύτηκα Την Κολλητή Μου ;

Πριν πολλά χρόνια, όταν ακόμα πίστευα στη φιλία μεταξύ των δύο φύλων, ερωτεύτηκα την κολλητή μου και την έχασα. Μου στοίχισε λιγότερο από ό,τι φανταζόμουν ότι θα μου στοιχίσει και αυτό με προβλημάτισε, όπως με προβλημάτισε και η δυνατότητα ύπαρξης φιλίας τελικά μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Η δυνατότητα ύπαρξης φιλίας μεταξύ των δύο φύλων απασχολεί κατά διαστήματα και τους άνδρες και τις γυναίκες. Μπορεί να υπάρξει και κάτω από ποιες συνθήκες;

Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε συζήτηση και με άνδρες και με γυναίκες, οι οποίοι υπερασπίζονται με πάθος την άποψη ότι μπορεί εύκολα και σε πολλές περιπτώσεις να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φύλων και μάλιστα να είναι πολύ πιο ποιοτική. Συμφωνώ πάντα με το δεύτερο μέρος. Η επικοινωνία, οι δεσμοί και η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ άνδρα και γυναίκας, είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από ότι σε μία φιλική σχέση με άτομα του ιδίου φύλου. Ωστόσο το θέμα καθαρής φιλίας μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει;

Τι Σημαίνει Φιλία Μεταξύ Άνδρα Και Γυναίκας;

αν ερωτεύτηκες την κολλητή σου

Θα το κάνω πολύ απλό στο μυαλό σου. Ουσιαστική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας υπάρχει ΜΟΝΟ εάν δεν υπάρχει καμία ερωτική / σεξουαλική επιθυμία ανάμεσά τους. Και η πιο εύστοχη ερώτηση που κάνω σε γυναίκα που ορκίζεται πως έχει έναν άνδρα φίλο είναι η εξής:

“Αν δηλαδή του έλεγες να πάτε απόψε να κάνετε σεξ όλο το βράδυ ξανά και ξανά, είσαι σίγουρη ότι θα σου έλεγε όχι και “τι είναι αυτά που λες; Είμαστε φίλοι” “

Όσο πιο κοντά έρχεσαι με μία γυναίκα, ακόμα και σε φιλικό επίπεδο, αρχίζει και δημιουργείται δέσιμο. Κοινές εμπειρίες, κοινά βιώματα, κοινές απασχολήσεις, πολλές ώρες μαζί που δημιουργούν συναισθηματικό δέσιμο. Ακόμα και η ελάχιστη ερωτική έλξη λοιπόν να υποβόσκει, κορυφώνεται η πιθανότητα να γιγαντωθεί, τουλάχιστον από μία από τις δύο πλευρές.

‘Εχω υπάρξει κολλητός με κοπέλα τρεις φορές και τώρα είναι λίγοι μήνες που έχω γνωρίσει την τέταρτη κοπέλα που κοντεύει να γίνει κολλητή μου. Ήμουν πολύ σίγουρος και για τις τρεις πρώτες περιπτώσεις ότι η σχέση είναι καθαρά φιλική. Τι έγινε λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις και έχοντας αποκομίσει εμπειρίες από αυτές τις τρεις τι προβλέπω για την τέταρτη;

Η παρέες και η φιλία, ανεξάρτητα από άνδρες ή γυναίκες, είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή μας, αλλά το ζήτημα είναι ποιοτικό ή ποσοτικό; Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

#1. Η Αδελφή Του Καλύτερού Μου Φίλου, Κάπως Σαν Κολλητή.

Την γνώρισα όταν ήμουν 15. Η αδελφή του καλύτερού μου φίλου τότε. Ήμουν σπίτι τους υπερβολικά συχνά. Την έβλεπα να αλλάζει ρούχα στο δωμάτιό της χωρίς να κλείνει την πόρτα. Ποτέ δε με ντρεπόταν, κυκλοφορούσε με τα εσώρουχα και αναισθητοποιήθηκα γρήγορα ερωτικά, παρόλο που ήταν πολύ ελκυστική γυναίκα με αθλητικό σώμα.

Παρόλο που έχουμε κοιμηθεί μαζί και δε μου πέρασε από το μυαλό να κάνουμε σεξ εκείνο το βράδυ, ήταν αρκετές οι φορές που με φιλούσε στο στόμα πεταχτά και συζητούσαμε πώς θα ήταν αν κάναμε σχέση.

Πολλές φορές σκέφτηκα πώς θα ήταν και μου είχε εκμυστηρευτεί ότι με έβρισκε πολύ ελκυστικό. Πίστευα για πολύ καιρό ότι αυτό που με εμπόδιζε ήταν ο καλύτερός μου φίλος που ήταν αδελφός της. Ο ίδιος όμως σε όποια συζήτηση είχαμε κάνει, μου είχε δώσει όλες τις φορές την ίδια απάντηση: “Κάνε ό,τι θέλεις, καλύτερα εσύ παρά κάποιος μαλάκας που δεν ξέρω”.

Τελικά, το μόνο που με εμπόδιζε ήταν πως θα μπορούσα μόνο σοβαρή σχέση να κάνω μαζί της γιατί δεν ήθελα κάτι εφήμερο με τη συγκεκριμένη και μετά να χαλάσει η επικοινωνία μας και το γεγονός ότι ήξερα πως είχε κάνει κάτι με φίλο μου – που εγώ της γνώρισα – θα με χάλαγε όταν θα βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο εγώ η κοπέλα και ο φίλος μου αυτός.

Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν ό,τι πιο κοντινό σε αγνή φιλία έχω ζήσει, με κοπέλα. Και πάλι όμως δεν ήταν 100% φιλικό το κλίμα πάντα.

#2. Η Κολλητή Της Κοπέλας Του Κολλητού Μου.

αν ερωτεύτηκες την κολλητή σου

Την γνώρισα 23 ετών. Ήταν κολλητή μου για τρία χρόνια και η καλύτερη φίλη της κοπέλας του κολλητού μου από το Πολυτεχνείο, όπου και σπούδαζα (την γνώρισα από τον φίλο μου).

Ενώ αρχικά δεν μου περνούσε από το μυαλό να κάνω κάτι ερωτικό μαζί της, περνώντας σχεδόν κάθε μέρα μαζί στο τηλέφωνο, στο σπίτι της, στο σπίτι μου, σινεμά βόλτες κτλ, κάποια στιγμή ένα βράδυ στο τηλέφωνο ένιωσα ότι την είχα ερωτευτεί. Της το είπα, την σόκαρα και με ήθελε μόνο για φίλο της.

Δεν την ενόχλησε εντέλει η εξομολόγησή μου, δεν άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου αλλά εγώ δεν μπορούσα να ξαναγίνω κολλητός της μετά από αυτό. Ήμουν υπερβολικά νέος στο Παιχνίδι ακόμα για να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την απόρριψη και να συνεχίσω να είμαι φίλος της. Σταδιακά απομακρύνθηκα.

Για τη φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών έμαθα περισσότερα σταδιακά. Δες εδώ μια συζήτηση επάνω στο θέμα, από το Apla+Andrika.

#3. Η Bisexual Κολλητή.

Την γνώρισα στα 28 μου και στα 30 μου είχε γίνει κολλητή μου. Μόνη της μου είχε πει ότι με βλέπει μόνο φιλικά αλλά ήταν αμοιβαίο. Ήταν πολύ φίλη με μία κοπέλα που μου άρεσε και ήρθα κοντά της προσπαθώντας να πλησιάσω τον στόχο μου.

Ένα βράδυ έχουμε βγει (εγώ και η νέα κολλητή μου) σε ένα γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι, όπου μου εκμυστηρεύεται ότι είναι bisexual.  Το ίδιο βράδυ, με είδε να κάνω πέσιμο σε μία πολύ όμορφη κοπέλα και σε 10 λεπτά να παίρνω τηλέφωνο.

Της άρεσε πολύ που με είδε να προσεγγίζω μου είπε και μακάρι περισσότεροι άνδρες να το έκαναν πετυχημένα και χωρίς να φοβούνται. Αργότερα το ίδιο βράδυ κατάλαβα ότι αυτό την έφτιαξε εγκεφαλικά και με είδε με άλλο μάτι, καθώς δεν είχα προσεγγίσει ξανά άγνωστη μπροστά της.

Ενώ φεύγουμε από το μπαρ, μπήκαμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε, γυρνάει και μου λέει: “Σου έχω πει πως όταν το βράδυ πίνω μου αρέσει να την πέφτω στους κολλητούς μου και να φασωνόμαστε;” Και με φιλάει.

Το προσπέρασα το γεγονός, καθώς συμφωνήσαμε την επομένη ότι ήταν μεμονωμένο και δε θα επαναληφθεί. Λίγες μέρες μετά όμως καταλήγουμε και πάλι στο ίδιο μπαρ, όπου με πιάνει και με φιλάει ασταμάτητα. Καταλήξαμε και πάλι στο αυτοκίνητο, όπου και με έκανε να εκσπερματώσω με το στόμα της. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο στοματικός έρωτας που δέχτηκα σφράγισε τη λήξη της φιλίας μας με έναν δυνατό οργασμό.

#4. Το Τέλειο Θηλυκό.

αν ερωτεύτηκες την κολλητή σου

Την γνώρισα πριν λίγους μήνες. Είναι ένα υπέροχο, πανέξυπνο και πολύ δοτικό θηλυκό, 26 ετών, βγαίνει τώρα από μία κακή σχέση που την έχει ταλαιπωρήσει. Έχω δύο αντιφατικά συναισθήματα για την κοπέλα αυτή.

Α) Την έχω σαν αδελφούλα μου και νιώθω υπέρ του δέοντος προστατευτικός μαζί της. Πολύ αγνά συναισθήματα. Μου τα ανταποδίδει τουλάχιστον ισόποσα.

Β) Είναι στιγμές που νιώθω απίστευτη ερωτική έλξη αλλά αυτό κρατάει λίγο. Φλερτάρουμε μεταξύ μας αλλά χωρίς να ξεπερνάμε κάποια όρια και πάντα στο τέλος το γυρίζουμε στο φιλικό. Πάμε για καφέ, θα έρθει σπίτι μου να κάτσουμε και δεν ξέρω πού θα καταλήξει όλο αυτό.

Πιθανότατα να μη γίνει ποτέ τίποτα. Όπως και να έχει όμως, λόγω εμπειρίας και γνώσεων, δε με απασχολεί, δε μου χαλάει την ψυχική ηρεμία ούτε είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Νιώθω πως το αν θα γίνει κάτι είναι στο χέρι μου, με δεδομένο ότι νιώθει  και η ίδια ερωτική έλξη για μένα και έτσι πρέπει ο κάθε άνδρας να νιώθει, καθώς η ευθύνη της ερωτικής κλιμάκωσης “βαραίνει” το αρσενικό ΠΑΝΤΑ ενώ αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από τη μεριά της δε θα με ενοχλήσει.

Δες παρακάτω πως δείχνεις σε μια φίλη ότι τη βλέπεις ερωτικά, αν πρόκειται να προχωρήσεις σε αυτό το βήμα.

Συμπέρασμα

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την τελευταία “κολλητή”, αναγνωρίζω ένα μοτίβο. Όσο καλύτερος είσαι στο φλερτ, τόσο πιο δύσκολο είναι να μη φλερτάρεις μία όμορφη κοπέλα, ακόμα και αν έχετε “πει” ότι είστε φίλοι.

Το μοναδικό εμπόδιο που βρίσκω για μία γυναίκα ώστε να γίνει κοπέλα μου και να μην παραμείνει φίλη μου, είναι να έχει προηγηθεί ερωτική περιπέτεια με πολύ καλό μου φίλο ή να είναι πρώην κάποιου φίλου μου.

Οποιαδήποτε άλλη όμορφη, ελκυστική κοπέλα, έχει προοπτική να καταλήξει στο κρεβάτι μου και να γίνει κομμάτι – σημαντικό ή όχι – της ερωτικής μου ζωής.

Και εδώ φίλε αναγνώστη η συμβουλή μου είναι η εξής: Μη συμβιβάζεσαι με μία φιλία με μία όμορφη κοπέλα επειδή φοβάσαι ότι δεν μπορείς και δεν αξίζεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Αυτός που αξίζει να έχει κάτι καλύτερο, είναι αυτός που θα τολμήσει να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.

Όπως και να έχει, η φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας έχει υπερβολικά λεπτές ισορροπίες.

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.