Ερωτικές Γνωριμίες που μου Άλλαξαν τη Ζωή: Όσα μου Έμαθαν οι Γυναίκες

Ερωτικές Γνωριμίες που μου Άλλαξαν τη Ζωή: Όσα μου Έμαθαν οι Γυναίκες

Ερωτικές Γνωριμίες Που Με Άλλαξαν

Κανείς δεν περιμένει ότι μπορεί να μάθει τόσα πολλά από τις γυναίκες και τις ερωτικές του γνωριμίες. Ούτε κι εγώ το περίμενα.

Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω και αξιολογώντας καλύτερα κάποια πράγματα, βλέπω ότι, πραγματικά, είναι τόσα πολλά αυτά που έμαθα μέσα από το φλερτ και τη συναναστροφή μου με το αντίθετο φύλο που πραγματικά άξιζε ο χρόνος και η ενέργεια που επένδυσα.

Όχι μόνο άξιζε, αλλά έχω την αίσθηση ότι, μέσα από τις ερωτικές μου γνωριμίες, έχω μάθει ίσως περισσότερα απ’ ότι μέσα από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

Οι γυναίκες, όντας πολύ εξελιγμένες κοινωνικά και συναισθηματικά και τεστάροντας διαρκώς τους άντρες, σε φέρνουν αντιμέτωπο με τον αληθινό εαυτό. Ξαφνικά, φλερτάροντας, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να παλέψεις με τις μεγαλύτερες φοβίες και ανασφάλειές σου.

Και, εάν βγεις νικητής από αυτήν την μάχη, ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, ένας κόσμος γεμάτος προοπτικές.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα συνειδητοποιήσεις γιατί είναι τόσο σημαντικό το να φλερτάρεις, να κάνεις ερωτικές γνωριμίες διαρκώς και να συναναστρέφεσαι με γυναίκες. Εάν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη να φλερτάρεις, τότε είμαι σίγουρος ότι, βλέποντας αυτά τα οφέλη, θα ξεκινήσεις σήμερα κιόλας.

#1. Οι Ερωτικές Γνωριμίες Που Με Έμαθαν Να Διεκδικώ Το Καλύτερο Για Εμένα

Όταν αρχίζεις να φλερτάρεις, σταδιακά μαθαίνεις και να μην συμβιβάζεσαι. Να μην συμβιβάζεσαι με την αποτυχία και να μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις.

Μαθαίνεις να παλεύεις και να διεκδικείς το καλύτερο για εσένα. Το φλερτ σε μαθαίνει πολλά, όπως το ότι, εάν δεν προσεγγίσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν, θα τις προσεγγίσει κάποιος άλλος. Έτσι, μαθαίνεις να διεκδικείς και να μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μαθαίνεις επίσης να μην ανέχεσαι άσχημες συμπεριφορές από τις γυναίκες, και κατ’ επέκταση απ’ όλους τους ανθρώπους, που δεν σου αξίζουν.

 

#2. Οι Ερωτικές Γνωριμίες Που Με Έμαθαν Να Μην Παίρνω Την Απόρριψη Προσωπικά

Όσο περισσότερο σε απορρίπτουν οι γυναίκες, τόσο παίρνεις και ένα τεράστιο μάθημα: Να μην παίρνεις την απόρριψη προσωπικά.

Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις στο φλερτ και μέσα από την απόρριψη μπορείς να μάθεις ποια είναι. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τρια βασικά θεμέλια για να βελτιωθείς στο φλερτ.

Καλείσαι ξαφνικά να μάθεις να διαχειρίζεσαι την απόρριψη, καθώς ξέρεις ότι δεν σε ωφελεί να πέσεις στα πατώματα μετά από κάθε αποτυχημένη προσέγγιση. Αντίθετα, μαθαίνεις ότι κάθε φορά που σε απορρίπτουν, είναι μια ευκαιρία να πας παρακάτω και να προσεγγίσεις την επόμενη γυναίκα. Επίσης, είναι και μια ευκαιρία να μάθεις τι έκανες λάθος και να το διορθώσεις πριν την επόμενη προσέγγιση.

Σταδιακά, αρχίζεις και βλέπεις την απόρριψη ως φίλο σου και αυτό είναι ένα τεράστιο μάθημα ζωής.

 

#3. Έμαθα Να Είμαι Εύστροφος Και Να Τα Βγάζω Πέρα Κάτω Από Αντίξοες Συνθήκες

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του φλερτ. Οι ερωτικές γνωριμίες σε μαθαίνουν να είσαι εύστροφος και να διατηρείς την ψυχραιμία σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σε μαθαίνουν επίσης να είσαι ετοιμόλογος και κυρίως, αυθεντικός. Οι γυναίκες δεν έλκονται από τους άντρες που δεν είναι είναι αυθεντικοί σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Πρέπει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό εκεί έξω, αλλά να είναι αληθινός.

 

#4. Μέσα Από Τις Ερωτικές Γνωριμίες Έμαθα Να Υποστηρίζω Τον Εαυτό Μου

Τα τεστ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Οι δοκιμασίες που θα σου βάλει μια γυναίκα σε μαθαίνουν να αντιστέκεσαι σε αυτά και να υποστηρίζεις τον εαυτό σου. Σε μαθαίνουν επίσης να θέτεις όρια και να κάνεις κι εσύ τα δικά σου τεστ.

Πώς τεστάρουν οι γυναίκες και γιατί; Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τα τεστ που κάνουν οι γυναίκες.

Με αυτόν τον τρόπο, σταδιακά, αποκτάς κριτήρια και αξιολογείς καλύτερα τις γυναίκες που είναι δίπλα σου.

Επομένως, μαθαίνεις να πατάς πόδι όπου χρειάζεται, να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και τελικά, να υποστηρίζεις τον εαυτό σου.

 

#5. Έμαθα Να Σκέφτομαι Και Να Δρω Με Αρρενωπότητα

Συνολικά, μέσα από τις ερωτικές μου γνωριμίες και το φλερτ, έμαθα να δρω ως Άνδρας Αξίας.

Οι γυναίκες δεν ανέχονται παιδικές ή θηλυπρεπείς συμπεριφορές. Θέλουν έναν Άνδρα Αξίας δίπλα τους, ο οποίος να τις προστατεύει και να τους προσφέρει αξία.

Επομένως, έμαθα ότι, προκειμένου να διεκδικήσω και να αποκτήσω κάτι καλύτερο στον ερωτικό τομέα, έπρεπε πρώτα να αλλάξω εγώ, να λειτουργώ και να δρω με αρρενωπότητα και τελικά, να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Συνολικά, τα οφέλη του να γνωρίζεις γυναίκες και να συναναστρέφεσαι μαζί τους είναι τεράστια. Η επαφή μου με το αντίθετο φύλο έχει συμβάλει σε τεράστιο ποσοστό στο να γίνω αυτός που είμαι τώρα.

Ξεπέρασα μερικές από τις μεγαλύτερες ανασφάλειές μου και φοβίες μου και σε έναν μεγάλο βαθμό, βρήκα τον εαυτό μου. Απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έγινα ισχυρότερος μέσα μου και δυνατότερος.

Και σε όλα αυτά με βοήθησε κυρίως το ότι φλέρταρα διαρκώς και ότι συναναστρεφόμουν με γυναίκες συνέχεια.

Τι περιμένεις λοιπόν; Εάν δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα να φλερτάρεις, τώρα είναι η ώρα σου.

 

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.