Ερωτικές Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας: Το Φλερτ για το Μέσο Άνδρα

Ερωτικές Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας Το Φλερτ για τον Μέσο Άνδρα

Πώς Είναι Το Φλερτ Για Το Μέσο Άνδρα;

Σήμερα θα μιλήσουμε για Ερωτικές Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας στο φλερτ. Αρχικά, έιναι ο τίτλος βιβλίου ενός περιθωριακού συγγραφέα που άφησε ιστορία. Άφησε πίσω του ολόκληρη γενιά συγγραφέων που προσπαθούν να τον μιμηθούν με φτηνό τρόπο. Οι λεγόμενοι “Μπουκοφσκικοί”.

Ο λόγος για τον Charles Bukowski. Τον πρωτοδιάβασα στην ηλικία των 16 και μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά πράγματα όσον αφορά στις σχέσεις των δύο φύλων και του φλερτ. Περιθωριακός συγγραφέας με πολύ θράσος. Σε ηλικία 70 + ετών, σε live συνέντευξη σε γαλλικό κανάλι, η νεαρή όμορφη δημοσιογράφος έκανε το λάθος να φορέσει μίνι. Άρχισε να της χαϊδεύει το πόδι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Διέκοψαν για διαφημίσεις πανικόβλητοι.

Τώρα οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Charles Bukowski προφανώς, καθώς κυκλοφορεί σε πολλές φωτογραφίες και σε πολλά quotes στο facebook και στα λοιπά social media.

Στο βιβλίο του αυτό, “Ερωτικές Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας”, περιγράφει κομμάτια της ζωής του. Όπως και στα περισσότερα πεζά του κείμενα – με το παρατσούκλι “Χένρι Τσινάσκι”. Ας δούμε όμως λίγο στις Ερωτικές Ιστορίες των αναγνωστών μας, από τις οποίες εμπνεύστηκα το άρθρο αυτό.

Πριν συνεχίσεις, μάθε από το Χρήστο ποι είναι τα επικοινωνιακά λάθη που οδηγούν στην απόρριψη.

Έχοντας τον ρόλο επικοινωνίας με τους αναγνώστες και τους μαθητές, συνομίλησα πρόσφατα με έναν αναγνώστη μας. Ο οποίος μου εξέφρασε μερικές απορίες που θα ήθελε να τις δει σε άρθρο.

Θα ήταν ενδιαφέρον ένα άρθρο που να αφορά στο πώς στέκεσαι στο ύψος σου. Και γενικά πώς χειρίζεσαι την κατάσταση αντί να κάνεις γκάφες, όταν είσαι ερωτευμένος με κάποια και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

ερωτευμένος φλερτ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος κατά τη διάρκεια μίας γνωριμίας από το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξεφύγει συναισθηματικά τόσο πολύ, ενώ σωματικά / σεξουαλικά δεν έχει προχωρήσει αντίστοιχα ή και συναισθηματικά για την κοπέλα που σου αρέσει. Χάνεται η ισορροπία στο φλερτ. Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μας ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία ± 10% στο πόσο προσπαθείς και νιώθεις.

Αν ξεφύγεις περισσότερο η κοπέλα θα το καταλάβει.

Και είναι ΟΚ αν η κοπέλα νιώθει πολύ περισσότερα από εσένα. Ελέγχεις την κατάσταση. Και πάλι αν δεν έχει υπερβολικά χαμηλή αυτοεκτίμηση, η κοπέλα δε θα επιτρέψει στον εαυτό της να ξεφύγει συναισθηματικά υπερβολικά πολύ περισσότερο από σένα. Για αυτό και οι άνδρες που συνήθως το παθαίνουν αυτό, να ξεφύγουν συναισθηματικά δηλαδή, είναι άνδρες που δεν έχουν αρκετή αυτοεκτίμηση στα ερωτικά τους, ή βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα και τους λείπει εμπειρία.

Αν το “κακό” έχει ήδη γίνει και ψάχνεις διέξοδο, η λύση κρύβεται στα παρακάτω βήματα:

  1. Γνώρισε και άλλες γυναίκες ώστε να μη νιώθεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή και να χαλαρώσεις λίγο.
  2. Διάκοψε επαφή με την κοπέλα για λίγο καιρό.

Είναι πιθανόν τώρα να αναρωτηθεί κάποιος που διαβάζει το άρθρο:

Νομίζεις μπορώ να γνωρίζω με τόση άνεση άλλες γυναίκες; 

φλερτ για το μέσο άνδρα

Και θα απαντήσω με μία ερώτηση και εγώ: 

Έχεις προσπαθήσει πραγματικά ποτέ; Αν ναι, σε περιμένω να μου πεις την ιστορία σου στην έδρα μας και σε κερνάω καφέ να τα πούμε.

Ο Αναγνώστης Μας Συνεχίζει Για Το Φλερτ Για Το Μέσο Άνδρα

Είναι ο νο1 λόγος για τον οποίο δεν τα κατάφερα με κάποιες κοπέλες ενώ είχα όλα τα προσόντα. Εκεί που τα πας καλά, καψουρεύεσαι, κλιμακώνουν τα πάντα μέσα σου ενώ αυτή είναι κουλ και τα κάνεις όλα μαντάρα.

Και Η Συνέχεια Της Συνέχειας:

”Έχω φίλο που άλλαξε το πρόσωπό του από τη θλίψη ενώ περίμενε να γίνει κάτι με μια, είχε εμμονή, γενικά είχε χάσει τον εαυτό του στο φλερτ. Άντε να δείξεις ότι αξίζεις μετά και να κάνεις σωστά πράγματα. Εγώ έτσι την έχασα τη δικηγορίνα. Με αυτήν, αυτό έπαθα.”

Για Να Καταλήξει Στο Ότι:

“Πέφτει η αξία σου κατακόρυφα. Χάνεις την επικοινωνία, δείχνεις άλλο απ αυτό που είσαι απλά και μόνο επειδή εσύ είσαι στο στάδιο του έρωτα και η άλλη είναι κουλ επειδή ακόμα το βλέπει χαλαρά. Κι αν σε γειώσει και λίγο εκεί είναι που χάνεις τελείως το παιχνίδι, δηλαδή σε τέτοια φάση θα πρέπει να σε γουστάρει φουλ και η άλλη για να πάει καλά αλλιώς πας από λάθος σε λάθος και η ανασφάλεια, η κακή ψυχολογία κτλ σε διακατέχουν.”

“Και δεν ξέρω που πρέπει να εστιάσεις, στο πως το χειρίζεσαι ή στο πως και γιατί να μην ερωτευτείς παράφορα χωρίς να έχει γίνει κάτι ακόμα. Οι πλατωνικοί έρωτες, οι έρωτες χωρίς ανταπόκριση υπάρχουν και πονάνε πολύ. (γιατί ουσιαστικά σε αυτό το στάδιο μιλάμε για πλατωνικό αφού δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, με τη διαφορά ότι είσαι στη φάση που “παίζεις” με την κοπέλα, δε την κοιτάς από μακριά και την αγαπάς.)”

μέσος άνδρας

Σίγουρα οι περισσότεροι αναγνώστες θα μπορούν να ταυτιστούν με τα λόγια του αναγνώστη μας για το φλερτ. Και εγώ έχω νιώσει – στο πολύ μακρινό παρελθόν ευτυχώς και όχι πια – αυτό το συναίσθημα και έχω βρεθεί σε αυτή τη φριχτή θέση.

 

Ζωή Και Φλερτ Για Το Μέσο Άνδρα

Πριν συνεχίσεις, δες το βίντεο. Μάθε από το Θέμη πως να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει. Είναι εφικτό.

  • Ο λόγος που “κολλάς” με μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ ενώ δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα μεταξύ σας, είναι επειδή δεν έχεις επιλογές. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνεις σεξ απαραίτητα, αλλά ότι δεν κάνεις σεξ με γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν πολύ, οπότε όταν γνωρίζεις κάποια που σου αρέσει πολύ, τα χάνεις.
  • Ο λόγος που έφτασες σε αυτό το σημείο, είναι επειδή δεν κλιμάκωσες τη γνωριμία ερωτικά / σεξουαλικά. Είτε επειδή φοβάσαι να το κάνεις, είτε επειδή η γυναίκα αντιστέκεται και σε βλέπει φιλικά, μυρίζοντας τον φόβο σου αλλά και το πόσο πολύ της αρέσεις.
  • Όταν αγχώνεσαι τόσο πολύ με μία γυναίκα και έχεις την ψευδαίσθηση του έρωτα (ο έρωτας είναι αμφίδρομο συναίσθημα, όταν το νιώθει μόνο ο ένας είναι εξάρτηση και κάτι μη υγιές) ουσιαστικά της μεταφέρεις ότι είναι ανώτερη από σένα. Της μεταφέρεις ότι γενετικά είσαι λίγος. Ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί της, επομένως και δε σου αξίζει να έχεις μία τέτοια γυναίκα.
  • Μέσα στα προσόντα που πρέπει να έχεις για να κερδίσεις μία γυναίκα, δεν είναι μόνο το στάτους, η εμφάνιση, το μορφωτικό επίπεδο, η καλή δουλειά. Είναι και η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά ότι σου αξίζει να την έχεις αλλά και το θράσος να κλιμακώσεις εξίσου γρήγορα όπως και με τις άλλες κοπέλες που σου αρέσουν λιγότερο.
  • Το να πιστεύεις ότι σου αξίζουν τέτοιες κοπέλες αλλά στην πράξη να κολλάς, να αγχώνεσαι και να τα κάνεις όλα λάθος, δείχνει ότι θέλεις να το πιστέψεις αλλά βαθιά μέσα σου νιώθεις ότι κάπου υστερείς. Αυτό δε σημαίνει ότι υστερείς. Όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αρνητικές σου σκέψεις, με τον χειρότερο εαυτό σου και χάνεις.

Συμπέρασμα

μη φτάνεις στην εμμονή

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που μπορεί να σε οδηγήσει στην εμμονή, αυτό είναι το ζητούμενο όμως; Όχι βέβαια!

Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από το μέτρο, αλλά όταν μιλάμε για τη δική σου τη ζωή, προτεραιότητα έχει να είσαι καλά και αν κάτι δεν πάει καλά με την προσέγγισή σου να το αποδέχεσαι και να προχωράς παρακάτω. Δηλαδή σε ό,τι δεν πετυχαίνεις, προσαρμόσου, ανασυγκροτήσου και συνέχισε.

Ως εκ τούτου, αντίκρυσε τη γυμνή αλήθεια κατάματα. Αν οι ιστορίες καθημερινής τρέλας είναι βγαλμένες μέσα από  τη ζωή, αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει αυτό για τις δικές σου ερωτικές ιστορίες. Η εμμονή με μια σχέση υπάρχει, όπως υπάρχει ενάς από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να προχωρήσεις παρακάτω: να το πάρεις απόφαση.

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.