Ερωτική Αποπλάνηση: Βασικές Αρχές για Απόλυτη Επιτυχία

Ερωτική Αποπλάνηση: Βασικές Αρχές για Απόλυτη Επιτυχία

Ποιες Είναι Οι Βασικές Αρχές Για Ερωτική Αποπλάνηση

Η ερωτική αποπλάνηση είναι η ικανότητα του να μπορείς να προσεγγίσεις μια ωραία γυναίκα. Μια γυναίκα που σου αρέσει, να της εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον. Και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις και αξίζεις από αυτήν την επαφή.

Υπάρχουν μερικοί άντρες που έχουν έμφυτη την ικανότητα της ερωτικής αποπλάνησης. Και έχουν άμεση και κορυφαία επιτυχία με το αντίθετο φύλο.

Οι άντρες αυτοί ξέρουν τι χρειάζεται να πουν την κάθε στιγμή. Έχουν μια δυναμική γλώσσα σώματος που κάνει τη γυναίκα να νιώθει άνετα. Εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και μπορούν να αντιληφθούν και να διαχειριστούν τα δικά τους συναισθήματα και της γυναίκας.

Ακόμα κι όταν βιώνουν την απόρριψη από μια γυναίκα, γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση με ευγένεια και έχουν την ικανότητα να μην πάρουν προσωπικά την απόρριψη αυτή, αλλά να την δουν ως ένα μάθημα.

Με άλλα λόγια είναι Άνδρες Αξίας.

Ωστόσο, ο καθένας μας μπορεί να αναπτύξει αυτές τις ικανότητες και να αποκτήσει επιτυχία στο κομμάτι της ερωτικής αποπλάνησης, εφόσον ακολουθήσει κάποιες βασικές αρχές.

Οι αρχές αυτές μπορεί να ισχύουν σε κάθε πλαίσιο και να εφαρμοστούν σε κάθε προσέγγιση.

Εάν συνδυαστούν, είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουν.

Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει τεχνική ή ατάκα που να “πιάνει” με μαγικό τρόπο σε κάθε γυναίκα που γνωρίζει κάποιος.

Αλλά!

Οι συγκεκριμένες αρχές, εάν συνδυαστούν μεταξύ τους και εφαρμοστούν σωστά, μπορεί να απογείωσουν την ερωτική αποπλάνηση και τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

ερωτική απολάνηση

#1. Αυθεντικότητα Στην Ερωτική Αποπλάνηση

Το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να υιοθετήσεις είναι η αυθεντικότητα.

Το να είσαι αυθεντικός είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, καθώς οι γυναίκες έχουν ιδιαίτερα υψηλή κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται το πότε οι πράξεις ενός άντρα είναι συνάδουν με τις σκέψεις του και το ποιος είναι.

Εάν η αυθεντικότητα λείπει, το αποτέλεσμα είναι ότι η γυναίκα αδυνατεί να εμπιστευτεί τον συγκεκριμένο άντρα και η οικειότητα μειώνεται.

Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που δημιουργούν έλξη σε μια γυναίκα, καθώς χωρίς αυτά η γυναίκα δεν μπορεί να σε δει ως σύμμαχο αλλά ως αντίπαλο.

Επομένως, το να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής είναι δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να αποκτήσεις στην ερωτική αποπλάνηση και στην προσέγγισή σου σε μια γυναίκα. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με την ειλικρίνεια και το κατά πόσο είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας.

 

#2. Χαμόγελο Και Θετικότητα

Το να χαμογελάς κατά της διάρκεια της συναναστροφής σου με μια γυναίκα και το να εκπέμπεις συνολικά θετικότητα είναι πιο σημαντικά απ’ ότι νομίζεις.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άντρες, λόγω των φόβων που έχουν και του άγχους που τους καταβάλει, ξεχνούν αυτήν την πολύ σημαντική λεπτομέρεια και είναι υπερβολικά σοβαροί, αγέλαστοι ή εισάγουν αρνητικότητα κατά τη διάρκεια της ερωτικής αποπλάνησης.

Ωστόσο, μια γυναίκα δεν θέλει δίπλα της κάποιον που φοβάται να της μιλήσει ή που είναι αρνητικός άνθρωπος. Αυτό φανερώνει ότι σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, ο συγκεκριμένος άντρας δεν θα έχει την ικανότητα να την προστατέψει και να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν.

Άρα φρόντισε, κατά τη διάρκεια της ερωτικής αποπλάνησης και του φλερτ να χαμογελάς συχνά (όχι υπερβολικά) και να είσαι θετικός.

ερωτική αποπλάνηση

#3. Ερωτική Αποπλάνηση Και Δυναμισμός

Όταν μια γυναίκα βλέπει ότι είσαι φοβισμένος, αγχωμένος και νευρικός, μπλοκάρει κι εκείνη και αντιλαμβάνεται ότι δεν είσαι δυναμικός.

Ο δυναμισμός περικλείει την αποφασιστικότητα, τις πρωτοβουλίες και τις ηγετικές ικανότητες.

Ο τρόπος σκέψης σου όταν διεκδικείς μια γυναίκα παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι νομίζεις. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με τη νοοτροπία που πρέπει να έχεις όταν φλερτάρεις για να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Το να παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες και να έχεις μια συνολικά ηγετική προσωπικότητα μπορεί να οδηγήσει την ερωτική αποπλάνηση σε άλλα επίπεδα.

Η γυναίκα θέλει και χρειάζεται έναν ισχυρό Άνδρα Αξίας δίπλα της, ο οποίος να μπορεί να αναλαμβάνει ευθύνες και συνολικότερα να ηγείται της σχέσης αλλά και της ζωής του.

Η γλώσσα σώματός σου παίζει τεράστιο ρόλο στο να εκφράσεις τις δυναμικές σου πλευρές.

Περισσότερα σχετικά με τη γλώσσα σώματος και το πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις διάβασε εδώ

αποπλάνηση

#4. Καλοί Τρόποι

Άλλη μια βασική αρχή της ερωτικής αποπλάνησης είναι το να έχεις καλούς τρόπους και να είσαι γενικά ευγενικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεις χαλί να σε πατήσει και ότι θα της κάνεις όλα τα χατίρια.

Αντίθετα, σημαίνει ότι θα λειτουργείς γύρω της με σεβασμό και ευγένεια, όπως αρμόζει σε έναν Άνδρα Αξίας.

Δεν είναι απαραίτητο να ανοίγεις πόρτες κάθε φορά που βρίσκεσαι, αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι καλό το να τηρούνται κάποιοι κανόνες ευγένειας.

Οι καλοί τρόποι δείχνουν ότι έχεις παιδεία και ότι ξέρεις να σέβεσαι τους ανθρώπους που το αξίζουν.

Πρόσεξε!

Μην είσαι υπεροβολικά ευγενικός, γιατί αυτό είναι ένα μη ελκυστικό χαρακτηριστικό, καθώς παραπέμπει σε κάποιον (τον άντρα) που είναι υποτακτικός απέναντι σε ένα άτομο που είναι ιεραρχικά ανώτερο από εκείνον (τη γυναίκα). Και δεν θέλεις να εκπέμπεις κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχεις λιγότερη αξία από εκείνην.

#5. Αυθορμητισμός

Το να είσαι αυθόρμητος στην ερωτική αποπλάνηση και στην επαφή σου με μια γυναίκα είναι ένα βασικό κομμάτι του να είσαι αυθεντικός και να είσαι ο εαυτός σου.

Καμία γυναίκα δεν θα θελήσει κάποιον άντρα δίπλα της ο οποίος είναι υπερβολικά… στημένος.

Επομένως, αποδέξου ότι κάποια πράγματα στην ερωτική αποπλάνηση και την προσέγγιση θα πάνε λάθος και αφέσου στη στιγμή.

Μην προσπαθείς να τα ελέγξεις όλα.

Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να είναι χαλαρός, να προσαρμοστεί στις καταστάσεις και στα δεδομένα και να συζητήσει αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια.

Τέλειο δεν υπάρχει.

Ο αυθορμητισμός είναι ελκυστικός. Η τελειότητα όχι, γιατί είναι ψεύτικη.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το να συνδυάζεις αυτά τα στοιχεία και να εφαρμόζεις αυτές τις βασικές αρχές της ερωτικής αποπλάνησης θα ανεβάσει το φλερτ και την ερωτική σου επιτυχία σε άλλα επίπεδα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην κολλάμε σε τεχνικές και να επιδιώξουμε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και ως άντρες πρώτα, και η ερωτική επιτυχία θα ακολουθήσει.

Το να είσαι ο εαυτός σου και να απολαμβάνεις το φλερτ και την επαφή σου με τις γυναίκες είναι πιο σημαντικό από το να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Γι’ αυτό μην επικεντρώνεσαι εκεί.

Επικεντρώσου στο να εξελιχθείς, να αναπτύξεις και να προβάλεις τις ικανότητές σου και γενικά να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο μας εδώ.

Εάν θέλεις το ταξίδι προς την εξέλιξή σου να γίνει ευκολότερο, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.