Ερωτική Έλξη: Δημιουργία και Κλιμάκωση στην Αρχή του Φλερτ

Ερωτική Έλξη: Δημιουργία και Κλιμάκωση στην Αρχή του Φλερτ

Στην αρχή του φλερτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργείται σταδιακά ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσένα και τη γυναίκα, η οποία θα κλιμακώνεται, ώστε να οδηγήσει σε ένα φιλί και σε ένα ραντεβού. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε κινδυνεύεις να μπεις στο λεγόμενο friendzone.

Η ερωτική έλξη προέρχεται από διάφορους παράγοντες και εξελίσσεται σταδιακά. Κυρίως, είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς τη σχέση σου με τη γυναίκα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι την βλέπεις ερωτικά.

Επιπλέον, είναι επίσης στο χέρι σου το να δημιουργηθεί έλξη και αυτό το αίσθημα να είναι αμοιβαίο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα θα νιώθει πάντα έλξη απέναντί σου. Δεν λειτουργούν όλες οι γυναίκες με τον ίδιο τρόπο και είναι λογικό ότι, πολλές φορές, παρ’ ότι εσύ μπορεί να ακολουθήσεις όλα τα βήματα σωστά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλεις.

Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο, να αναλαμβάνεις την ευθύνη της κατάστασης εσύ και να επιδιώξεις να δημιουργήσεις και αργότερα να κλιμακώσεις την έλξη ανάμεσα σε εσένα και τη γυναίκα. Δεν θα έχεις πάντοτε θετικά αποτελέσματα, ούτε θα νιώθουν όλες οι γυναίκες ερωτική έλξη απέναντί σου.

Ωστόσο, με κάποια σωστά βήματα μπορείς να δημιουργήσεις μια κατάσταση στην οποία αυξάνονται οι πιθανότητές σου να νιώσει έλξη μια γυναίκα για εσένα.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Χρήστου που αναφέρονται αναλυτικά τα δέκα λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη, ώστε να ξέρεις τι θα αποφύγεις την επόμενη φορά που θα φλερτάρεις.

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι ο σκοπός του φλερτ, και ειδικά στην αρχή του φλερτ αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια, είναι να διασκεδάσεις και να το απολαύσετε και οι δύο. Όσο περισσότερο το απολαμβάνεις, τόσο περισσότερο θα είσαι ο εαυτός σου και τόση μεγαλύτερη οικειότητα θα υπάρχει μεταξύ σας.

Όσο σκέφτεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις, αυτό οδηγεί στο να μπλοκάρεις και να μπλοκάρει και η γυναίκα. Με αυτόν τον τρόπο η έλξη πέφτει.

Ποια είναι όμως τα βήματα για να δημιουργηθεί ερωτική έλξη στην αρχή του φλερτ και στη συνέχεια να κορυφωθεί;

Διάβασε προσεκτικά παρακάτω. Τα βήματα είναι με τη σειρά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έλξη αλλά ταυτόχρονα και να την κλιμακώσεις.

 

#1. Χαμογελάς Και Κάνεις Χιούμορ Στο Φλερτ

χαμόγελο στο φλερτ

Την προσεγγίζεις. Και είσαι σοβαρός. Πολύ σοβαρός.

Τι σκέφτεται και νιώθει εκείνη τη στιγμή εκείνη;

α) Φοβάται να με προσεγγίσει και είναι μπλοκαρισμένος. Γι’ αυτό δεν χαμογελάει.

β) Δεν αντιμετωπίζει τη ζωή με θετικό τρόπο και δεν έχει αίσθηση του χιούμορ.

γ) Είναι επιθετικός.

Το χαμόγελο στην αρχή του φλερτ αλλά φυσικά και κατά τη διάρκεια είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ότι φαντάζεσαι. Το ίδιο και το χιούμορ.

Το να γελάς, να χαμογελάς και να την πειράζεις με αστείο και όχι προσβλητικό ή μειωτικό τρόπο είναι κάτι που μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί ερωτική έλξη.

Δείχνει ότι είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, θετικός και ευφυής. Ότι δεν την φοβάσαι. Ότι ξέρεις να περνάς καλά και ότι θα περάσει κι εκείνη μαζί σου καλά.

Κι αυτό είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό στην αρχή του φλερτ.

#2. Παίρνεις Αποφάσεις Και Πρωτοβουλίες Στο Φλερτ

αποφάσεις στο φλερτ

Από ένα χαμόγελο μια γυναίκα καταλαβαίνει πολλά. Ωστόσο, από το εάν είσαι σε θέση να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις καταλαβαίνει πολύ περισσότερα.

Μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη θα έχει τα μάτια της ανοιχτά για να βρει κάποιον που είναι Άνδρας Αξίας και μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των καταστάσεων, των σκέψεων και των πράξεών του.

Θέλει δίπλα της έναν άντρα που να είναι ενεργητικός και δραστήριος και όχι παθητικός.

Πολλοί άντρες νομίζουν ότι εάν αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις για τη σχέση τους με τη γυναίκα, όπως το πότε θα βγουν ραντεβού και πού, θα καταπιέσουν ενδεχομένως τη γυναίκα ή ότι εκείνη θα αντιδράσει αρνητικά.

Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που είσαι υπερβολικά επιβλητικός και επιβάλεις τη γνώμη σου χωρίς να υποχωρείς καθόλου.

Το να παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνεις τη γνώμη της σοβαρά υπόψιν σου. Απλά σημαίνει ότι έχεις τη δική σου άποψη, ξέρεις που πηγαίνεις και μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και αξίζεις.

Και αυτή είναι μια από τις πιο ελκυστικές συμπεριφορές στην αρχή του φλερτ.

 

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με την έλξη και πώς μπορείς να την δημιουργήσεις στο φλερτ δες εδώ.

 

 

#3. Είσαι Σταθερός Στις Αποφάσεις Και Τις Επιλογές Σου

Το να παίρνεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές είναι πολύ σημαντικό για δημιουργήσεις έλξη, αλλά το να είσαι σταθερός μέσα σου είναι ακόμα πιο ελκυστικό και είναι ένας άμεσος τρόπος να κλιμακώσεις την έλξη.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι εξαιρετικά ελκυστικό για μια γυναίκα ο άντρας να έχει μια σταθερότητα και να μην επηρεάζεται εύκολα από τους γύρω του και από εξωτερικούς παράγοντες. Η γυναίκα είναι αρκετά έξυπνη για να καταλαβαίνει πότε μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που λες μέχρι τέλους και πότε απλά παίρνεις αυτές τις αποφάσεις για να αποδείξεις ότι έχεις αξία.

Το σημαντικό και άκρως αποτελεσματικό είναι να είσαι σταθερός σε αυτά που λες και φυσικά αυτά που λες και κάνεις να συνάδουν. Έτσι δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας και αυτό φυσικά δημιουργεί ερωτική έλξη στην αρχή του φλερτ.

άνδρας αξίας

#4. Την Αγγίζεις

Το άγγιγμα είναι πολύ ελκυστικό για μια γυναίκα και δείχνει ότι δεν φοβάσαι να εκφράσεις αυτό που νιώθεις και να της το δείξεις με πράξεις.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμάσε ότι το άγγιγμα δεν πρέπει να ξεκινάει απότομα ούτε να είναι επίμον στην αρχή του φλερτ.

Ωστόσο, εάν δεν την αγγίζεις δείχνεις ότι φοβάσαι και είναι πολύ πιθανό να μπεις στο friendzone.

Λόγω των ορμονών που εκκρίνονται στο σώμα μας όταν μας αγγίζουν, το άγγιγμα δημιουργεί ερωτική και σεξουαλική έλξη.

Φυσικά, στην αρχή το άγγιγμα πρέπει να είναι ανεπαίσθητο. Ωστόσο, όσο προχωράει η σχέση και η συναναστροφή σας θα πρέπει η διάρκεια του αγγίγματος και η συχνότητά του να αυξάνεται. Αυτός είναι ένας τρόπος όχι μόνο να δημιουργήσεις ερωτική έλξη, αλλά και να την κλιμακώσεις.

#5. Δεν Αποζητάς Την Προσοχή Της Και Την Αποδοχή Της

δεν ζητάς την προσοχή στο φλερτ

Οι περισσότεροι άντρες, αφού έχουν κάνει την πρώτη προσέγγιση, στην αρχή του φλερτ προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της γυναίκας και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικό.

Γιατί;

Γιατί δείχνουν ότι έχουν ανάγκη την προσοχή και την αποδοχή της και ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητοι ως Άνδρες Αξίας και να σταθούν αυτόνομα στα πόδια της.

Φυσικά και στις γυναίκες αρέσει να τους δείχνεις το ενδιαφέρον σου, δεν βρίσκουν όμως ελκυστικό κάποιον του οποίου η διάθεση και η ψυχολογία επηρεάζεται από τις αντιδράσεις τους και θα ψάξουν κάποιον άλλο, πιο ισχυρό και ανεξάρτητο.

#6. Δεν Υπερπροσπαθείς Και Δεν Δείχνεις Απελπισμένος

δεν υπερπροσπαθειςΠηγαίνοντας ένα βήμα ακόμα βαθύτερα, καμία γυναίκα δεν θέλει να νιώθει ότι είσαι απελπισμένος και ότι δεν έχεις άλλες ερωτικές επιλογές. Αυτό την κάνει να νιώθει ότι της μιλάς ως τελευταία λύση ανάγκης.

Επομένως, μην υπερπροσπαθείς και μην της δείχνεις ότι εξαρτάσαι από εκείνην στον ερωτικό τομέα.

Να είσαι ο εαυτός σου και να μιλάς με άνεση, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει ή θα σου πει κάτι άσχημο.

Η υπερπροσπάθεια να αποδείξεις ότι έχεις αξία και ότι εκείνη πρέπει να είναι μαζί σου είναι που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είσαι απελπισμένος. Προκειμένου όμως να δημιουργήσεις έλξη χρειάζεται ό,τι και να κάνεις να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και για το ότι, εάν σε απορρίψει η συγκεκριμένη γυναίκα, θα προσεγγίσεις την επόμενη.

Αυτό φανερώνει αυτοπεποίθηση και νικάει την απελπισία.

Η απελπισία προέρχεται από την πεποίθηση ότι δεν έχεις ερωτικές επιλογές και ότι δεν θα μπορέσεις να προσεγγίσεις και να βρεις άλλη γυναίκα. Και φυσικά, ρίχνει κατακόρυφα την έλξη.

Φυσικά, μπορεί μια γυναίκα απλά να μην ενδιαφέρεται, ανεξάρτητα από το τι κάνεις εσύ και το πόσο ελκυστικός είσαι. Εκεί είναι που δεν πρέπει να υπερπροσπαθήσεις, να πιέσεις την κατάσταση και να δείξεις απελπισμένος. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται.

 

#7. Παίρνεις Ως Δεδομένο Το Ότι Η Γυναίκα Έλκεται Από Εσένα

Στον πυρήνα όλων των παραπάνω, και προκειμένου όχι απλά να δημιουργήσεις έλξη αλλά σταδιακά να την κορυφώσεις, είναι απαραίτητο να παίρνεις ως δεδομένο ότι η γυναίκα από την αρχή του φλερτ νιώθει έλξη για εσένα.

Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις στο σημείο να γίνεις ακόμα πιο ελκυστικός, καθώς:

#1. Δεν θα φοβάσαι να της μιλήσεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου.

#2. Θα προβάλεις τις καλύτερες και ελκυστικότερες πτυχές του εαυτού σου.

#3. Το να την αγγίξεις θα σου βγει φυσικά.

#4. Δεν θα υπερπροσπαθείς ούτε θα πιέζεις καταστάσεις.

#5. Δεν θα αποζητάς την προσοχή της και την αποδοχή της, καθώς θα νιώθεις σίγουρος ότι την έχεις.

#6. Δεν θα φαίνεσαι απελπισμένος.

αυτοπεποίθηση

Προσοχή!

Προκειμένου να φτάσεις στο σημείο να θεωρείς δεδομένο ότι η γυναίκα θα σε βρει ελκυστικό, θα πρέπει πρώτα να νιώθεις και να πιστεύεις ΕΣΥ ότι είσαι ελκυστικός.

Και αυτό θα συμβεί σταδιακά, όσο εξελίσσεσαι και όσο φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Γιατί τελικά, οι άλλοι είναι ένας καθρέφτης του πώς νιώθουμε εμείς για τον εαυτό μας.

Συμπερασματικά, η ερωτική έλξη δημιουργείται και κλιμακώνεται όσο προσεγγίζουμε τις γυναίκες που μας αρέσουν, γιατί έτσι αρχίζουμε εμείς οι ίδιοι και νιώθουμε αυτοπεποίθηση και προβάλλουμε τις ελκυστικές πλευρές του εαυτού μας.

Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις έλξη με το ζόρι. Αντίθετα, όσο πιο χαλαρός και άνετος είσαι και όσο είσαι ο εαυτός σου, τόσο τα παραπάνω βήματα θα σου βγαίνουν αυτόματα.

Και αυτό είναι που θα φανερώσει σε μια γυναίκα ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας και θα ανεβάσει την έλξη κατακόρυφα.

Αν θες να μάθεις πώς να γίνεις καλύτερος στο φλερτ, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.