Ερωτήσεις παγίδα και όχι μόνο.. πώς να τις αποφύγεις με τον καλύτερο τρόπο – μέρος 2 – shit tests

Η γυναίκα θα σε τεστάρει διαρκώς. Αυτή είναι η φύση της. Θέλει να ξέρει αν το αρσενικό που έχει δίπλα της είναι ικανό να την προστατεύσει… και αν δεν μπορεί να προστατευθεί ο ίδιος από μια “επίθεση” λεκτική που δέχεται από μια κοπέλα, πώς θα προστατεύσει την ίδια την κοπέλα από μια πραγματική απειλή;

Ερωτήσεις παγίδα και όχι μόνο.. πώς να τις αποφύγεις με τον καλύτερο τρόπο – μέρος 2: Τα λεγόμενα shit tests.

Βγάζει νόημα; Η γυναίκα συνεχώς θα τεστάρει τον άνδρα. Ερωτήσεις του τύπου “Γιατί μου μιλάς;” ή “γιατί επιμένεις;” ή “σε όλες τα ίδια λες;”, γίνονται για αυτό το λόγο. Συνεχίζοντας από το      Ερωτήσεις παγίδα και όχι μόνο.. πώς να τις αποφύγεις με τον καλύτερο τρόπο – μέρος 1ο λοιπόν, έχουμε το      Ερωτήσεις παγίδα και όχι μόνο.. πώς να τις αποφύγεις με τον καλύτερο τρόπο – μέρος 2 – shit tests, στο οποίο θα δώσω έναν πολύ εύκολο και απλό τρόπο για να αποφύγει κάποιος τέτοιες ερωτήσεις – παγίδα, τα λεγόμενα shit tests. Θα αναφέρω 2 εύκολους τρόπους να αποφύγεις αυτά τα λεγόμενα shit tests, που κάνουν πολλούς άντρες να αγχώνονται και να μην ξέρουν τι να απαντήσουν.

1ος τρόπος: Συμφωνώ, επαυξάνω σε γελοίο βαθμό, αλλάζω θέμα. Παράδειγμα:

Κοπέλα: Είσαι ηλίθιος!!

Εγώ: Είμαι ο πιο γαμάτος ηλίθιος που έχεις γνωρίσει ποτέ… (γυρνάω στις φίλες της) Πάντα έτσι κάνει πώς την αντέχετε; (χαμογελάω και συνεχίζω λέγοντας μια ιστορία)

ή

Κοπέλα: Σε όλες τα ίδια λες;

Εγώ: Ναι έχω ένα βιβλίο γεμάτο με ατάκες και ιστορίες “πώς να ρίξεις όμορφες γυναίκες και τις έχω μάθει απέξω 🙂

2ος τρόπος: Διαφωνώ λέγοντας κάτι χειρότερο και αλλάζω θέμα. Παράδειγμα:

Κοπέλα: Είσαι μαλ@κας!

Εγώ: Δεν είμαι μαλ@κας.. είμαι @ρχίδι! 🙂 (και συνεχίζω λέγοντας αυτό που λέγαμε πριν)

ή

Κοπέλα: Όλο το σεξ έχεις στο μυαλό σου;

Εγώ: Όχι, μόνο όταν δεν σκέφτομαι κάτι άλλο 🙂

Είναι τόσο απλό να αποφεύγεις ερωτήσεις παγίδα – shit tests.. Δοκίμασέ το κι εσύ!

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, μέσω του οποίου μπορείς να κατεβάσεις  άμεσα ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό έργο​ μας​ “Develop – Evolve – Master : 18+1 Super Practical Guides to be Successful with Women” σε ebook, που περιλαμβάνει τους 19 πιο​ ​χρήσιμους οδηγούς για flirting όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες της σελίδας μας! ​

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.